ETIZOLAM 1MG PELLETS Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o ETIZOLAM 1MG PELLETS ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about ETIZOLAM 1MG PELLETS from Predator-rc
Od siebie dodam rozluznil, wyciszyl, uspal.
Produkt mocno aktywny, spelnia swoja role, kolejna zaleta ze jest w przystepnej cenie.
ZALECAM OSTROZNOSC W MIESZANIU Z ALKOHOLEM!
Od siebie dodam rozluznil, wyciszyl, uspal.
Produkt mocno aktywny, spelnia swoja role, kolejna zaleta ze jest w przystepnej cenie.
ZALECAM OSTROZNOSC W MIESZANIU Z ALKOHOLEM!
- Attachments
-
- image.png (1.28 MiB)
by KacprowskY
Najlepsze Eti w dobrej cenie jeżeli bierzesz więcej.
Dla osób bez tolerki 1 tabs wystarczy.
Dla osób bez tolerki 1 tabs wystarczy.
Po stimach na zbicie psychozy przede wszystkim to lepsze eti będzie czy moze clon?
GBL
To zależy ale ja przeważnie clona używam.
Clona wystarczy mi 1mg to próg bo zależy jeszcze jak Cie pojebało.
Eti też się sprawdza ale trzeba więcej.
U mnie 1mg clona to jakieś 4mg eti .
To zależy ale ja przeważnie clona używam.
Clona wystarczy mi 1mg to próg bo zależy jeszcze jak Cie pojebało.
Eti też się sprawdza ale trzeba więcej.
U mnie 1mg clona to jakieś 4mg eti .
Okej
Dziękuję za odpowiedź
Dziękuję za odpowiedź
- Status:
Jak obecny sorcik ? aktywny ?
Działa jak należy. Aktywny!
Witam na wstępie wspomnę że chodzi mi o erizolam 2mg. (Jesli nie tu. Proszę o przeniesienie na inny topic, nie mogłem znaleźć działu od eti pills 2mg .)
Myślę że zdjęcie w tym przypadku nie było potrzebne. Każdy kto ma/chce wie jak wyglądają. Zwykła mała biała tabletka.
W tej recenzji nie będę się skupiał na opisie działania czy pisał trip raportu. (No chyba nie ma sensu )
Ale, jedna tabletka zarzucona koło 2.30 w nocy. Odrazu po pracy, był to moment kiedy w tutejszym zargonie. 'ścierwo' czyt. Feta. Schodzila że mnie.
2 mg pięknie mnie rozluznily. Odczułem coś w rodzaju ulgi I spokoju na bani ^^.
Druga tabletka w połączeniu z paroma lykami piwka położyła mnie lulu. Jak wstałem czułem się dalej jak Żelka.
Tak wiem nie pisze się 'recenzji' na mixach
Ale nie traktował bym tego posta jako wyżej wymieniona recka.
4mg na zwale, zadziałały pięknie. Gdzie po 1 tabletce czułem że dał bym jej 30-40 min I lulu.
Ach dodam że pół roku temu jeszcze brałem blister alpy po 0.5 mg prawie na strzala.
Wracając do sedna. Sort jak najbardziej aktywny i godny polecenia. Jeśli nie masz dostępu do benzodiozepin z apteki.
Pozdrawiam I czekajcie na.reszte recenzji.
Myślę że zdjęcie w tym przypadku nie było potrzebne. Każdy kto ma/chce wie jak wyglądają. Zwykła mała biała tabletka.
W tej recenzji nie będę się skupiał na opisie działania czy pisał trip raportu. (No chyba nie ma sensu )
Ale, jedna tabletka zarzucona koło 2.30 w nocy. Odrazu po pracy, był to moment kiedy w tutejszym zargonie. 'ścierwo' czyt. Feta. Schodzila że mnie.
2 mg pięknie mnie rozluznily. Odczułem coś w rodzaju ulgi I spokoju na bani ^^.
Druga tabletka w połączeniu z paroma lykami piwka położyła mnie lulu. Jak wstałem czułem się dalej jak Żelka.
Tak wiem nie pisze się 'recenzji' na mixach
Ale nie traktował bym tego posta jako wyżej wymieniona recka.
4mg na zwale, zadziałały pięknie. Gdzie po 1 tabletce czułem że dał bym jej 30-40 min I lulu.
Ach dodam że pół roku temu jeszcze brałem blister alpy po 0.5 mg prawie na strzala.
Wracając do sedna. Sort jak najbardziej aktywny i godny polecenia. Jeśli nie masz dostępu do benzodiozepin z apteki.
Pozdrawiam I czekajcie na.reszte recenzji.
Obczaj moje recenzje, tutoriale i inne tematy. Jesli ci pomogłem nie obraże sie za rep +
pzdr
pzdr