Latest post of the previous page:
tutaj tak 2% ludzi pisze takie rzeczy myśle że to ma jakiś wpływ na badania wiele różnych czynników , schematy i procedura naszych badan jest bardzo skomplikowana , tym bardziej materialy badawczeETIZOLAM PILLS Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
ETIZOLAM PILLS Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Zarzuciłem teraz 4mg na pusty i mam lekko rozmazany obraz i gadka się klei lepiej ale nie wiem mam jeszcze dużą ilość do testów.
Obecny pillsy pasują do 2 postów powyżej mianowicie "nic w nich nie ma" i "12mg w 4h". Baaaardzo słabe, po wieczorze z minimalną ilością amph, dopiero 3 położyła do snu.
Nie piszcie, że nic nie ma, na mnie zadziałały bardzo dobrze. Ale dużoo alkoholu na to wypiłem 3 tabsy dużo alko i czułem zamuł, rozpłynięcie jak po klonie, ale najlepsze efekty były następnego dnia-obudziłem się z ogarniętą głową dużo chęci na wszystko, a o to chyba w etizolamie chodzi.
Pytanie: Czy etizolam oraz inne benzodiazepiny obejmuje wchodząca od 01.11? Nie pytam czy będzie wysyłane, bo zawsze można zrobić wcześniej zamówienie hurtowe, ale jak mnie z tym złapią po ustawie wyślą na badania do labo to będzie jako narkotyk/dopalacz czy oddadzą po testach bez lipy?
Pytanie: Czy etizolam oraz inne benzodiazepiny obejmuje wchodząca od 01.11? Nie pytam czy będzie wysyłane, bo zawsze można zrobić wcześniej zamówienie hurtowe, ale jak mnie z tym złapią po ustawie wyślą na badania do labo to będzie jako narkotyk/dopalacz czy oddadzą po testach bez lipy?
Powiem tak, obecny sort eti to jakaś porażka, trzeba wziąć 2-3 żeby w ogóle poczuć efekt. Efekt obecnie się trochę różni od tego poprzedniego, mianowicie, na starym eti (tabletka z literami i paskiem do podzielenia na pół) wchodził na banię taki maksymalny chill, mięśnie robiły się lekkie, czułeś się jak piórko. Po obecnym sorcie cholernie rozmazuje się obraz i chodzi się jak pijany mimo czystego umysłu. Do tego te nowe dłużej się ładują i słabiej działają. To nie to czego oczekiwałem :/
Martwicie mnie tymi wpisami przeokrutnie, gdyż oczekuję na to.
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
Teraz po przebudzeniu czuję ostre przymulenie zamiast świeżości i lekkości.
Ja też niestety trochę zamówiłem, no słabe są, najlepiej by było eti w proszku jeśli nie ma szans te stare dobre duże białe koła
Nie są słabe, zupełnie inaczej działają.Zawiszawks wrote: ↑6 years agoJa też niestety trochę zamówiłem, no słabe są, najlepiej by było eti w proszku jeśli nie ma szans te stare dobre duże białe koła
Inaczej tzn. jak?Sative wrote: ↑6 years agoNie są słabe, zupełnie inaczej działają.Zawiszawks wrote: ↑6 years agoJa też niestety trochę zamówiłem, no słabe są, najlepiej by było eti w proszku jeśli nie ma szans te stare dobre duże białe koła
Wczoraj jak zwykle byłem po alko [przez dzień 2 mocne kawy i phenylpiracetam duże dawki] więc problem z zaśnięciem oczywisty, ale wziąłem 2 eti wykąpałem się i położyłem leżąc z 5 min myślałem czy trzeciej nie dorzucić ale po 15 min zasnąłem więc nie ma lipy chociaż te białe duże koła były bez porównania lepsze, ale nie można powiedzieć, że te nie działają.
Nie ma tego luzu, tak jakby mięśnie szkieletowe dalej pozostają napięte, w głowie złe myśli zostają a po poprzednim sorcie eti czułem się jakbym latał na chmurce, faktycznie spać idzie szybciej ale nie działa tak jak wcześniej.kolomolo88 wrote: ↑6 years agoInaczej tzn. jak?Sative wrote: ↑6 years agoNie są słabe, zupełnie inaczej działają.Zawiszawks wrote: ↑6 years agoJa też niestety trochę zamówiłem, no słabe są, najlepiej by było eti w proszku jeśli nie ma szans te stare dobre duże białe koła
Dostałem na sprobe 10x tabletek polecam jak najbardziej . Pisać do niego może ma a na stronie nie ma
Siemka ! Pomogłem ? Napisałem coś sensownie ;D? Daj Rep(Reputacje)! Odwzajemnie Z gory dzięki !
To szczerze polecacie zamówić etizolam, minimum 2-3, no i wyczytałem że są słabsze, no i jak na pierwszy rzut
Pojawiły się na stronie. Gdy ktoś dostanie obecny sort to niech da znać czy działają jak kiedyś i tak jak trzeba
pozdr
pozdr