Etizolam

A group of drugs with anxiolytic, sedative, hypnotic, anticonvulsant, muscle-relaxing and amnestic effects.
Status:
Rudyppz
Dyso-sensei
Użytkownik
Topic author

Etizolam

Unread post by Rudyppz » 7 years ago

Etizolam

Wzór strukturalny:
Image
CAS: 40054-69-1
Wzór sumaryczny: C17H15ClN4S
Masa molekularna: 342,85 g/mol
IUPAC: 4-(2-chlorofenylo)-2-etylo-9-metylo-6H-tieno[3,2-f][1,2,4]triazolo[4,3-a][1,4]diazepina

Etizolam – organiczny związek chemiczny z grupy tienodiazepin. Wykazuje działanie przeciwlękowe, nasenne, przeciwdrgawkowe, uspokajające i zwiotczające mięśnie szkieletowe.

Status:
biochemiczny
Ssak
Użytkownik

Etizolam

Unread post by biochemiczny » 7 years ago

Mam wrażenie, że albo na mnie eti nie działa, albo trafiłem do tej pory na słabsze rorty. Dawka 4mg nie dawała satysfakcjonującego efektu w kilku przypadkach. Możliwe, że ciężko o dobry i działający sort albo, że po prostu taka subtelna jest specyfika działania tego związku.

Najbardziej odczówalny efekt przy eti to działanie nasenne, minimalne miorelaksacyjne i uspokajające, słabo zdejmuje efekty stimu.

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik

Etizolam

Unread post by Misjonarz » 7 years ago

Wszystko zależy od kogo bierzesz etizolam.
Ja brałem tabletki po 2mg to potrzebne mi były takie 3 żeby uspokoić się po stimie.
normalnie to powinienem lulać na stojąco i tak było gdy zamówiłem od innego vendora.

Status:
Bubu88
Opiowrak
Użytkownik

Etizolam

Unread post by Bubu88 » 7 years ago

Zdradliwe świństwo. Liczyłem na pierdolnięcie jak po klonie a tej fazy po prostu nie czuć. Dopiero gdy wytrzezwiejesz zdajesz sobie sprawę jaki byłeś zamulony i dziwnie się zachowywałes. Bardzo mocno działa w tle, żadne inne benzo tak nie działało. Fizycznie nie zamula tylko psychicznie. Gubiłem myśli. i ciągle byłem przekonany że to co zjadłem to nie etizolam. Za każdym razem twierdzilem ze to nie mógł być eti ale jak widać był, a senność nie była spowodowana nim tylko niewyspaniem (tak sobie tłumaczyłem) xD nieźle

Status:
Strangelove
Sniffiarz
Użytkownik

Etizolam

Unread post by Strangelove » 7 years ago

Miałem czerwone mikrotabsy od sejfowego, 2 mg nawet z podziałką. Byłem zmulony a w dodatku serce spokoju nie dawało (a to tylko CMC było). 1 tabs i nie dość że uspokoił to wskrzesił mnie do żywych ;)

Teraz mam pasjonujące białe duże tabsy, ich nie testowałem (nie biorę jak nie trzeba) ale mam nadzieję, że też będą działać.
... czyli jak przestałem się martwić i pokochałem bombę ...

Status:
Rc-kowiec
Sniffiarz
Użytkownik

Etizolam

Unread post by Rc-kowiec » 7 years ago

Od klona mam troszkę detoksu za niedługo mam zamiar zamówić ten od synthetics,na fotach smaczny w h*j :D
Dam znać jak doleci,Etizolam świetne jako ,,podkład pod stymy,,-oraz super na zwała i paranoje,drgawki itp.
Dla mnie lepszy bo własnie krócej działa od klona,oraz mniej ogłupia.

Status:
damianer
Szczur
Użytkownik

Etizolam

Unread post by damianer » 7 years ago

Eti od pasjonata są git majonez. Poleca

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik

Etizolam

Chciałem napisać przestrogę co do brania etizolamu bez dokładnej wagi na oko w prochu, może to spowodować kompletną odcinkę od świata, możecie daleko od domu znaleźć się i przez okres jednego dnia zjeść cały zapas swojego etizolamu. Robić roztwór radzę, dawkować z głową i jeszcze raz nie pić ALKOHOLU ! :roll:

Status:
Snow Queen
Narkotykacz
Użytkownik

Etizolam

Unread post by Snow Queen » 7 years ago

Próbowałam etizolam od pasjonata i wgl mnie nie uspokoił, wręcz pobudził. Trochę bardziej chamska się po nim stałam. To były tabsy 2mg jedna.

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.

Status:
4mmc
Psychonauta
Użytkownik

Etizolam

Unread post by 4mmc » 7 years ago

Etizolam występuje pod nazwami: Etilaam, Depas i Pasaden.
Najtaniej wychodzi Etilaam (indyjski) - 3,2 funta za 10 niebieskich tabletek.
Nie trzeba recepty do kupna. Dostępne w sklepach w UK.

Ze względu na krótki t1/2 najlepiej brać dwa razy na dobę po 1mg.
Działanie opisałbym jako trzeźwe benzo. Działa motywująco, łatwiej się skupić. Ma się wrażenie że umysł działa dużo wydajniej, szczególnie po dłuższym stosowaniu. Ta jasność umysłu jest najlepsza.

Chociaż to nie jest do końca benzodiazepina co czuć (jest delikatniejsza), to jednak uzależnia dosyć mocno. Pewnie dlatego też że profil działanie jest dla mnie w sam raz.

Najbardziej popularna jest zdaje się w Japonii. Tam też przeprowadzono badania które wykazały efekty uboczne podane na wiki.
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik

Etizolam

4mmc Wiesz może jakie skutki uboczne są po eti? Ja osobiście nie najlepiej wspominam Etizolam, problemy z pamięcią - ogólne rozczepanie, zapominałem gdzie kładę rzeczy, to było w mocny sposób uciążliwe, bo zdarzało że się kręciłem w koło i nie wiedziałem co mam z sobą zrobić, po odstawce tydzień za tygodniem było coraz lepiej.

Status:
4mmc
Psychonauta
Użytkownik

Etizolam

Unread post by 4mmc » 7 years ago

Na wiki całkiem śmieszne xd
Działania niepożądane:
Rzadko
skurcz powiek przy długotrwałym stosowaniu.
Bardzo rzadko
rumień obrączkowaty.

Bardzo dobrą formą eti jest ten od predzia w glikolu propylenowym
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik

Etizolam

Nie polecam mieszać z jakkm kolwiek opio, canna też bym odpuścił , w tamtym miesiącu miałam małą wpadke, nieodpowiedzialną mieszanke wlaśnie eti z u47 i mdmb chmica, kompletna amnezja, towarzyszą "pogubiły"się teledony a sami narobili sobie przypalu (nieumiejętnie okradli sklep osiedlowy z batoników) zauważyliście po sobie jakieś instynkty złodziejskie po tym związku?

Status:
Bubu88
Opiowrak
Użytkownik

Etizolam

Unread post by Bubu88 » 7 years ago

xD nie. Według mnie ten "instynkt złodziejski" jest ukryty głęboko w podświadomości, a etizolam jest jedynie katalizatorem... człowiek staje się szczery do bólu, i prawdziwy, nie ukrywa siebie tylko staje się sobą, zdejmuje wszystkie maski

Status:
Kameleon
Dyso-sensei
Użytkownik

Etizolam

Unread post by Kameleon » 7 years ago

Moim zdaniem lepsze od klonozepamu , bo nie utumania tak bardzo i nie spowalnia ciała i umysłu.Jestem po Eti tylko uspokojony i mam poprawiony humor. Nie czuję stresu i dyskomfortu.Substancja fajna, na chillowanie zszarganych nerwów.