Etizolam

A group of drugs with anxiolytic, sedative, hypnotic, anticonvulsant, muscle-relaxing and amnestic effects.
Status:
sippingg
Szczur
Newbie

Etizolam

Unread post by sippingg » 5 years ago

Latest post of the previous page:

Jak dla mnie, najlepsze benzo rekreacyjne. Dodatkowo euforyczny w porównaniu do innych.

Status:
Zawiszawks
Ssak
Użytkownik

Etizolam

Unread post by Zawiszawks » 5 years ago

Pamiętacie eti od kolka? Duże, białe po 2mg. Da się to gdzieś jeszcze dostać? Bo te wszystkie inne pille które brałem od różnych vendorów, to już nie jest to samo. Niby 2mg ale są o wiele mniejsze niż te od kolka [2 razy żółte nawet trafiłem] Ale przede wszystkim nawet jak tego eti np. od preda zarzucę więcej, to wydaje się słabe bez potencjału.
A na tych od kolka to nie raz nawet samo eti 2-3 piksy z alkoholem leciałem i faza była megaa rozluźnienie, chill, przyjemność, a nie tylko lekkie zmulenie organizmu. Jak wstawałem po takim tańcu to często nie pamiętałem połowy poprzedniego dnia, amenzja była zawsze :D
Jest gdzieś jeszcze to cudeńko?

Status:
priap
Odkurzacz
Newbie

Etizolam

Unread post by priap » 5 years ago

Zawiszawks, duże białe, chyba po 2 mg to miał atom u początków swej działalności.
Takie dwumiligramowe duże piki są w jednym zagranicznym przybytku, ale aktualnie barwią je na czerwono :?

Status:
Heqqu1
Dyso-sensei
Użytkownik

Etizolam

Unread post by Heqqu1 » 5 years ago

Siemka . Jaką polecacie dawkę na 1-szy raz ? załóżmy po nocce na 3cmc żeby zasnąć i się obudzić ? ;D

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Etizolam

Unread post by aras » 5 years ago

Heqqu1, po 3cmc potrzebujesz eti? Raczej nie powinienes, ale skoro pytasz to zacznij od 1mg, jak nie masz tolerki i sort jest dobry to powinngo styknac, jak po godzinie nie usniesz do wrzuc kolejne 0.5-1mg z zaleznosci od stanu zmeczenia.
Uwazaj na dorzutki i uzaleznienie, nie bierz czesciej jak 2x w tygodniu, a najlepiej raz na tydzien, dwa.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
Heqqu1
Dyso-sensei
Użytkownik

Etizolam

Unread post by Heqqu1 » 5 years ago

aras, no jak przerobię w noc 5 czy więcej to cały dzień jeszcze żyje do późnej nocy . Eti mocno uzależniające jest? Słyszałem że jak się zje za dużo to działa pobudzająco, prawda to ?

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Etizolam

Heqqu1, no po 5 to ja rozumiem, mi tez troche ciezko spac po wyzszych dawkach.
Tak, kazde benzo mocno uzaleznia i to tez fizycznie, wiec uwazaj.
Nie jem za bardzo benzo i tez uzywam do usypiania ale zdarzylo sie pare razy ze bralem stymulanty po benzo bo stracilem pamiec.

Status:
Doktor
Odkurzacz
Newbie

Etizolam

Unread post by Doktor » 5 years ago

Ja ostatnio wzięłem na czysto bezno, N drugi dzień, eti te okrągłe większe pillsy które teraz latają u V. Powiem wam że na czysto tylko zmuła do spania mnie wzięła i to raczej po 30min od zapodania pod język a moje oczekiwania były większe codo tego pillsa, nie odczułem innego działania relaksacyjącego

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Etizolam

Doktor, ja w ogole nie czuje benzo oprocz zamuly, moze to i dobrze.
Moze to byc spowodowane moim charakterem - malo sie przejmuje i mam wyjebane na wiele rzeczy :D
Pamietam z3 raz zdarzylo sie ze poczulem sie fajnie po etim wiec musi to zalezec od innych rzeczy i moj organizm tak ma, ale to dobrze, bo ostatnie co mi potrzebne to zostanie benzowrakiem :)

Status:
Doktor
Odkurzacz
Newbie

Etizolam

Unread post by Doktor » 5 years ago

@aras tak jak piszesz z tymi tematami najlepiej wogle się nie kolegować. A z tym eti to dziwna sprawa bo kiedyś na mnie jakoś inaczej działały te tabsy może teraz V pchają coś innego pod tą nazwą. Kiedyś po hexach zawsze ratowało eti oddech wyrównywało, puls itp Tak cz tak nie zamierzam prowadzić dłuższych badań z tymi substancjami chodź legal xanax to prawdziwy Mercedes na doły, zwały, lęki nawet w dawce 1mg sprawia cuda.

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Etizolam

Doktor, powiem Ci ze na mnie tez benzo tak roznie czasami dziala.
Wiem ze ten sam sort bo mam gramulca prochu ktory jem sporadycznie.
Zazwyczaj odpadne i usne po nim ale zdarza sie ze mnie nie zamuli a stane sie benzowrakiem - bede zarl po trochu, nieraz dorzucajac jakiegos stima, potem nie pamietam polowy dnia...
Wiec albo taki jest eti, albo takie jest benzo, albo tacy jestesmy my chyba ;)

Status:
Donald_Tusk
Sniffiarz
Donald

Etizolam

Unread post by Donald_Tusk » 5 years ago

moze to glupie co napisze, ale mam eti w prochu i mialem 3cmc powder. wyglad niemal identyczny. Pomylilem samary i zamiast z 3 zajebalem line z eti. po 10 min. padlem i obudzilem sie 2 dni pozniej. Wniosek z tego taki ze prawdopodobnie nie da sie tego przedawkowac ale nie polecam tak robic. Dalej mam problemy z rownowaga, czuje sie strasznie oslabiony i nie wiem ile to jeszcze potrwa. zaktualizuje posta jak w 100% wroce do siebie. najlepsze jest to ze mam nocke w pracy a ja nie mam sily chodzic nawet. :sick:

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Etizolam

Donald_Tusk, ja pierdole - PODPISUJ WORKI!
Dobrze ze nic gorszego sie nie stalo.
A najlepiej to nie trzymaj proszku eti, zrob roztwor jakis (podpisz i schowaj przed innymi).
A jak masz duzo prochu to podpisz worek i zalep go jakas tasma czy cos, zeby sie odroznial od reszty.

Status:
Donald_Tusk
Sniffiarz
Donald

Etizolam

na oko to bylo gdzies z 80/100 mg... jestem zalrecony jak sloik z dzemem. probuje to jakos przebic, najesc sie, nie wiem... w kazdym badz razie nie dokonca czuje sie ok a minęło juz 48h

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Etizolam

Donald_Tusk, bedzie dobrze Doniu, nie popelniaj tego bledu w przyszlosci. Pare dni moze byc depresyjnych lub stresujacych, ale to przez przedawkowanie eti. Na szczescie eti ma krotki okres poltrwania, wiec powinno szybko przejsc.

Status:
Donald_Tusk
Sniffiarz
Donald

Etizolam

jest ok. jestem w srod zywych. nie powiem, fajnie bylo choc pod sam koniec bylem jak by pijany (ten stan utrzymywal sie okolo 10h jeszcze) teraz mam nocke w pracy i jestem jak mlody bog. mam sporo mocy i checi do pracy. dobrze mi to zrobilo. odpoczalem jak nalezy :thumbup: