Etizolam

A group of drugs with anxiolytic, sedative, hypnotic, anticonvulsant, muscle-relaxing and amnestic effects.
Status:
Donald_Tusk
Sniffiarz
Donald

Etizolam

Unread post by Donald_Tusk » 5 years ago

Latest post of the previous page:

jest ok. jestem w srod zywych. nie powiem, fajnie bylo choc pod sam koniec bylem jak by pijany (ten stan utrzymywal sie okolo 10h jeszcze) teraz mam nocke w pracy i jestem jak mlody bog. mam sporo mocy i checi do pracy. dobrze mi to zrobilo. odpoczalem jak nalezy :thumbup:

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Etizolam

Unread post by aras » 5 years ago

Donald_Tusk wrote:
5 years ago
dobrze mi to zrobilo.
Tak wspaniale Ci poperdolilo w hormonach haha.
Ale bedzie dobrze :)
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
yalasek
Odkurzacz
Użytkownik

Etizolam

Unread post by yalasek » 5 years ago

Lubię eti lubię jeść , bo eti dobre - bardzo dobre jest! :thumbup:
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.

Status:
wbou787
Blister
Newbie

Etizolam

Unread post by wbou787 » 4 years ago

zalozmy porownujac moce alprazolamu i etizolamu to zeby osiagnac(teoretycznie) moc 1mg alprazolamu ile trzeb zjesc mg etizolamu?

Status:
fiodor
Sniffiarz
Newbie

Etizolam

Unread post by fiodor » 4 years ago

Napisze mi ktos n priva gdzie teraz najlepiej sie zaopatrzyc ?

Status:
Piguleyn
Szczur
Newbie

Etizolam

Unread post by Piguleyn » 4 years ago

etizik jeden z moich ulubionych benzo przypominał mi kiedys relanium, jak bralem eti 1mg w pillach od kolkaza starych czasów. Ostatnio bralem od jednego vendora to 1mg pill dawal stan sporego spokoju trochę euforii jak po kodzie i chodziłem troche jak pijany... dzien pozniej wzialem 3 takie i nic praktycznie...tolerka zerowa... później zamówiłem w prochu to jak brałem na palec to ciągle miałem wrażenie ze ciagle nic, wzialem z 30mg z alko to juz nie moglem chodzic i film urwany, jakie tez było moje zdziwienie jak nastepnym razem budze sie okazało sie ze około 100mg wziałem do tego 300 trampka i alko, ogólnie benzo biore tylko od czasu do czasu, opio tez czasem, po tych ~100mg tez film urwany tak samo jak kabel od słuchawek, nie pamiętam nawet kiedy tyle wziąłem, jednak na pewno dlatego ze czulem ze cos nie dziala zbytnio w porównaniu do tabsów od innych po 1mg dziwi mnie tylko jakim cudem kompletnie nic mi się nie stało po takiej dawce jak nie mam nawet na to tolerki chodź wtedy akurat przyszła paka z 0,25 etizu i 5 tabsami flunitro na spróbowanie. Wychodzi na to że raczej bardzo bezpieczne musi to być skoro po takiej ilości jestem cały... nawet na oiomie nie byłem ani karetka jak to czasem przy canna... z tego co mi wiadomo benzo raczej łatwo przedawkowac-''jakoś niebezpiecznie'' tym bardziej ze probowałem juz z 10 róznych benzosów tak tutaj najwięcej wziąłem i najmniej sie odjebało...

Status:
Lucky12
Szczur
Newbie

Etizolam

Unread post by Lucky12 » 2 years ago

Dostanę jeszcze gdzieś etizolam?
Prosił bym adres na priv

Status:
blacked_out
Opiowrak
Newbie

Etizolam

Unread post by blacked_out » 2 years ago

Lucky12, fiodor, Od partnerów forum, Eti aktualnie dostaniecie od Mefisto :)
,,Na wieki wieków Alcomindz" :E :E

Status:
kapik
Dyso-sensei
kapik

Etizolam

Unread post by kapik » 2 years ago

blacked_out, Lucky12, fiodor,
no i oczywiście eti od predzia, ale z nim to nigdy nie wiadomo kiedy paka doleci.

Status:
Standalone69
Szczur
Newbie

Etizolam

Unread post by Standalone69 » 2 years ago

Mam wrażenie właśnie se to Eti na mnie jakoś nie działa. 1 pill nic... 2 pill nic... trzeci... no więc chyba sobie daruje chyba ze cos wjedzie to dam znać;)

Status:
Damian94
Sniffiarz
Użytkownik

Etizolam

Unread post by Damian94 » 2 years ago

4mmc wrote:
7 years ago
jednak

Status:
M100
Dopaminator
Użytkownik

Etizolam

Unread post by M100 » 2 years ago

Eti fajne lajtowe benzo ale jakoś do tabletek nie byłem przekonany zawsze wolałem powder bo mogłem roztwór zrobić pod siebie.

Swego czasu brałem od Preda i nigdy lipy nie było.
Standalone69 wrote:
2 years ago
no więc chyba sobie daruje chyba ze cos wjedzie to dam znać;)
A tak nieformalnie to lepiej sobie daruj bo jak masz skłonności do uzależnień to benzo jest ciężko ogarnąć.
Będzie dobre :)