Latest post of the previous page:
Dostałem sampla i jestem pozytywnie zaskoczony. Lekki speed, euforia, brak schiz i wjazdów na serce. Spora chęć na pogadanie z kimś i wyjście do ludzi.FAKE COCO HQ Enzo-chem.cc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: Enzochem
FAKE COCO HQ Enzo-chem.cc - opinions, reviews, effects, description
Miałem sampla Face CoCO 2 miesiące temu i zapomniałem napisać recki.
Generalnie coś się zmieniło, zrobiłem sobie na oko 2 szczury po +/- 100mg każdy, po pierwszym szczurze drugi strzeliłem 10 minut drugi no i generalnie to było sporo za dużo gdyż się przestymulowałem i faza rekreacyjna po 1h-1.5h zamieniła się w zombie mode. Na 100% zmienił się skład względem tego co miałem na początku 2024 roku
Brakuje mi Pentedronu albo Nepa z lat 2015- 2019
Generalnie coś się zmieniło, zrobiłem sobie na oko 2 szczury po +/- 100mg każdy, po pierwszym szczurze drugi strzeliłem 10 minut drugi no i generalnie to było sporo za dużo gdyż się przestymulowałem i faza rekreacyjna po 1h-1.5h zamieniła się w zombie mode. Na 100% zmienił się skład względem tego co miałem na początku 2024 roku
Brakuje mi Pentedronu albo Nepa z lat 2015- 2019
- Attachments
-
- 438246410_7309718439104471_3207111504682106950_n.jpg (124.42 KiB)
amulet nadaje się do ludzi? mocno dziala na źrenice?
Hej, jakie macie odczucia co do aktualnego sortu?
Nic dziwnego że Towar szybko się kończy na pułkach w sklepie jakość bardzo dobra więc schodzi jak trzeba prima sort
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Leciał ktoś na tym 3-4 dni aż do opróżnienia worka? Jak w takim wypadku wygląda sytuacja w porównaniu do 3cmc? Znów zamówiłem trójkę, z obawy, że polecę trochę za grubo z tym środkiem, a nie wiem jakie ma skutki przy częstym dorzucaniu.
Ja żeby nie skłamać lecę na tym gdzie około 2 miesiące. Początki były trochę za mocne ale to z braku wiedzy na temat dawkowania. Teraz toaletka też zrobiła swoje i jest gitara .
Energia, motywacja , koncentracja . Ogólnie dobry speed z nutą euforii.
Energia, motywacja , koncentracja . Ogólnie dobry speed z nutą euforii.
Czyli jakie dawki startowe dla kogoś kto nie jest styrany cmc itp.?? Wcześniejszy sort ludzi pisali że nadawał się do vapo czy obecny tak samo?
Czy macie informacje kiedy mniej więcej powróci to coco?
Napisz @ do enzo. Dla bezpieczeństwa lepej publicznie nie pisać terminów.