Fenibut

Other research chemicals not matching the groups above.
Status:
Bubu88
Opiowrak
Użytkownik
Topic author

Fenibut

Unread post by Bubu88 » 7 years ago

[g:2l8j664]https://uplo.wk.org/wkp/coons/thub/b/b3/Phnbut_skltl_forul.svg/190px-Phnbut_skltl_forul.svg.png[/g:2l8j664]

Fnbut (kws bt-fnylo-g-nosłowy) to wyjątkowo skutczny zwązk pogjący wylnowć fzyczn orz psychczn npęc nrwow. Jst to synttyczn pochon kwsu GABA – nturlngo nuroprzkźnk ozłującgo n rcptory GABA-B. Fnbut oprcowny zostł n potrzby rosyjskch stronutów jko śrok, który skutczn rukuj strs npokój, przy ty przy ty n ogrncz zolnośc poznwczych. Dotkow grup fnylow w cząstczc ułtw jj prznkn o ózgu, pozwljąc ty sy n wyjątkowo szybk złn.

Brł ktoś?

Status:
Mikorolo
Ssak
Użytkownik

Fenibut

Unread post by Mikorolo » 7 years ago

Ogólnie z tego co można znaleźć w necie na jego temat to głównie to że, efekty odstawiania phenibutu są równie bolesne, jeśli nie boleśniejsze, niż samego GBL'a. Po drugie z tolerancją tak galopującą nie ma sensu używać go dłużej niż 1 tydzień, potem najwyżej z tydzień przerwy i można ponownie.

Status:
human tank
Dyso-sensei
Użytkownik

Fenibut

Unread post by human tank » 6 years ago

Kocham phenibut i jestem od niego uzaleziony. Biore codziennie od ponad pol roku w ilosci od 1 do kilku gramow dziennie.

Polecam revange nurition, swiss herbal jest przeceniony.
W ameryce na strone Liftmode mozna tez zakupic certyfikowany phenibut w postaci faa(free amino acid) ale niestety nie wysylaja do polski...
jesli ktos wie gdzie moge kupic -certfikowany- phenibut w formie faa(a nie hcl) to bylbym wdzieczny gdyby sie ze mna taka informacja podzielil

A jesli chodzi o tolerancje. Ta tolerancja nigdy nie jest 100%. Np ostatnio ograniczalem sie do nie wiecej niz 1grama dziennie, przez pare tygodni, a gdy wzialem cztery gramy, dal kopa na wiele godzin(czego chocby fizycznym objawem byly czerwone poliki itd).

Status:
tryptodyso
Dopaminator
Użytkownik

Fenibut

Unread post by tryptodyso » 6 years ago

Ja próbowałem od zdrowego sklepu, ale nigdy nie jadłem dużo bo naprawdę jest to szkodliwe dla wątroby :) 250mg uspokaja, ale słabiej od benzo, jest bardzo fajne prospołeczne. Nie należy nie wiadomo czego oczekiwać gdyż jest to nootrop a nie RC, ale jak na nootrop to działanie jest wyraźne :) Tolerancja dość szybko rośnie
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Fenibut

Unread post by aras » 5 years ago

Jaka zajebista substancja, zajebiscie uzalezniajaca!
True benzo killer.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Fenibut

Unread post by Boss » 5 years ago

aras, i jak tam brales to mordo jakie opinie o tym masz ? jakie wrazenia ? czas dzialania i skutki uboczne ?

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Fenibut

Boss, cos pieknego jak dla mnie :). Popelnilem blad bo wzielem 1g i dorzucilem kolejny g po 2-3 godzinach, bo nie dzialalo, a po paru godzinach jak mi weszlo to prawie bym usnal na stojaco.

Dziala bardzo euforycznie, czlowiek jest pewny siebie, niczym sie zbytnio nie przejmujesz.
Daje mi sporo energii w polaczeniu z kofeina a muzyka wchodzi najlepiej!
A libido to nic nie przebije :twisted:

Phenibut z rana gwarantuje ze bede mial zajebisty dzien - niczym sie nie martwisz, czujesz sie bardziej pewny siebie. Ma to dwie strony medalu, mozna sie szybko przyzwyczaic do tego i brac za czesto.

Czas dzialanie to praktycznie caly dzien, chociaz dorzucilem 1g po poludniu, to nie wiem czy to w ogole odczulem.

Z efektow ubocznych to troche za bardzo mozna miec wyjebane na wszystko i czasem gadalem jak nacpany.

Musze uwazac z tolerancja i uzaleznieniem, planuje brac 1.5-2g 2x w tygodniu prawdopodobnie w poniedzialki i piatki, chociaz moze zmienie na czwartki.

Nigdy juz sie nie napije alko, wole wrzucic 3g phena pare godzin przed impreza :mrgreen:

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Fenibut

Unread post by Boss » 5 years ago

w jakim sklepie kupowales mozesz mi na priv wyslac link do sklepu dziekuje

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

Fenibut

Unread post by Wizzair » 5 years ago

aras wrote:
5 years ago
Dziala bardzo euforycznie, czlowiek jest pewny siebie, niczym sie zbytnio nie przejmujesz.
Daje mi sporo energii w polaczeniu z kofeina a muzyka wchodzi najlepiej!
A libido to nic nie przebije
Heh
Predzej czy pozniej rozjedziesz hormony.
Stawiam na pozniej:)

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Fenibut

Wizzair, postaram sie nie brac regularnie, ale to samo mowilem o rc. Napewo pomoze mi to ograniczyc ciagi (przynajmniej dopoki nie pomieszam), bo w dniu phenibuta czulem sie tak dobrze, ze nic innego nie potrzebowalem.
Obym nie powroci do tematu za pare miesecy piszac "nie bierzcie tego gowna, bo ja nie moglem odstawic biorac codziennie po 5g..." czy cos w tym stylu.

Wiesz moze cos o wplywie na sen REM? Czytalem mieszane opinie, ale przewaznie w kierunku dobrego wplywu na jakosc snu, jednak nie znalazlem nic kontretnego w tym temacie.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

Fenibut

aras, zapewne zaburza fazy snu jak kazdy gabaergik.

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Fenibut

Wizzair, ale roznia sie wplywem na sen, bo fen dziala glownie na GABA-B, a nie -A jak benzo. Sadzac po opiniach z neta oraz mojej wlasnej - sen w przeciwienstwie do benzo trwa dluzej i nawet po 10h w moim przypadku, obudzilem sie taki zamulony, jakbym spal ze 3h. Moze to wskazywac na to ze faza REM jest dluzsza, jednak sa to tylko przypuszczenia.
W przypadku benzo, ktore jak wiadomo skroca REM budze sie czujac wyspany po 4-5h.

Baclofen, ktory jest bardzo zblizony do fenibuta, wydluza fazy REM oraz non-REM, wiec przypuszczam ze tu jest podobnie.
Chyba musze przetlumaczyc ruskie badania ;)

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

Fenibut

:lol: tzn ja sobie wogole nie zaprzatam glowy gaba-ergikami.
Juz przez sam wplyw na hormony i wiele innych procesow te substancje odpadaja.
Moze znasz mozliwe sajdy a moze Ci sie tak wydaje, ale jak mawial kolezka: powodzenia, przyda Ci sie.

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Fenibut

Musze byc ostrozny, bo nie chce sie wpieprzyc, powodzenie sie napewno przyda, dzieki :)

Status:
purecocaine
Odkurzacz
Samiec ALFA-PVP

Fenibut

Unread post by purecocaine » 5 years ago

Znajdę to gdzieś stacjonarnie?