W tym temacie piszemy opinie i recenzje o FLUANITRAZOLAM POWDER ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about FLUANITRAZOLAM POWDER from Predator-rc
Nie zauważyłem takiego tematu wiec zakładam nowy. Proszę tutaj o opinie dotyczące Flunitrazolamu w prochu:
Pierwsze koty za płoty:
CO: Flunitrazolam Powder
IUPAC: 1--methyl-8-nitro-6-(2-fluorophenyl)-4H-[1,2,4]triazolo[4,3-a][1,4]benzodiazepine
WZÓR SUMARYCZNY C17H12FN5O2
WYGLĄD:Bialy lepki proszek, puch - Musiałem trzy razy przeplukiwac torbę zeby w ogole zechciał z niej zejść jako że się nie rozpuszczał
ROZTWÓR500mg/ pol litra czyli 1mg=1ml
S&S: Jedyne co mogę tu napisać to nadzieja na to ze proch będzie chociaz w 1/10 podobnej do tabletek ktore sa na stanie lub do Fluni sprzed paru lat.
DOŚWIADCZENIE:Nie tak duże jak w przypadku psychodelikow ale trochę benzo i gabanergikow w życiu zjadłem - Etizolam, Flunitrazolam, Pyrazolam, Clonazolam, Phanazepam, alprazolam, 3-hydroksy-phanazepam, Nitrazolam, Midazolam, Clonazepam w dużej ilości, Xanax... i takie tam pewnie jeszcze coś by się znalazlo
OGÓLNY OPIS:Substancja wyjatkowa... Wyjatkowo beznadziejna, wyjatkowo slabo aktywna, wyjatkowo nie warta organizmu, wyjatkowo slaba etc. Mógłbym tak wymieniać w nieskończoność minusy tej substancji w prochu. W tabletkach faktycznie dziala sprawnie ale to co jest w tym puchu to jedna z mniej aktywnych substancji z jakimi mialem do czynienia... nawet kielon 25ml czyli zaokrąglając 20mg substancji czynnej wypity naraz jednym duszkiem zmulil mnie na jakieś 15minut... jedyne co to wzmacnia chec jedzenia i wlacza się gastrofaza... Poza tym efektów benzodiazepinowych praktycznie brak - ani miorelaksacji, ani efektu nasennego, przeciwlekowego, przeciwdrgawkowego nie sprawdzałem Jeden miligram który powinien uśpić mnie na jakieś 5h zadzialal na efekcie placebo lub w ogole... dodam ze tolerki aktualnie na benzo nie mam prawie żadnej. Jednym słowem- GOWNO. No sorry Predator ale taka prawda
ZALETY:
- Na siłę wydajność substancji - jeśli byłaby aktywna znacznie zmieniłoby to moja ocenę.
- Krotki czas połowicznego rozpadu. Niechaj będzie to dla niektórych plusem
- Zeby się już az tak nie przypiedalac to niech będzie ze lekko na chwile przymula, daje efekt zmęczenia i ODROBINE pomaga w zaśnięciu.
Pewnie coś jeszcze na siłę bym znalazl ale nie wydaje mi się zeby byl sens szukania zalet na siłę
WADY:
- przede wszystkim w porównaniu do flunitrazolamu jest to kompletnie nie aktywne. Nie wiem co w tym siedzi ale przypuszczam ze benzo... albo komus nie wyszła synteza albo jest z czymś mieszane
- Krotko trzyma bo nie śpiąc to w zasadzie co 15minut chce się dolac kolejna porcje... ktora i tak za wiele nie zmienia... i tak błędne kolo
- Pobudki w nocy przy dłuższym ciagu zeby tylko podlac i isc spac dalej.
- W wodce slabo rozpuszczalne. Bez lazni parowej dla tych kilku drobinek się nie obędzie... tylko pytanie czy warto dla paru drobinek
- Robiąc z tego roztwor to strata kasy ( i na proch i na wodke)
PODSUMOWANIE:Sorry Predator ale tak jak zawsze chwalę Ciebie i Twoje sorty tak tutaj to jest jebany dramat. Kolega pije ten roztwor prosto z butelki co przy flunitrazolamie zakończyłoby się w najlepszym przypadku SOR-em... nie wiem co w tym siedzi ale na pewno nie jest to fluni za co moj chemik byłby zwolniony w tempie expressowym. I tak pozostajesz ONE AND ONLY i to mam nadzieje sie nie zmieni... Ale jeśli chodzi o benzo to dopoki nie zmieni się sort to ja nawet nie wchodzę w zakładkę z benzo... bo nie chce się porzygać na widok tego prochu... podnieś cene ale i jakość to chętnie wrócę do Ciebie po Fluni... ale nie tak chujowe
DOC w prochu tez by nie zaszkodził ale to juz inny temat.
OCENA OBIEKTYWNA 2/10 - ponowie slowa "bardzo rzadko" bo bardzo rzadko cokolwiek dostaje ode mnie tak niska ocenę. Gdyby nie to ze wlecialo to z 10 promocji chodziłbym wkurwiony jak psy na marszach dot. Aborcji... wolałbym juz te 120zl dac biednemu na piwo (przynajmniej by się najebal) a nie wydawać na to...
Dzieki za przeczytanie. Z fartem
FLUANITRAZOLAM POWDER Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
This post has high reputation.
Pamiętaj zawsze zrobić próbę uczuleniowa!
Lepiej 2h poczekać niz wylądować 3m pod ziemia
Lepiej 2h poczekać niz wylądować 3m pod ziemia
Ja tu tylko wpadłam powiedzieć że opis ten jest wspaniały
Is the quality still so bad?