Forum Oszustow i zlodziei (bialo rozowe)

Free discussions not related directly to the topic of the forum.
Status:
Krejzol
Opiowrak
Użytkownik
Topic author

Unread post by Krejzol » 5 years ago

Krejzol lub smoczek
Pragne wszystkich Polakow ostrzec przed forum ktore jest oszustami i jest nieuczciwe.
Jest tam jakis czarny Admin ktory nie grzeszy sympatia ktory oglasza o konkursie
ze niby kazdy uzytkownik ktory bedzie aktywny na forum zostanie nagrodzony darmowymi
paczkami od sklepow ( 2 sklepy funky market,rc monster) Czarny Admin to wyjatkowo nieuczciwy typ ktory naciaga
potencjalnych konkursowiczow do pisania a potem wynagradza i tak swoich pupili,wazeliniarzy
A aktywny user nie dostaje nic. Przyklad w 1 szym konkursie nawet 18 postow bylo nagradzanych,
ale srednio okolo 30 stu postow wystaczalo by zostac wyroznionym. Teraz jak zostalem oszukamy.Mialem
ponad 77 postow wartosciowych,srednio wartosciowych i malo wartosciowych -malo. A wyroznanie
zostawaly ameby z samymi malo wartosciowymi wpisami albo z o wiele mniejsza liczba postow
Te forum to mafia i uklady ze sklepami. Niewygodne posty sa od razu kasowane.Wiec jaki sens ma te forum
Czarny admin kasuje prowizje za usuwanie niewygodnych komentarzy.Drugi typ to Pablo moderator
wiecznie nacpany pupil Admina ktory jest chyba najlepszy z tej calej mafi.Drugi moderator to skurwiel
byly Admin a teraz moderator ktory jak cie nie lubi to masz bana z miejsca, albo pozbawi cie nagrody
bo czuje sie jak Bog klozetu. Sam obrazek napawa wstretem Skurwiel bez glowy z cycami co wrozy z krzyza Jezusa.
Wrozby to zlo. A te forum jest jak z piekla.Sklepy organizatorzy konkursu to jakis syf ktory oplaca admina
Jak mozna czekac 2 tygodnie na wyslanie oplaconej przesylki. Toz to sklepy ktore wysylaja toksyczne gowna
dla debili, a paczka dochodzi po miesiacu albo i nie. 2 sklepy 2 modow i sprzedajny Admin.
To cale forum mafia. Jak nie jestes pupilem to nie uczestnicz w konkursie.Bo byc moze cie nie
lubia stracone 300zl az tak nie boli jak mandat 500zl za naruszenie przepisow drogowych ale juz nigdy wiecej nie wejde
na te forum oszustow i zlodzieji. Sprzedajne forum ktore oszukuje i okrada a nagradza pupili.
Usuwa szczere komentarze. Dla tych skurwieli nalezy sie sad i wiezienie.Sa inne fora lepsze niz te
ktore smierdzi falszem i obluda.Nigdy juz tam nie wejde. Bardzo lubialem to forum, ale jak mnie potraktowali
wyjatkowo niesprawiedliwie-oszukali mnie w konkursie to nienawidze tego forum.Myslalem ze sa uczciwi
a to zwykle chieny cmentarne.Zycze im by skonczyli w sadzie, by stracili wszystkie pieniadze i by to nieucziwe,
oszukancze forum przestalo istniec.

Status:
Kuna
Blister
Newbie

Unread post by Kuna » 5 years ago

xDDDDDDD

Nie popłacz się. Wiedzą powszechną jest że FORUM NALEŻY DO SIECI SKLEPÓW I JEST PRZEZ NIE MODEROWANY (stary pasjonat generalnie) więc oni nawet nie wysyłają paczek za aktywność bo to ich konta. Ja wyrwałem bana jak i groźby ad persona za pisanie prawdziwych opinii że produkty chujowe,kontakt chujowy i generalnie nie polecam. Co do sklepów to jest to jeszcze większy cyrk na kółkach. Zarówno funky jak i monster to zwykły selective scam. Wysyłają połowę kurierów (co ciekawe z niemiec) i 1/10 listów xD
Dobrą ilość i towar dostaje garstka zaufanych użytkowników mających długo konta i dużo plusów. Reszta jest kasowana i interes się kręci.

I nie myśl że to pojedyńcza praktyka bo za czasów demona dostawałem na miesiąc 2/3k w temacie w zamian za recenzje tak naprawdę i że jestem doświadczony a 1/3 paczek nawet nie nadawał xD

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
OomAmee

Unread post by OomAmee » 5 years ago

Wiemy, wiemy.
Ale dzięki za przypomnienie :)
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Unread post by Boss » 5 years ago

admin na rozowym to swinia i kutas jebany
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

Unread post by Gargameli » 5 years ago

Krejzol
Kuna
Boss

Od dawna było o tym wiadomo. Ja stamtąd uciekłam po tym jak zamebiały Wójt były właścicielsklepu wuceerce dał mi permanentnego bana za pozytywną opinię o kosmicie i jego aktualnych produktach. Posty te w magiczny sposób znikneły. U nich nawet latał banner sklepu, który był nastawiony tylko na scam.

Co zrobic? Unikać tamtego forum i tyle, wielu wartościowych userów już uciekło, reszta sie zastanawia... a jak to zwykle bywa to pozytywy nadal piszą fake konta.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Kuna
Blister
Newbie

Unread post by Kuna » 5 years ago

Ja zawinełem maszty w podobnym okresie. Smutne to w sumie bo forum miało dość długą tradycję i w najlepszym okresie działało b. fajnie i jako społeczność i forum. Powiesz coś więcej na temat WC RC i Wójta?

Krejzol beka z ciebie bo większość twoich zarzutów to płacz że nie dostałeś darmowego ćpania. Gdybyś dostał to byś dalej tam walczył o plusy jak wygłodniały pies. Z tego co pamiętam nawet zastrzegli że wybierają wg. swojego widzi mi się komu co dają wybierają xDDDDD Jak odpowiednio wyliżesz rowa to się załapiesz, nie martw się :*

Status:
StaryDziad
Sniffiarz
Newbie

Unread post by StaryDziad » 5 years ago

Siema Ema Ziom z tej strony byłem tam na forum od początku istnienia, popieram wasze zdanie a w Wojt to dzieciak który kiedyś nic nie znaczył potem przejęły go "Vendory" jakie dzisiaj go sponsorują, najlepsze jak udaje kogoś kto obraca bitoinami względnie jak gadał że jest radcą prawnym :) a WUERCE to wiadomka było że to selectiv scane :) o nim dużo mogę powiedzieć jako jedyny się nie boję tego gościa

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie

Unread post by Feszek » 5 years ago

Fora to jest biznes i tak do tego należy podchodzić.

Admin tego forum wcale wiele nie ustępuje adminowi z różowego a za przykład podam 13stke którą prowadził za rączkę i trzymał pod parasolem ochronnym a po wszystkim ładnie posprzątał.

Oczywiście różowe i pasjonat to o wiele większa skala problemu. Popularność tamtego forum generuje dużo wiekszą pokuse do manipulacji.
Last edited by Feszek 5 years ago, edited 1 time in total.

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie

...
Last edited by Feszek 5 years ago, edited 1 time in total.

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie

....

Status:
Doktor
Odkurzacz
Newbie

Unread post by Doktor » 5 years ago

Ehhh temat morze...uwaga, rozwagą, zasada ograniczonego (żadnego) zaufania. A wały idą ciągle, jak koło się toczy historia i co chwila coś się odpierdoli, zmieniają się tylko nazwy sklepów, strony, a ci sami ludzie, robią ten sam biznes, w tym samym ogródku

Status:
MlodyDatura
Blister
Newbie

Unread post by MlodyDatura » 5 years ago

"Różowe" forum padło.
Ciekawe czy mają chwilowe problemy czy coś sie tam porobiło 8-)

Status:
kurla122
Ssak
Newbie

Unread post by kurla122 » 5 years ago

haha wkoncu ich ktos skasował

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Unread post by Boss » 5 years ago

zlodzieje nie forum a wojt to kurwa nie czlowiek
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
kurla122
Ssak
Newbie

Unread post by kurla122 » 5 years ago

różowe szambo :D