Latest post of the previous page:
ogólnie to wczoraj i dziś w nocy dopysramy działało tylko na telefonach , a na PC nie ,dzisiaj już działa tu i tuForum Oszustow i zlodziei (bialo rozowe)
Forum Oszustow i zlodziei (bialo rozowe)
Mnie rozjebał dział który był nazwany "opinie o adminach i moderatorach" - (no jakoś tak)
No i tak sobie czytam i czytam, a tam same pozytywne opinię, no to po kilku dyskusjach i usunięciu komentarzy prze wójta - odezwę się.
Napisałem co o nich myślę, w zasadzie to tylko tego wójta pocisnąłem, bo z resztą nie miałem zatargów.
No i jak pewnie myślicie, tak było, usunęli komentarz, nie poddałem się, dalej im spamowalem tym samym komentarzem, to jeb walnęli bana.
A i też cisnąłem po tym Monsterku aby wyjebał w końcu możliwośc zamawiania listem, bo ponad połowa paczek nie dochodzi, to ten debil odpisywał, że nadal wiele osób zamawia tą formą i większośc paczek dochodzi... no kurwa debile, chyba mają nieźle przećpane mózgoczaszki skoro myśleli, że nikt się nie domyśli o co kaman.
Nie licząc tych jebniętych moderatorów i sklepów scamów, to forum samo w sobie było moim ulubionym, wielu ciekawych ludzi tam było no i co by nie mówić, to mieli ciekawsze działy niż tutaj, ciekawsze tematy były poruszane, więc troszkę szkoda, no ale admini sobie zasłużyli, szkoda tylko zwykłych userów piszących posty.
No i tak sobie czytam i czytam, a tam same pozytywne opinię, no to po kilku dyskusjach i usunięciu komentarzy prze wójta - odezwę się.
Napisałem co o nich myślę, w zasadzie to tylko tego wójta pocisnąłem, bo z resztą nie miałem zatargów.
No i jak pewnie myślicie, tak było, usunęli komentarz, nie poddałem się, dalej im spamowalem tym samym komentarzem, to jeb walnęli bana.
A i też cisnąłem po tym Monsterku aby wyjebał w końcu możliwośc zamawiania listem, bo ponad połowa paczek nie dochodzi, to ten debil odpisywał, że nadal wiele osób zamawia tą formą i większośc paczek dochodzi... no kurwa debile, chyba mają nieźle przećpane mózgoczaszki skoro myśleli, że nikt się nie domyśli o co kaman.
Nie licząc tych jebniętych moderatorów i sklepów scamów, to forum samo w sobie było moim ulubionym, wielu ciekawych ludzi tam było no i co by nie mówić, to mieli ciekawsze działy niż tutaj, ciekawsze tematy były poruszane, więc troszkę szkoda, no ale admini sobie zasłużyli, szkoda tylko zwykłych userów piszących posty.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
A właśnie, to Predator ich tam zablokował?
Bo jakoś tydzień temu pisał, że daje 20k plnów za usunięcie tamtego forum.
Bo jakoś tydzień temu pisał, że daje 20k plnów za usunięcie tamtego forum.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
Hah! Wiedziałem że tak będzie. Wczoraj w nocy zauważyłem negatywny komentarz w dziale głównym funky na str. 36 jak widać,specjalnie zrobiłem screena bo wiedziałem że moder na drugi dzień to usunie.i teraz sobie wbijcie na 36 str funky i porównajcie screen ze stroną.wszyscy już wiedzą że negatywne są usówane tam.Ale tak sobie dla bajery pstrykłem
- Attachments
-
- Screenshot_2019-04-04-04-04-53.png (133.94 KiB)
To żadna tajemnica ,że usuwają a skala tego jest o wiele większa
wojt ty kurwo nie jestes czlowiek tylko gnida
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
This post has high reputation.
moich postów o monsterze nawet nie dodali bo moderacja. śmiech na sali.
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.
Kontakt ze mną dla chętnych
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.
Kontakt ze mną dla chętnych
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666
Daj spokój, Wojt wielki znawca wszystkiego. Spytaj o jakieś RC. Poleci Ci 2 sklepy: Monster i Funky Market. Funky ostatnio wysłał mi 4cmc, które nim nie jest...