Latest post of the previous page:
Pytałem o MT a nie GPFunbooster*.***
Funbooster*.***
Gp aktywny napewno nie pisać ze nie działa bo działa!
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Funbooster*.***
Pablo SCAM, Powiedz mi a długo to trzyma? Ja kilka dobrych lat nie tykałem syntetycznych kanna i jakoś ostatnio mnie naszło. Nie chce przegiąć pałki. Ostatnio tylko mary. Jakie dawkowanie na początek polecasz?
Funbooster*.***
Gp aktywny napewno nie jest to może jakiś wypierdalacz najmocniejszy Ale działa napewno czysta stymulacja i tyle
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Funbooster*.***
CinekMarcinek,
Kultury malolat
Napisalem ze na delikatnym kontrolowanym 10-15 stopni co chwile wyciagajac towar i sprawdzając jego stan
A nie takjak ty pewno to zrozumiałeś że. Piekarnik na 200° wrzucic towar na 5 min i wyciagnac3...
Kultury malolat
Napisalem ze na delikatnym kontrolowanym 10-15 stopni co chwile wyciagajac towar i sprawdzając jego stan
A nie takjak ty pewno to zrozumiałeś że. Piekarnik na 200° wrzucic towar na 5 min i wyciagnac3...
Funbooster*.***
Jak z dawkowaniem gp na początek? Ile trwa bezsenność? Jakie skutki uboczne? Dorzucać czy nie ma sensu? Za wszelkie info na temat gp bede wdzięczny.
Funbooster*.***
Miał ktoś kontakt dziś z vendorem?
Funbooster*.***
Rzuć mi ktoś w końcu na PW, cały adres do Gustawa starego meila mam ale nie odpisuje
Funbooster*.***
Siemka. Czy ktoś byłby tak uprzejmy podesłać na PW namiary? Z góry bardzo dziękuję
Funbooster*.***
StaryDziad, na jego stronie internetowej masz podany adres e-mail. Nie wiem w czym problem bo to dobry meil przecież jest