GBL
GBL
NieZwyczajnie,
Na pierwszy rzut poszlo 1,5 ml. Po 15 minutach lekki szum, następnie niesamowita senność. Eufo praktycznie brak
z racji ze chciało się spać po ciężkim dniu to poszedłem w kime. Rano samopoczucie normalne, nawet powiedziałbym ze dobre, power do roboty - ale to może z powodu ładnej pogody 
Powtórzyłem, znowu trafiło 1,5. Reszty nie opisuje bo jest jak wyzej
dobry usypiacz. Jest JesCze jeden ogromny minus. Smak jest paskudny. Gorzkie w ch... !
Sam producent na opakowaniu umieszcza informacje ze w razie połknięcia może powodować senność
Może w połączeniu z 3cmc będzie lepiej działało. Nie wiem, nie probowalem, czekam na gołębia.
Na pierwszy rzut poszlo 1,5 ml. Po 15 minutach lekki szum, następnie niesamowita senność. Eufo praktycznie brak

Powtórzyłem, znowu trafiło 1,5. Reszty nie opisuje bo jest jak wyzej

Sam producent na opakowaniu umieszcza informacje ze w razie połknięcia może powodować senność

Może w połączeniu z 3cmc będzie lepiej działało. Nie wiem, nie probowalem, czekam na gołębia.
GBL
Czyli puki co mogę chyba zostać przy benzo.Slutbttmwr wrote: ↑5 years agoEufo praktycznie brak z racji ze chciało się spać po ciężkim dniu to poszedłem w kime.
A to połączenie brzmi mega interesująco, jeśli odczynnik nie zbije działania 3cmc. Daj znać jak będziesz po badaniachSlutbttmwr wrote: ↑5 years agoMoże w połączeniu z 3cmc będzie lepiej działało. Nie wiem, nie probowalem, czekam na gołębia.

GBL
NieZwyczajnie,
Gołąb leci, będzie wkrótce. Od razu napisze co i jak.
NieZwyczajnie,
Napisz na priv do mnie
Gołąb leci, będzie wkrótce. Od razu napisze co i jak.
NieZwyczajnie,
Napisz na priv do mnie

Wiadomość moderatora
scalono
GBL
Slutbttmwr, Czyli w sumie mówisz, że 2-2,5 ml to idealny usypiacz, lepszy od benzo?

ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
GBL
Gandalf,
Wczoraj wrzuciłem najpierw 1,7. Nic. 40 minut pozniej 1. Nic. Godzinę pozniej 1,7 - coś tam mnie smyrnelo ale bez snu. Poczytałem trochę newsow z kaczogrodu i usnąłem
Mysle ze benzo wygrywa. Smak BDO jest ... taka mega chemiczna gorycz. I jeszcze dwie roznice między GBL a BDO. BDO jest gęste, jakby zawiesina. I z mojej magicznej 2ml miarki zmazuje się przedzialka. Po GBL wszystko było na swoim miejscu.
Wczoraj wrzuciłem najpierw 1,7. Nic. 40 minut pozniej 1. Nic. Godzinę pozniej 1,7 - coś tam mnie smyrnelo ale bez snu. Poczytałem trochę newsow z kaczogrodu i usnąłem

Mysle ze benzo wygrywa. Smak BDO jest ... taka mega chemiczna gorycz. I jeszcze dwie roznice między GBL a BDO. BDO jest gęste, jakby zawiesina. I z mojej magicznej 2ml miarki zmazuje się przedzialka. Po GBL wszystko było na swoim miejscu.