Latest post of the previous page:
Gdzie to do kupienia teraz?GOLDEN TEACHER GROWKIT
GOLDEN TEACHER GROWKIT
Bugaj, krajowY on, Ja swój zakupiłem tutaj: https://dopek.eu/pl/sh%2A%2A%2Am.%2At-t9456.html
takBOnie, Kontaktowałem się z kasynem przed zakupem ciastka i uzyskałem info, że rezygnują z ich sprzedaży ze względu na zbyt małe zainteresowanie.
Aktualizacja chyba ostatnia w tym temacie, ponieważ ciastko nic się od ostatniego wpisu nie zmieniło i raczej nic już się nie zmieni, ale ciastko jeszcze leży nawilżone, niech próbuje jeszcze.
Zatem ta aktualizacja będzie dotyczyła tylko suszenia, przechodząc do rzeczy:
Suszone były od dnia ostatniego wpisu do dzisiaj, waga spadła z 60gram do około 3,6grama czyli chyba prawidłowo.
Finalnie wyszło jakieś 15g suszonego GOLDEN TEACHER, świeżego było około 260gram.
Nie jestem pewien czy nie przesuszyłem ich, wyjdzie w praniu.
Teraz tylko znaleźć dawkowanie ( ) i przetestować wyrób w praktyce.
Kombinuje też jak zrobić z nich czekoladki, aby zawierały około 2g suszonego grzyba na czekoladke, wpadłem na pomysł, aby znaleźć jakąś dobrej jakości czekolade, roztopić i przelać do foremek takich na lody, zobaczymy jak to wyjdzie.
Narazie mam troche młyn i musze pare spraw poogarniać.
Prędzej czy póżniej wlatuje z kolejnym tematem i kolejnymi grzybkami, tylko nie wiem na jakie tym razem się zdecydować, bo wybór jest dość spory.
Może ktoś podpowie jakie są proste w uprawie albo jakie chcielibyście zobaczyć nasępne?
Pozdrawiam serdecznie.
Ciekawa sprawa, może w szafie?
takBOnie, Kontaktowałem się z kasynem przed zakupem ciastka i uzyskałem info, że rezygnują z ich sprzedaży ze względu na zbyt małe zainteresowanie.
Aktualizacja chyba ostatnia w tym temacie, ponieważ ciastko nic się od ostatniego wpisu nie zmieniło i raczej nic już się nie zmieni, ale ciastko jeszcze leży nawilżone, niech próbuje jeszcze.
Zatem ta aktualizacja będzie dotyczyła tylko suszenia, przechodząc do rzeczy:
Spoiler:
Finalnie wyszło jakieś 15g suszonego GOLDEN TEACHER, świeżego było około 260gram.
Nie jestem pewien czy nie przesuszyłem ich, wyjdzie w praniu.
Teraz tylko znaleźć dawkowanie ( ) i przetestować wyrób w praktyce.
Kombinuje też jak zrobić z nich czekoladki, aby zawierały około 2g suszonego grzyba na czekoladke, wpadłem na pomysł, aby znaleźć jakąś dobrej jakości czekolade, roztopić i przelać do foremek takich na lody, zobaczymy jak to wyjdzie.
Narazie mam troche młyn i musze pare spraw poogarniać.
Prędzej czy póżniej wlatuje z kolejnym tematem i kolejnymi grzybkami, tylko nie wiem na jakie tym razem się zdecydować, bo wybór jest dość spory.
Może ktoś podpowie jakie są proste w uprawie albo jakie chcielibyście zobaczyć nasępne?
Pozdrawiam serdecznie.
GOLDEN TEACHER GROWKIT
w dawce do 0,2 mg/kg masy ciała — podstawowe objawy to halucynacje, natrętne myśli, obojętność, wahania afektu i poczucie zamknięcia;
do 0,3 mg/kg masy ciała — derealizacja, depersonalizacja, zwiększone ryzyko wystąpienia zachowań agresywnych, zaburzenia afektywne;
0,4 mg/kg wagi ciała — pobudzenie i euforia, poczucie szczęścia i spełnienia, dystans od rzeczywistości i głębokie poczucie spokoju, ale jednocześnie stany lękowe, napady płaczu, nudności, senność, obniżona spontaniczna aktywność ruchowa i zaburzenia poznawcze.
do 0,3 mg/kg masy ciała — derealizacja, depersonalizacja, zwiększone ryzyko wystąpienia zachowań agresywnych, zaburzenia afektywne;
0,4 mg/kg wagi ciała — pobudzenie i euforia, poczucie szczęścia i spełnienia, dystans od rzeczywistości i głębokie poczucie spokoju, ale jednocześnie stany lękowe, napady płaczu, nudności, senność, obniżona spontaniczna aktywność ruchowa i zaburzenia poznawcze.
GOLDEN TEACHER GROWKIT
Pantofel, Tak, ale to chyba dawkowanie psylocybiny prawda?
Nas interesuje dawkowanie suszonych grzybków, chyba że da się ustalić ile w nich psylocybiny to wtedy też idzie to jakoś wyliczyć.
Czy to jednak dawkowanie golden teachersów?
Nas interesuje dawkowanie suszonych grzybków, chyba że da się ustalić ile w nich psylocybiny to wtedy też idzie to jakoś wyliczyć.
Czy to jednak dawkowanie golden teachersów?
GOLDEN TEACHER GROWKIT
z tego co mi wiadomo dawkowanie suszonego wacha sie jakos w przedzialach 2-3g ale chyba kwestia stopnia wysuszenia ma znaczenie oraz rodzaj grzyba bo niektore slabsze a niektore mocniejsze, lepiej startowac na spokojnie z mniejszych dawek bo psylocybina potrafi przytloczyc
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
GOLDEN TEACHER GROWKIT
Next aktualizacja, myślałem, że ciastko już zostało wyczerpane do cna, a tu jednak jeden grzybek postanowił dać do przekonania, że są silniejsze niż mogłoby nam sie wydawać.
Owy maluszek wciąż rośnie, nie daje szans na to, aby wokół niego coś się pojawiło ale cierpliwemu itp...
Zdam relacje co z tym jedynaczkiem, oczywiście dolicze go do finalnego zbioru, wciąż kombinuje jak odtworzyć własną grzybnie jak coś, jak ktoś ma pomysł jak to ogarnąć to zapraszam do podzielenia się doświedczeniem w tym temacie.
POZDRO
Spoiler:
Zdam relacje co z tym jedynaczkiem, oczywiście dolicze go do finalnego zbioru, wciąż kombinuje jak odtworzyć własną grzybnie jak coś, jak ktoś ma pomysł jak to ogarnąć to zapraszam do podzielenia się doświedczeniem w tym temacie.
POZDRO
GOLDEN TEACHER GROWKIT
Czas na zbiory
- Attachments
-
- IMG_20240110_145938.jpg (3.58 MiB)
-
- IMG_20240110_153344.jpg (3.13 MiB)
-
- IMG_20240110_153344.jpg (3.13 MiB)
GOLDEN TEACHER GROWKIT
Dekadę temu bawiłam się w to i średnio ze 100g zbioru (na świeżo) uzyskiwałam około 10 - 15 g suszonego produktu
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
GOLDEN TEACHER GROWKIT
maska_medyczna, Nie da się ukryć
z0cor, w moim przypadku po wysuszeniu zbiór stracił na wadze z 200g do 12g, czyli jakieś 95%?
Gargameli, A jakiej metody suszenia stosowałaś? Ktoś pisał, że można je przesuszyć i moje troche za bardzo straciły na wadze bo podobno powinno po suszeniu wyjść jakieś 1:10, u mnie wyszło prawie 2 razt mniej. Może coś zrobiłem nie tak? Jednak chyba grzybki same w sobie nie tracą na wartości.
naploteon, Żadnego nie ma? W ofercie jak kupowałem było chyba z 15 różnych, w dodatku 2 autosrkie.
Aktualizacja chyba ostatnia, ale nie lubie w tej kwestii za bardzo zapeszać.
Fotki robione dzisiaj po południu, także wystarczy wyliczyć czas, od ostatniej aktualizacji.
Ten Jeden Jedyny ukochany wyrośniety po otwarciu swojego kapelusza na wadze po zbiorze wskzał około 28g, afotki wrzucam od hodowli do zbioru i zważenia, po wysuszeniu spodziewam się ujrzeć jakieś 2g, zobaczymy w praktyce jak wyjdzie.
Wrzuce jesze fotki po wysuszeniu, ale spodziewam sie około 2gram.
Pozdrawiam serdecznie.
z0cor, w moim przypadku po wysuszeniu zbiór stracił na wadze z 200g do 12g, czyli jakieś 95%?
Gargameli, A jakiej metody suszenia stosowałaś? Ktoś pisał, że można je przesuszyć i moje troche za bardzo straciły na wadze bo podobno powinno po suszeniu wyjść jakieś 1:10, u mnie wyszło prawie 2 razt mniej. Może coś zrobiłem nie tak? Jednak chyba grzybki same w sobie nie tracą na wartości.
naploteon, Żadnego nie ma? W ofercie jak kupowałem było chyba z 15 różnych, w dodatku 2 autosrkie.
Aktualizacja chyba ostatnia, ale nie lubie w tej kwestii za bardzo zapeszać.
Fotki robione dzisiaj po południu, także wystarczy wyliczyć czas, od ostatniej aktualizacji.
Ten Jeden Jedyny ukochany wyrośniety po otwarciu swojego kapelusza na wadze po zbiorze wskzał około 28g, afotki wrzucam od hodowli do zbioru i zważenia, po wysuszeniu spodziewam się ujrzeć jakieś 2g, zobaczymy w praktyce jak wyjdzie.
Spoiler:
Pozdrawiam serdecznie.
GOLDEN TEACHER GROWKIT
A mam taką starą niezawodną suszarkę do grzybów z zakresem regulacji temperatur. Sztuka polega na tym aby gwałtownie nie pozbyć się wilgoci i suszyć równomiernie... zaczynam od 28 stopni i potem zwiększam 1 stopień na dzień. Nie wolno gwałtownie pozbyć się wilgoci bo wtedy przesuszysz. Generalnie można to też zjebać jak dasz maksymalną temperaturę bo pojawi się pleśń, a wtedy z psylocybiny dupa.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.