Green Out - jedyny taki legalny ?

Free discussions not related directly to the topic of the forum.
Status:
Duke
Blister
Newbie
Topic author

Unread post by Duke » 4 years ago

Nie wiem czy mieliście okazję próbować CBD - zdania są różne, nie każdy musi lubić, mi osobiście pasują efekty. Co prawda są na granicy placebo, jak ktoś umie to znajdując tani susz do 0,2% THC da radę jeszcze z tego zrobić fajne rzeczy, jednak jest dużo roboty z tym i średnio opłacalne, ale nie o tym chciałem.

Na h*p***l natknąłem się na temat Gr*** ***t, generalnie opinie są bardzo dobre. Mam polubione parę stron na FB w tym temacie i zauważyłem też, że jeden ze sklepów niedaleko mojego miasta wrzucał wczoraj info o dostępności tego produktu.

Pojechałem sprawdzić tego samego dnia i powiem wam, że efekty bardzo sympatyczne, wypiłem co prawda więcej niż zalecana dawka (około 13 dawek dziennych na raz, czyli około pół butelki) ale efekty po około godzinie, rzeczywiście jak po Holenderskiej babeczce. Jedyny minus to smak, bo był strasznie kwaśny i myślałem, że jest zepsuty, ale z tego co wyczytałem to tak jest i najlepiej połączyć to z mlekiem i cukrem lub miodem (nieco zabija smak), generalnie smak obrzydliwy, ale warte efektów. Osobiście jestem w szoku i na pewno wrócę po to jeszcze - na HR jak badali skład to niby wszystko się mieści w normach prawnych :thumbup: Jest możliwe, żeby to było legalne ?

Miał ktoś okazję próbować ? Jakby ktoś chciał to mam kody promocyjne na produkty i wysyłka wychodzi prawie gratis - nie wiem czy mogę tutaj publicznie podawać, żeby nie wyłapać bana za reklamę :D (i chyba tak będę teraz zamawiał - taniej wychodzi niż bilet na pociąg + oszczędzony czas)

Status:
cocolino
Szczur
Użytkownik

Unread post by cocolino » 4 years ago

Opiszcie proszę profil działania? Bodyload? Peak? Jest bardziej jak MJ czy coś innego? Jak działa na libido?

Status:
Vanish123
Blister
Użytkownik

Unread post by Vanish123 » 4 years ago

cocolino, jak normalna trawa podana oralnie bo to nie jest żaden dop.