http://xxxxx
czy wszystko jest ok ?
Grzyby
Grzyby
czachasm123 nikt nie wie o co pytasz, uzasadnij i rozwiń swoją myśl.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Grzyby
Chętnie się wypowiem. Chętnie pomoge jeśli będę w stanie. Trochę się na przestrzeni lat jadło hodowało i czytało. Kilkanaście odmian wątroba przerobiła ale nawet link nie działa i nie wiem jakiej informacji poszukujesz. Nie pytaj mnie tylko o aktualne prawo rp bo już dawno nie jestem na bieżąco w grzybowym temacie.
A no właśnie ludziczki kochane.... odciski ,plyny z zarodnikami nadal sa legalne w Polsce? Ktoś z świeżym info?
A no właśnie ludziczki kochane.... odciski ,plyny z zarodnikami nadal sa legalne w Polsce? Ktoś z świeżym info?
Pomogłem?
Zaciekawiłem?
A może rozśmieszyłem?
Zostaw to nic nie kosztuje; )
Zaciekawiłem?
A może rozśmieszyłem?
Zostaw to nic nie kosztuje; )