Handlarz dopalaczami oferował 100 tys. zł za zabójstwo Ziobry

News from the world of research chemicals and information about changes in the law.
Status:
Jarajsqn
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by Jarajsqn » 5 years ago

Latest post of the previous page:

Czyli o kogo w koncu chodzi

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

Unread post by Gargameli » 5 years ago

Nie domyślasz się? Ten "ktoś" występował co najmniej w trzech wcieleniach i każde kończył wyjebką.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

Unread post by Wizzair » 5 years ago

Gargameli, jedyny vendor ktory swoje wcielenie skonczyl stricte wyjebka to?
No wlasnie jak zyje i obserwuje rynek od 2014r tak talich sklepow nie widzialem.

Ba takie plotki byly u wilka.
Kiedys nawet dalem ogloszenie na hajpie " podaj nr zamówienia na pw a odzyskasz kase"
Kolorowy napis (dobra klamie jeszcze czarno biały :p ) cieszył oczy.

I ilu sie skusiło.
Niech policze... O juz wiem ZERO.
Moja znajomosc z wilkiem zaczela sie od tego, ze zwyzywalem go od zlodziejow.
Ten grzecznie spytal o nr zamowienia bo przesle mi kase x2 + zamowienie....

Demoon zniknal bo ich zgarnęli czyli jak psy zgarna vendora to tez scam?
Hehehehehehe

Mniej miejskich opowiesci i plotek a wiecej faktow...

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

Unread post by Gandalf » 5 years ago

Gargameli, trzecia wyjebka mu się nie udała - policja wpadła na trop. Główną przyczyną moim zdaniem był fakt, że jakiś ubek na różowym wstawił zdjęcie ich pakowania... Gdyby nie to, byłaby trzecia wyjebka i.... zapewne kolejny sklep, z zajebistymi ofertami i w chuj dobrą jakością.
Z jednej strony - ma za swoje wyjebki, z drugiej strony - jakosć u niego moim zdaniem na początku sklepów zawsze była na najwyższym poziomie, a im bliżej exit scamu, tym bardziej jakość spadała.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
GOM
Dyso-sensei
Użytkownik
Topic author

Unread post by GOM » 5 years ago

Jprdl czy serio nawet tutaj musiała rozprzestrzenić się ta zaraza zmieniająca wolną społeczność w jednowyznaniowców...

Rozumiem, że to forum ma swojego mecenasa, ale mimo wszystko myślałem, że obiektywizm zawsze będzie miał tutaj większość głosów. Ktoś, kto nie ma problemów z pamięcią oraz umie łączyć fakty, na pewno nie łyknie wersji o Wilku.

A swoją drogą - oferować 100k za Ziobrę, to albo trzeba być oderwanym od rzeczywistości albo od ponad dekady mieć wyjebane na politykę. W obecnej sytuacji za tą kasę to nawet nie podjąłbym się spoliczkowania Pana Zero, bo to 100k wystarczyłoby mi na dobrą papugę, która z 25 lat ugrałaby dla mnie "jedynie" 15 xD
GOM
SROM
GO TO HOME

Status:
Anonim5
Newbie

Unread post by Anonim5 » 5 years ago

GOM, ale kilogram czwórki albo 20k za info o adminie różowego było kusząca propozycją hehe

Status:
janosik1358
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by janosik1358 » 5 years ago

22pit22 wrote:
5 years ago
GOM, ale kilogram czwórki albo 20k za info o adminie różowego było kusząca propozycją hehe

Hahha wiadomo o kogo chodzi, ten pan nadal działa i czasami fajne sumki oferuje za informacje lub pozbywanie się pewnych ludzi :P
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
Anonim5
Newbie

Unread post by Anonim5 » 5 years ago

janosik1358, do tych 100k jeszcze dwóch zer zabrakło conajmniej :D

Status:
Vers
Narkotykacz
Vers

Unread post by Vers » 5 years ago