Latest post of the previous page:
Czyli o kogo w koncu chodziHandlarz dopalaczami oferował 100 tys. zł za zabójstwo Ziobry
Handlarz dopalaczami oferował 100 tys. zł za zabójstwo Ziobry
Nie domyślasz się? Ten "ktoś" występował co najmniej w trzech wcieleniach i każde kończył wyjebką.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gargameli, jedyny vendor ktory swoje wcielenie skonczyl stricte wyjebka to?
No wlasnie jak zyje i obserwuje rynek od 2014r tak talich sklepow nie widzialem.
Ba takie plotki byly u wilka.
Kiedys nawet dalem ogloszenie na hajpie " podaj nr zamówienia na pw a odzyskasz kase"
Kolorowy napis (dobra klamie jeszcze czarno biały :p ) cieszył oczy.
I ilu sie skusiło.
Niech policze... O juz wiem ZERO.
Moja znajomosc z wilkiem zaczela sie od tego, ze zwyzywalem go od zlodziejow.
Ten grzecznie spytal o nr zamowienia bo przesle mi kase x2 + zamowienie....
Demoon zniknal bo ich zgarnęli czyli jak psy zgarna vendora to tez scam?
Hehehehehehe
Mniej miejskich opowiesci i plotek a wiecej faktow...
No wlasnie jak zyje i obserwuje rynek od 2014r tak talich sklepow nie widzialem.
Ba takie plotki byly u wilka.
Kiedys nawet dalem ogloszenie na hajpie " podaj nr zamówienia na pw a odzyskasz kase"
Kolorowy napis (dobra klamie jeszcze czarno biały :p ) cieszył oczy.
I ilu sie skusiło.
Niech policze... O juz wiem ZERO.
Moja znajomosc z wilkiem zaczela sie od tego, ze zwyzywalem go od zlodziejow.
Ten grzecznie spytal o nr zamowienia bo przesle mi kase x2 + zamowienie....
Demoon zniknal bo ich zgarnęli czyli jak psy zgarna vendora to tez scam?
Hehehehehehe
Mniej miejskich opowiesci i plotek a wiecej faktow...
Gargameli, trzecia wyjebka mu się nie udała - policja wpadła na trop. Główną przyczyną moim zdaniem był fakt, że jakiś ubek na różowym wstawił zdjęcie ich pakowania... Gdyby nie to, byłaby trzecia wyjebka i.... zapewne kolejny sklep, z zajebistymi ofertami i w chuj dobrą jakością.
Z jednej strony - ma za swoje wyjebki, z drugiej strony - jakosć u niego moim zdaniem na początku sklepów zawsze była na najwyższym poziomie, a im bliżej exit scamu, tym bardziej jakość spadała.
Z jednej strony - ma za swoje wyjebki, z drugiej strony - jakosć u niego moim zdaniem na początku sklepów zawsze była na najwyższym poziomie, a im bliżej exit scamu, tym bardziej jakość spadała.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Jprdl czy serio nawet tutaj musiała rozprzestrzenić się ta zaraza zmieniająca wolną społeczność w jednowyznaniowców...
Rozumiem, że to forum ma swojego mecenasa, ale mimo wszystko myślałem, że obiektywizm zawsze będzie miał tutaj większość głosów. Ktoś, kto nie ma problemów z pamięcią oraz umie łączyć fakty, na pewno nie łyknie wersji o Wilku.
A swoją drogą - oferować 100k za Ziobrę, to albo trzeba być oderwanym od rzeczywistości albo od ponad dekady mieć wyjebane na politykę. W obecnej sytuacji za tą kasę to nawet nie podjąłbym się spoliczkowania Pana Zero, bo to 100k wystarczyłoby mi na dobrą papugę, która z 25 lat ugrałaby dla mnie "jedynie" 15 xD
Rozumiem, że to forum ma swojego mecenasa, ale mimo wszystko myślałem, że obiektywizm zawsze będzie miał tutaj większość głosów. Ktoś, kto nie ma problemów z pamięcią oraz umie łączyć fakty, na pewno nie łyknie wersji o Wilku.
A swoją drogą - oferować 100k za Ziobrę, to albo trzeba być oderwanym od rzeczywistości albo od ponad dekady mieć wyjebane na politykę. W obecnej sytuacji za tą kasę to nawet nie podjąłbym się spoliczkowania Pana Zero, bo to 100k wystarczyłoby mi na dobrą papugę, która z 25 lat ugrałaby dla mnie "jedynie" 15 xD
GOM
SROM
GO TO HOME
SROM
GO TO HOME
- Status:
GOM, ale kilogram czwórki albo 20k za info o adminie różowego było kusząca propozycją hehe
Hahha wiadomo o kogo chodzi, ten pan nadal działa i czasami fajne sumki oferuje za informacje lub pozbywanie się pewnych ludzi
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
- Status:
janosik1358, do tych 100k jeszcze dwóch zer zabrakło conajmniej