HELP!Zmniejszenie czucia w skórze,problemy z pamięcią
Witam serdecznie.
Po maczance od pewnego v na całym ciele zmniejszyło mi się jakby czucie np.dotyk
Penis wlazł mi do środka oczywiście nie dosłownie skurczyl się do nierealnie małych rozmiarów i sa problemy z erekcją i WGL jest jakiś nawiedzony.Problemy z pamięcią i jakby odrealnienie,nie potrafię rozmawiać z kimś jak kiedyś(panuje nad tym bo wiem że mi się to roi)ale czy jak mi się pogorszy albo tak zostanie to ja dziękuję.Szczypiace oczy,pod oczami czerwone jakby pobicie które zeszło po jednym dniu po kręgach z witaminami..Nigdy więcej nie zamówię, ale teraz pytanie do was kto tak miał albo kto wie co mi jest i co robić.
scalono:
+ Lekkie problemy z koordynacją ruchową.
Po maczance od pewnego v na całym ciele zmniejszyło mi się jakby czucie np.dotyk
Penis wlazł mi do środka oczywiście nie dosłownie skurczyl się do nierealnie małych rozmiarów i sa problemy z erekcją i WGL jest jakiś nawiedzony.Problemy z pamięcią i jakby odrealnienie,nie potrafię rozmawiać z kimś jak kiedyś(panuje nad tym bo wiem że mi się to roi)ale czy jak mi się pogorszy albo tak zostanie to ja dziękuję.Szczypiace oczy,pod oczami czerwone jakby pobicie które zeszło po jednym dniu po kręgach z witaminami..Nigdy więcej nie zamówię, ale teraz pytanie do was kto tak miał albo kto wie co mi jest i co robić.
scalono:
+ Lekkie problemy z koordynacją ruchową.
Heh... zombie mode.
Odstaw maczany na długoooo, a wszystko wróci z czasem do normy.
Odstaw maczany na długoooo, a wszystko wróci z czasem do normy.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Z tym penisem najgorzej...
Nie pomyślałbym, że takie mogą być objawy.
Nie pomyślałbym, że takie mogą być objawy.
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
wątpie aby takie objawy wystąpiły po jednorazowej aplikacji, dużo spaliłeś w jakimś czasie?
ja to terminator i miałem takie objawy po miesięcznym ciągu gdzie przejarałem prawie kilo tego syfu (fujara tez minimini), objawy ustępiły w psychiatryku po kilku dniach, faszering lekami, szpitalna dieta (wpozo byla
), spanie po 8h, spoko otoczenie, to spowodowalo dosyc szybka regeneracje, problemy z pamiecia ustaly jeszcze szybciej bo po dwoch dniach
ja to terminator i miałem takie objawy po miesięcznym ciągu gdzie przejarałem prawie kilo tego syfu (fujara tez minimini), objawy ustępiły w psychiatryku po kilku dniach, faszering lekami, szpitalna dieta (wpozo byla

JUNKIE TO SEKTA
Jakoś 15g w ciągu.Jestem na detoksie drugi dzień i ciągnie mnie jak chuj ale nie po takim czymś.Nic sobie nie wymyśliłem chce uzyskać informacje czy mam się udać do czuba czy na spokojnie poczekać jeszcze z dwa dni.
zapomniałem że brakuje mi dużo koncentracji i skupienia.Dzisiaj np.poszedlem po JEDEN KLUCZ po czym jestem w domu z CALA skrzynka.Ktos coś do mnie mówi A ja jakbym nie rozumiał i musi mi powtarzać.Nadal proszę o informację i dziękuję za wyższe
zapomniałem że brakuje mi dużo koncentracji i skupienia.Dzisiaj np.poszedlem po JEDEN KLUCZ po czym jestem w domu z CALA skrzynka.Ktos coś do mnie mówi A ja jakbym nie rozumiał i musi mi powtarzać.Nadal proszę o informację i dziękuję za wyższe
Klucha
Spokojnie, możesz być kilka dni rozkojarzony. Jak się nie poprawi za kilka dni, to wtedy też nie zaczynaj się martwić bo i tak już za późno na to.
Spokojnie, możesz być kilka dni rozkojarzony. Jak się nie poprawi za kilka dni, to wtedy też nie zaczynaj się martwić bo i tak już za późno na to.
Sleep to dream tonight
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
![Image]()
Nulla dies sine linea
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Poczekaj parę dni. Doprowadź organizm do porządku - dobra szama (owoce, warzywa, produkty bogate w białko) dużo wody/elektrolitów.
Dobry wieczór.
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.Jakos 20min temu mnie puścilo.Ciesze się w chuj bo było źle A jest dobrze.Chcialem dodać ze wraz "puszczeniem"
Poczułem takie jakby wchodzące powietrze z uszu pewnie każdy miał kiedyś zapchane ucho i to to denerwowalo i gdy to przechodzilo to charakterystyczny był dźwięk w uchu i juz sie normalnie słyszało to taki sam miałem ja.
Pozdrawiam.
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.Jakos 20min temu mnie puścilo.Ciesze się w chuj bo było źle A jest dobrze.Chcialem dodać ze wraz "puszczeniem"
Poczułem takie jakby wchodzące powietrze z uszu pewnie każdy miał kiedyś zapchane ucho i to to denerwowalo i gdy to przechodzilo to charakterystyczny był dźwięk w uchu i juz sie normalnie słyszało to taki sam miałem ja.
Pozdrawiam.
wyslij na priv jaki vendoor sprzedaje taki szajs dam na czarna liste dobrze ze wrociles do zywych

Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.
Kontakt ze mną dla chętnych
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666

jaki vendor takie gowno sprzedaje ?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Po napisaniu posta, że momentalnie wszystko przeszło to była cisza przed burza.W nocy około 1 (brak snu występował nadal)zacząłem schizowac,czułem straszny smród z potu,gonitwa myśli jak f14,zaraz nie będę nic ogarniał kompletnie,cały dygotalem...długo by wymieniać,ale wytrzymałem do 15 i pojechałem do psychiatry po leki terminy są dlugieee od 2 miesięcy,ale dosłownie wyblagalem kobietę,żeby mnie gdzieś wcisnela.Podczas jazdy pojawiały sie dziwne stany, w ktorych wrocilem kompletnie do zywych a po 10min znowu jeb,a myslalem zeby zrezygnowac.Dostalem leki ,wyspałem się i jest okej,czasami czuje jeszcze smród.Doszedlem do siebie i postanowilem napisac tego posta.Nikogo nie będę ostrzegał,bo mner też ostrzegali,a zresztą to co napisałem powinno być ogromną przestroga.
Mialem kiedys maczane od V ktorego juz nie ma, sporo osob na nia narzekalo tez(jak dobrze pamietam So**ed). Lezala dlugo w szufladzie i kiedys z Ziomkiem na urodziny chcielismy zapalic. Jeden dzien zabaw poskutkowal zamuleniem, problemami z pamiecia przez caly tydzien! Myslalem, ze juz tak zostanie i bede musial isc do lekarza, jednak po tygodniu puscilo i znowu poczulem sie normalnie.Maczanki tuz po Opio sa najbardziej nieprzewidywalne i niebezpieczne.
W sprawie penisa będę pisał jutro,najprawdopodobniej wieczorem.
Hahah tez miałem od tgo ev co wyxej ale mnie akurat zamulilo na 15min i koniec bo malo wypalilem wziąłem wersje słabsza naeet nie chce myslec jak mocniejesza dzialala ;D a nie wiem czy na ten wypadek by nie pomogło zwykle benzo byś się uspokoił i nie czuł fazy
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?