Herbal blend or cannabinoid for beginners
Siemka, szukam najlepszej aktualnie maczanki dla świeżaka, ważne żeby nie było psychodeli albo było jej jak najmniej No i oczywiscie nie za mocna bym się nie pokarał.
maaatrix, SGT-256(?) dokładnej liczby nie pamietam, ale te co Kolekcja ma, SGT to w mojej 3-4 letniej maczanoprzygodzie najbardziej udany kannabinoid w ogolnym tego slowa znaczeniu. Małe uboki, na długo usypia (człowiek po nocach nie budzi sie co 45-60min na lufe wiadro jak po chminakach picach itd.) nawet do 3 godzin spać potrafie po wiaderku o 23 godzinie, więc do 8. rano 3-4 wiadra i człowiek ma gram, 1,5 grama palenia maczanki sgt na tydzień (jeśli mowa tu o wieczornych czapach, w dzien nie polecam - w dzien sie wykorzystuje energie )
absolutnie wszystkie flourowce typu 5F/4F-ADB odpadają, to zombiacze jak ja je nazywam, pierwsza druga lufa git kopie, ale potem ciąg i 10g schodzi w dwa dni :v
Chminaki, też odradzam - duże uboki i dziwnie truje płuca, przy paleniu SGT przez kilka nocy (nie dni) postanowiłem - a mam jeszcze troche pysznej maczanki na chminace, sobie zapale. Rano musiałem prawoślaz zaparzyć bo ciężko było wziąć pełny oddech i papierosy strasznie zamulały, jakby osiadał się cały dym tytoniowy na płucach.
NM-2201 - no to jest mega słabe, 1:5 robiłem to kopało jak hmm... 3mg klonazepamu bez tolerki z piwkiem i lufką haze'a/kushu, uboków nie uświadczyłem bo zrobiłem tylko jedną partie na badania.
Tak więc celuj w SGT, a najlepiej w THC <3
pzdr, b3
absolutnie wszystkie flourowce typu 5F/4F-ADB odpadają, to zombiacze jak ja je nazywam, pierwsza druga lufa git kopie, ale potem ciąg i 10g schodzi w dwa dni :v
Chminaki, też odradzam - duże uboki i dziwnie truje płuca, przy paleniu SGT przez kilka nocy (nie dni) postanowiłem - a mam jeszcze troche pysznej maczanki na chminace, sobie zapale. Rano musiałem prawoślaz zaparzyć bo ciężko było wziąć pełny oddech i papierosy strasznie zamulały, jakby osiadał się cały dym tytoniowy na płucach.
NM-2201 - no to jest mega słabe, 1:5 robiłem to kopało jak hmm... 3mg klonazepamu bez tolerki z piwkiem i lufką haze'a/kushu, uboków nie uświadczyłem bo zrobiłem tylko jedną partie na badania.
Tak więc celuj w SGT, a najlepiej w THC <3
pzdr, b3
Nie wypowiem się w temacie zbytnio Ale nic nie zastąpi oryginału jakim jest Mary Jane
NIE GADAJ Z FRANCAMI BO JOSIEK CIĘ PILNUJE !!!
Jak znajdziesz cos z serii JWH, ewentualnie nm2201. To sa w sumie jedyna jakie probowalem i czesto "na oko", a nie skaralem sie zbyt mocno... no raz czy dwa ale nie tak tragicznie
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
4F-ADB lub Analog 5F-ADB do wyboru do koloru jest tego sporo
maaatrix, nie słuchaj się Bossa! z całym szunkiem do kiego ale to co napisal to totalna głupota. Temat dla dla początkujących
Nie chcesz psychodeli to mr. rastaman z kolecji - polecam do kanapy
Nie chcesz psychodeli to mr. rastaman z kolecji - polecam do kanapy
co ty swieżakowi polecasz 4f adb albo 5f adb ? Jak to są najmocniejsze prochy na chwilę obecną. Lepiej sobie zamów gotową maczane od mrk******
SGT EXTRA STRONG AROMA od rchem.** bardzo fajna lajtowa maczanka. A co do rodziny adb to jest takie dup młotem w głowę i lezysz na glebie nawet jak masz tolerke nigdy ich nie umiem odpowiednio dobrać
Polecam na sgt posłuchać sobie tego
Sgt jak sama nazwa wskazuje jest mocne jak się ma małą tolerancję.
Ja jednak wolę prawdziwe, ale nie mam.
Sgt jak sama nazwa wskazuje jest mocne jak się ma małą tolerancję.
Ja jednak wolę prawdziwe, ale nie mam.
Dla wszystkich, którzy nie wiedzą co to jest, daję link do krótkiego a treściwego opisu, czym są maczanki i do czego prowadzą zbyt częste romanse z nimi.
Spoiler: