HEX-EN CRYSTAL (N-ETHYL-HEXEDRONE) Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
HEX-EN CRYSTAL (N-ETHYL-HEXEDRONE) Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o HEX-EN CRYSTAL (N-ETHYL-HEXEDRONE) ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about HEX-EN CRYSTAL (N-ETHYL-HEXEDRONE) from Predator-rc
Czekamy na opinie aktualnego sortu
Czekamy na opinie aktualnego sortu
ONE AND ONLY
Chyba pierwszy będę miał okazje opisać ten produkt w następnym tygodniu planuje mały galaktyczny wojaż, czekać tylko aż doleci gołąbek to opisze działanie na 3 szczurach. jeden z tolerką, drugi średnio-zaawansowany i osoba bez tolerki. nic tylko czekać
Obczaj moje recenzje, tutoriale i inne tematy. Jesli ci pomogłem nie obraże sie za rep +
pzdr
pzdr
no i jak tam kolego ? wrato zamawiać jak się dawkuję w odpowidnich ilościach?
czekam na rakiete, jak dojdzie to napewno zdam relacje co i jak
Obczaj moje recenzje, tutoriale i inne tematy. Jesli ci pomogłem nie obraże sie za rep +
pzdr
pzdr
Sorcik wygląda tak. Będę testował w najbliższym czasie, zedytuje posta z relacją co i jak.
- Attachments
-
- 20200221_133132.jpg (2.78 MiB)
Do mnie leci piąteczka tego sortu, mam nadzieję że ten kryształ da radę . Ubolewam nad niedostępnością NEP'a prima sort w krysztale....
Jak to się ma do A-PiHP w postaci wilgotnej papki ???
Jak to się ma do A-PiHP w postaci wilgotnej papki ???
ja myslalem z tego sortu zrobić e-liquid, a górke bo zawsze jest stestuje już sniffem jak liquid wyjdzie to napisze poradnik na forum
pzdr
pzdr
Hoxed, miałeś napisać jak temat działa
Konto użytkownika i postać przez niego kreowana jest wyłącznie wymysłem autora
Treść postów to fikcja literacka niepoparta żadnymi prawdziwymi przeżyciami
Treść postów to fikcja literacka niepoparta żadnymi prawdziwymi przeżyciami
LiquidStranger, Adverse, miał edytować przed ale chyba melanż po ostro poniósł i jak widać brak recki Ja najprawdopodobniej dopiero we wtorek stestuje.
mordo recka będzie tylko gołąb doleci
Dodano po 5 minutach 2 sekundach:
tak samo.
Na czas dostawy niestety wpływu nie mam, ale recka a właściwie recki się pojawia, mam jeszcze do testu 3cmc micro, 4cmc transparent, tego hexa jak i tego browna więc nic tylko czekać
pzdr
pzdr
No i sie k****a na reckę od was nie doczekam , wizualnie wygląda tak samo jak u innych V - rozpada się na igiełki więc pewnie będzie to to samo dobre gówno
Hoxed, Będą u Ciebie dzisiaj testy ???? U mnie Transportowy w ch*ja i nici z testów...
Hoxed, Będą u Ciebie dzisiaj testy ???? U mnie Transportowy w ch*ja i nici z testów...
Czajicie się z tym hexen jak szpak na czereśnie musze sprawy wziąść w swoje ręce i nos
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
dzisiaj napisze mordo
Dodano po 32 sekundach:
nie moja wina ze kuriery odjebaly xD ale to po odbiorze napisze o co cmn xd
pzdr
pzdr
Ja dzisiaj w nocy zamówiłem wysłałem sianko i czekam mam nadzieje ze wszystko dojdzie bez problemu czeka na mnie 1P-LSD 3-MMC crystal i pixy 3MMC bitcoin mam nadzieje ze dojdzie w tym tygodniu jeszcze Jak dostanę to wyślę recenzje i zdjecia sorciku. Dajcie znać ile czasu zazwyczaj czekacie.
Ktoś coś powie jak obecny sort?
"Załóż buty do golfa, bo nie wyjdziemy stąd żywi."
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz