HEX-EN NEEDLES Sandheavens.cc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: sandheavens

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf
Topic author

Unread post by Gandalf » 4 years ago

W tym temacie piszemy opinie i recenzje o HEX-EN NEEDLES ze sklepu Sandheavens.cc | In this topic, we write opinions and reviews about HEX-EN NEEDLES from Sandheavens.cc

Image
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
bruh
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by bruh » 4 years ago

wyglada interesująco chętnie zapas świąteczny z tego będzie trzeba kminic 🤣🤲🏻

Status:
YourNightmare
B-K Zwierz
Yournightmare

Unread post by YourNightmare » 4 years ago

Henryk typu needels, innych vendorow jest jest aktywny, i fajny stymulant.
Zdam relacje, jak tylko znajdzie się w mych rękach
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

Unread post by Smith » 4 years ago

Hexen needles to obecnie mój faworyt na rynku hexenowym!

Sort przyszedł do mnie w postaci mikroigielek, jak sama nazwa wskazuje.

Zaczynając od próby alergicznej, stwierdziłem że to jest to. Następna poszła kreska 50mg i pomimo tego, że mam spore doświadczenie z tą substancją, to taka ilość zupełnie wystarczyla, by zauważyć wyraźne efekty. Po 5 min zauważyłem potężne wejście (wytrzeszcz, libido up, poprawa humoru, motywacja, duży speed, lekki nieogar). Pełne efekty substancji odczuwałem przez 1,5h, chociaż sam speed według mnie odczuwalny jest nawet 3h. Trzeba o tym pamiętać dorzucając, żeby nie skumulować za bardzo tego efektu i nie biegać spięty po domu :E

Choć to hexen działanie było w miarę stabilne, zarazem naprawdę mocne, szczególnie dla osób, które nie mają doświadczenia z substancją. Uważnie odmierzając dawki i nie przesadzając z dorzutkami, można świetnie się pobawić bez większych negatywnych skutków ubocznych. Dorzutki działaja praktycznie tak samo, przynajmniej podczas moich paro godzinnych badań.

Jak na hexa, sort wiele wybacza. Należy pamiętać jednak, że to nadal hexen i brak samokontroli może nas bardzo pokarać. Najlepiej w razie czego mieć benzo pod ręką.

Plusy
-swietne działanie
-spora moc (choć do ogarnięcia)
-w racjonalnych dawkach brak efektu strucia i aż takiego kardio
-chec na dorzutki jest do ogarnięcia
-jak posypiecie o 20mg za dużo to nie rozerwie dupy (ale nie więcej)

Minusy
-dawno, dawno temu były lepsze sorty (wiekszosc odczynników cierpi na ten symptom)
-nie każdy lubi działanie hexa (brak snu, brak apetytu itd)
-troche nosek boli ;)

Według mnie sort jest przezajebisty. Dziękuję sandheavens za możliwość przetestowania substancji.
Attachments
IMG_20201210_163310.jpg
IMG_20201210_163310.jpg (3.65 MiB)
Through sin and self destruction I stumble home, never alone

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Unread post by Boss » 4 years ago

Nazwa produktu: Nep ( Sampel)

Wygląd produktu: białe mikroigielki

Testowane metodą sniff

Czas działania: Nie patrzyłem na zegarek ale tak około godziny napewno

!JEŚLI BĘDZIESZ MUSIAŁ WEJŚĆ W KONTAKT Z ODCZYNNIKIEM CHEMICZNYM ZALECA SIĘ ZROBIENIE WCZEŚNIEJ PRÓBY UCZULENIOWEJ!!

Zaaplikowano: 50mg za godzinę dorzuciłem 80mg bo dawka była jednak za mała jak dla mnie

Profil działania: Dobra byki powiem szczerze do testowania przystąpiłem rano byłem wyspany w dobrym humorze zjadłem śniadanie wypilem witaminy i zacząłem testowanie . Pierwsza kreska zjedzona troszkę na początku w nosek piekło ale później było juz spoko. Po 5 min zaczęła się delikatna stymulacja poprawa humoru po godzinie zjadłem drugiego bata już większego no i wtedy poczułem lepsze działanie tego hexa . Jak dla mnie faworytem jest nep puder bez 2 zdań ale hex tez swoje zrobił nie jest to jakiś mocarny hex bo jest z tych łagodnych hexow co dla nie których osóbi początkujących będzie idealny . Trochę brakuje mi w nim tej mocnej stymulacji tego pierdolniecia na początku .Ale tak po za tym f ajnie dzień zleciłal szybko miło się pracowało energia była humor dopisywał jest ok moim zdaniem.

Plusy:
+ Nie ma jakiegoś strucia organizmu nie ma wjazdu na kardio zbyt mocnego
+ Nie ma parcia dużego na dorzutki
+ Dobre działanie
+ Jakiegoś wielkiego problemu ze snem nie było ale to zależy od dawek jakie zjemy i o ktorej zakończymy testowanie

Minusy:
-Nie za mocna stymulacja brakuje mi w w nim troszkę mocniejszej stymulacji ale zależy kto co lubi
- większe dawkowanie
-libido trochę kuleje ;(

Ogólna ocena: Oceniam produkt 7,5-10

Podsumowanie: Dostałem jako sampla nie mogłem sobie pozwolić na długie testowanie z powodu ilości materiału mam zamiar testować jeszcze raz na spokojnie i wtedy napiszę coś więcej . Generalnie dobry hex uważam ze będziecie zadowoleni lecz każdy organizm jest inny i tolerka na stymulanty ale i tak nikomu nie dogodzi nigdy ;) Na ten moment oceniam pozytywnie i zapewne nie długo jeszcze raz zbadam i podzielę sie z wami opinią m. Pisze recke w późnych godzinach przepraszam za błędy ale juz wzrok trochę rozmazany ;)
Dziękuję serdecznie pozdrawiam !

TO, ŻE MÓJ SEN WYGLĄDAŁ W TEN SPOSÓB NIE ZNACZY, ŻE W TWOIM PRZYPADKU BĘDZIE TAK SAMO!
PROSZĘ MIEJ TO NA UWADZE, SZANUJ SWOJE ZDROWIE I PAMIĘTAJ, ŻE PRODUKTY RC NIE SĄ DO SPOŻYCIA!
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Pigulak
Opiowrak
Pigulak

Unread post by Pigulak » 3 years ago

Hexen Needles to naprawdę bardzo dobry produkt od tego Vendora, jest to najlepszy Hexen jaki jadłem przez ostatnie czasy tzn w czasie jak dobre hexeny zaczęły wracać na rynek.
- Świetna aktywność materiału
- Bardzo wyraźna euforia, naprawdę czujesz go elegancko w głowie i jest to taki Henryk jaki powinień być, nie za delikatny nie za nachalny po prostu idealny, jest euforia, jest moc i jest stymulacja.
- Wydajne działanie (2-3h się utrzymuje po odpowiedniej aplikacji)
- Brak wjazdu na cardio czy rozjebane ciśnienie.
Auuuuuu lecą Świry :twisted:

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Unread post by Boss » 3 years ago

Dobry hex brać póki jest;) Pozdrawiam :thumbup:
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Szczupak123
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by Szczupak123 » 3 years ago

Witam
Mi to na heXA nie wygląda,zero zapachu,chlorem czuć z nosa na drugi dzień,strymulacja taka sobie, libido do dupy, dawkowanie prawidłowe ale to na pewno nie są w gly prawilne,no i szybko można spotkać diabła, nie polecam
Polecam ten zwykły

Status:
YourNightmare
B-K Zwierz
Yournightmare

Unread post by YourNightmare » 3 years ago

Hexen Needles to dobry Henio, taki z nutą euforii.
Nie za mocny, nie za słaby, taka stabilniejsza wersja stymulantu.
Nie schizowal mnie przy przekroczeniu progu dawkowania, tylko bardziej chciało się coś robić :)
Taki to Pan Henry.
Oceniam go pozytywnie, libido jest, jakby się ktoś pytał :E

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Na pogawędki przy piwku bedzie w sam raz:) nadaję się do wyjścia do ludzi dobry Henryk

Status:
YourNightmare
B-K Zwierz
Yournightmare

Unread post by YourNightmare » 3 years ago

Najbardziej mi podszedł hexen needles, igiełki miodzio, spływ znośny, nie ujmuje Heniowi nic, działanie ciut inne niż normalne hexeny, takie podobające się od pierwszej kreseczki :)

Status:
insanemaid
Zaklinacz węży
insanemaid

Unread post by insanemaid » 3 years ago

Bardzo dobry hexen, wydajny, czuć euforię, stymulacja jest świetny jakościowo jeśli ktoś szuka dobrego Henryka to nie zawiedzie się na tym sorcie

Status:
Krejzol
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by Krejzol » 3 years ago

Hexen-Nuddle w postaci sniezynek. :twisted: :twisted: :twisted: Co charakterystyczne po sniff wjazd natychmiastowy.Juz po chwili czuc przyplyw energi i moc Hexena wzrasta.Ten Hex-en jest b mocny
i wydajny co trzeba przyznac. :angel: :angel: :angel: Bardzo dobry jesli potrzebny jest zastrzyk energi
porzadki,praca,impreza.Profil dzialania jak typowy hexen+Energia extra. :shock: :shock: :shock: Bardzo uprzyjemnia i umila czas sniffnac sobie co jakis czas 25-75mg i cos porobic
w domu z pewnoscia lepszy niz wodka. :D :D :D W towarzystwie tez cudo.Dzialanie typowe
wyostrzenie zmyslow,gonitwa mysli,slowotok,tworcze myslenie,chec do zabawy
i kontaktow. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pierwsze 2 moze 3 kreski daja jakas tam dopaminowa euforie i faza jest na High pozniej juz normalnie.Polecam Hex-en Nuddle ze wzgledu na MOC duzy POWER daje :twisted: :twisted: :twisted:

Status:
RufCikNEWkonto
Ssak
Newbie

Unread post by RufCikNEWkonto » 3 years ago

Ten heks jest u wielu V i jest moim ulubionym, libido wystrzal eufo ze speedem UWIELBIAM! Dlatego tez nie moglo go zabrakac przy moim zamowieniu, zdam relacje jak wyladuje! :thumbup:

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Dla początkujących będzie idealny ten hex ponieważ nie ma tak mocnej stymulacji jak np nep czy hex puder aczkolwiek jest dobry ;) Zależy kto co lubi i czego oczekuje od danej substancji;) Na daniach dam znać czy ten sam czy cos sie zmieniło;)! Pozdrawiam