Latest post of the previous page:
Dla początkujących będzie idealny ten hex ponieważ nie ma tak mocnej stymulacji jak np nep czy hex puder aczkolwiek jest dobry Zależy kto co lubi i czego oczekuje od danej substancji;) Na daniach dam znać czy ten sam czy cos sie zmieniło;)! PozdrawiamHEX-EN NEEDLES Sandheavens.cc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: sandheavens
HEX-EN NEEDLES Sandheavens.cc - opinions, reviews, effects, description
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Hexen Needles na zdjęciu biały kryształek ja dostałem żółty bardzo słaby w porównaniu do hexenu Needles u konkurencji więcej go nie kupię w 15h we 2 zjedliśmy 5g i nie było tego WOW.
Teraz zamawiam NEP
Teraz zamawiam NEP
Az sam sprawdze, bo az nie wierze A moze zle przetrzymywales? Swiatlo, wigloc etc?
Hexen needels obecny sort to żółty odpad. Myślałem że cały czas są mikro igielki...
ma ktoś zdj aktualnego sorta ? nie będę powijał jakiegoś żółtego gówna
Wrzucę na dniach czekam na pakemaraswalikwas wrote: ↑4 years agoma ktoś zdj aktualnego sorta ? nie będę powijał jakiegoś żółtego gówna
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gówno jest nieaktywne. A Ten Hexen-Needles jest jak najbardziej aktywny. Tylko Hex needles tym razem zolty snieg,ma bardziej towarzyski profil dzialania ,euforyczno empatyczny z wyzszym dawkowaniem . Nie jest az tak speedujacy jak poprzedni sort sniezynek. Jest lagodniejszy w dzialaniu, ale fanom typowego Hex-ena moze byc czegos brak. Byc moze sort sie znow zmieni.Dla mnie idealny w miksie z Hexen zwykly i impeza udana.maraswalikwas wrote: ↑4 years agoma ktoś zdj aktualnego sorta ? nie będę powijał jakiegoś żółtego gówna
Jak będę mieć to wrzucę fotkę
Sniezek? WTF? Sama nazwa wskazuje na igly, sort ktory ja zarlem pod koniec tamtego tygodnia byl w iglach. Podeslijcie fote sortu
This post has high reputation.
Pany!!!! to aż taki ,taki hu.. j...owaty ten żółty hex. Nawet nie wiedziałem że to odpad bo pierdolnięcie ma zajebiste . Jest moc i wypierdolenie . Widocznie za mocny . Moje szczury bardzo zadowolone. Właśnie idę im coś sypnąć niech sobie polatają.
Przepraszam.... To są tylko moje i pani marzenia.... Dzisiaj są jutro ich nie ma...
tera bede zamawial puderek, zakochalem sie w iglach sa euforyczne, empatyczne, towarzyska dusza i libido na suficie, zakladam ze ten puderek to typowy stim z naciskiem na libido w kosmosie, mielenie zawiasami wstawaniem do roboty i jedyne slowo to ALA.. needlesa zebys powiedzidial WHO! I bylo niebo mysle, ze 60-80mg gdzie pudru juz przy 60mg niektorzy sie moga poschizowac. Na kazdym henryku w pyle zajebiscie mi sie pracowalo umyslowo w robocie 2
Hexen Needle Zólte Igły zbite w bryły -dzialanie przyjemne ,zupelnie odmienne niz hex-en ktory ma dzialanie ksiazkowe-typowe. Igielki sa bardzij empatyczne, bardziej euforyczny profil dzialania niz czysto speedujacy.Bardzo fajnie dziala mix 2 rodzajow Hexenow. Fajnie ze sa 2 sorty o odmiennym dzialaniu. Zmiazdzone igły w pył kartą na blacie ,leca sobie kreski od 50mg tki po jakims czasie 75mg a pozniej juz 100mg. Bardzo fajnie minal mi weekendzik na hex-en needle.. nie bylo az takiego rozpierdolu w glowie ,tylko bawilismy sie milo w gronie znajomych, byl tez alkohol.Bo mix 2 hexenow to juz troche nie do ogarniecia-No ale jak ktos lubi. W zasadzie to Hex-en Needle jest chyba lepszy w towarzystwie, a Hex-en solo.
Recenzja którą pisałem jakiś czas temu jest adekwatna co do sortu. Lekko zoltawe igły, bardziej euforyczny z czego ciężej przedobrzyc (choć i tak stosunkowo latwo) nada się do pracy, rozmowy przy piwku czy spacer gdyż tak jak nadmienilem posiada mniej speedowy efekt działania. Dużo łatwiej zasnąć i ogarnąć dorzutki niż przy powderze. Polecam z całego serca!
No i pany wróciłem tym razem po dwa rodzaje hexa . Trwało to s tydzień ale gołąb najebal km od nadawcy do nadawcy bo kto to w niedzielę szuka lądującego gołębia. Info wieża odbiorca to nieporozumienie dwa dni za szybko musiał wylecieć skoro list podróży mówił że dopiero w pn ma lądować. No i powrót golebia do domu z bagażem ale ale taki wkurw miałem że wysłałem osobę prawie jak prezydenta tylko nie kraju . To Ziom z tej samej krainy co nadawana i poszło łatwiej jak myśleliśmy . Jakieś zł wartości 2four you były ważniejsze jak regulamin. No i pięknie jeszcze tylko ja musiałem swoim rumakiem 400 km jebnac tylko troszkę ponad pół trasy bo jeszcze nowy ziom z neta resztę. I teraz tak sobie myślę jaki ten hex jest fajny żeby za nim gonić.teraz mam dylemat który bardziej mi przypasuje bo są zupełnie inne i ciężko je pogodzić.
Przepraszam.... To są tylko moje i pani marzenia.... Dzisiaj są jutro ich nie ma...
Szyfr szyfrem, mamy piatek, ja po paru dębowych. Albo mnie te bronxy zmiataja z planszy albo chlop za bardzo zerojedynkowo pisze ta , bo nie za bardzo ogarniam