HEX-EN NEEDLES Sandheavens.cc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: sandheavens

Status:
M100
Dopaminator
Użytkownik

Unread post by M100 » 3 years ago

Latest post of the previous page:

Dopki jak tam Hex ?
Będzie dobre :)

Status:
szerszen
Sniffiarz
Newbie

Unread post by szerszen » 3 years ago

Za te cene nie oplaca sie..

Status:
Grruby
Narkotykacz
Użytkownik

Unread post by Grruby » 2 years ago

Mogę się już wypowiedzieć na temat HEXa. Pobrałem tylko 10g, jak szczurki usłyszały że jest to rozeszło się jak ciepłe bułki. Jedynie zrobiłem szybką próbę, a nawet nie zdążyłem zrobić foto. W moim odczuciu jakość się poprawiła i aktywność. Ostatnim razem, gdy był "out of stock" też wziąłem na próbę, ale był mega słaby i nieaktywny.
W teraźniejszym sorcie czuć przypływ energii, chęć do działania 💪 wystarczą małe dawki, bo może przyjąłem maksymalnie 100mg i dało to energię na jakieś 2 godzinki. Cena moim zdaniem trochę wygórowana, bo Sand miewał dużo lepsze sorty💪
Bardzo dobrze wspominam lekko różowy, ten najbardziej przypadł mojej brygadzie do gustu. sandheavens postaraj się, żeby on wrócił haha to na pewno moje szczurki z chęcią powrócą ze zdwojoną siłą haha pozdro ✌️
"Jestem jednym z tych pokurwieńców wpadam, nie biorę jeńców to bez sensu" ~ TEDE🤙

Status:
Kartel999
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by Kartel999 » 2 years ago

U mnie też ten sort też rozszedł się po aptech i przepisywany jest na każdą delegliwość od bólu dupy po problemy małżeńskie. Dawki 50-100mg nie częściej niż 1h bo może Cię opętać diabeł ErceK wsciekniety. Wtedy modlimy się do matki boskiej benzodiazepinowskiej !!!
sandheavens Pozdrawiam

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Unread post by Boss » 2 years ago

To koło hexa nie leżało ..
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
yalasek
Odkurzacz
Użytkownik

Unread post by yalasek » 2 years ago

Bardzo dobry heks, nie ma co się rozpisywać działanie książkowe. Bardzo się zaskoczyłem że można dostać jeszcze dobrego heksa. Wjeżdża mocny speed z nutka euforii. Uwaga na dorzuty bo można sie popsuć. Jeśli szukasz dobrego heksa to polecam jest naprawdę dobry.

sandheavens,
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.