Latest post of the previous page:
no można tak powiedzieć,nie ma ucisku na bani takiego idzie się skupić na pracy.HEX-EN NUBBLY (BIG CRYSTAL) Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
HEX-EN NUBBLY (BIG CRYSTAL) Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Słabiak hex ale chyba że dla nowych graczy,lub do pracy czy cuś .
HEX-EN NUBBLY (BIG CRYSTAL) Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
no tak jak pisaliście ,przyjemny stymulant ,z nutka euforii ,ale już przy grubszych dawkach nie ma lekko i problem ze spaniem.
łe to nie dla mnie ja muszę mieć petarde, najmocniejszy od preda hexen jaki ???
synteki mają mocnego hexa, a tak to nie wiem,teraz właśnie testuje czorta od demona
fajny do pogadania ,nie jest mocny i jak się nie przesadzi to spisz normalnie ,polecam.
Z księżyca Spadłam ...
Zgadzam się z wami ten hexen należy do tych lajtowych bardziej ,świetnie nadaje się do pracy ,jak się nie przedobrzy to nic nie widac po twarzy /oczach,umysł jest czysty bez żadnych gonitwy ,no ale wiadomo jak się pociśnie 200 mg XD to już inna bajka
Łatwo się kruszy sniff do przejścia przyjąłem 100 mg za pierwszym raze i fajnie pierdolnęło nie za mocno nawet ale fajnie się czułem ,wjazdu na serucho nie było ze snem tez brak problemów ,na pewno wrócę do niego .
NEP
dobry nawet ten nubbly tak jak pisaliście lekka ,przyjemna odmiana hexenu, da się po nim myśleć ,brak gonitwy myśli jeżeli się nie przedobrzy,po oczach prawie nic nie widać ,gadka też normalnie,polecam dla lubiących lekki wystrzał
Właśnie jestem po aplikacji 100 mg czuje fajne orzeźwienie rzeskoś ciała jest rogal na twarzy miło się siedzi i pisze posta mam ochotę coś porobić kreatywnego,spływ nie najgorszy ja zawsze preferuje herbatkę do aplikacji :)wjazdu na serce za bardzo nie odczuwam jak na razie bardzo fajnie sie czuje.
Kiedyś zostałam poczęstowana nubbly przez kumpele,nie było mocnego wystrzału jak po innych hexenach nie jest to za mocny produkt.
Czytać to bardziej żyć, to żyć intensywniej.
Czekam za nowym sorcikiem nubbly ,poprzedni pamiętam lekka wersja hexenu dzisiaj inne smakołyki mnie czekają będzie sypane będzie kreślone będzie wciągane ! pozdro dopek
również miałem okazje wąchać gada słaby jak dla mnie ale dobrze właśnie ze jest różnorodność,o ile dobrze kojarzę to w czwartek nowy srocik
hexik dobry w małych dawkach nie za mocny a w wiekszych potrafi pokazać pazur
Nubbly, łagodny w działaniu, w mixach z 4 cmc wypada spoko. Działanie solo też zadowalające, mniej ujebek bo słabszy wiec to na duży plus. Ale da sie porobić tym ostro więc uwaga z dawkowaniem.
Nubbly nubbly wrócił Póki co max 10 wysylka ale hurtowe do 5 dni wysyłka z tego co na stronie pisze.