HEX-EN w igłach/kryształach
siemka mam pytanie czy jakiś z obecnie działających sklepów posiada HEX-EN w igłach lub kryształach i jest godny uwagi dobrze żeby nadawał się też do wapo
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Tomsson420, hexa oryginału tego co byl kiedys nie a ale aktualnie u atoma kupisz moim zdaniem najlepszy hexen na rynku sort kosa . Atomchemicals,

(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Hex Kryształ wjechał do Atomka. Boss zachwala , ja tez niebawem go zrecenzuje . Igiełek raczej narazie nigdzie nie dostaniesz
Nooo ten jeden jest produkcji Eu. Jest to oryginalny i mocny skubaniec. Pamiętajcie że to nie zabawka. Dawkowanie max 50mg na start zeby określić działanie! Nie dorzucac przez 2 godziny.
Jeżeli to oryginał a na to wychodzi, to wreszcie wraca microdosing! Na hexenie na mikrodawkach można jechać cały dzień
Jeżeli to oryginał a na to wychodzi, to wreszcie wraca microdosing! Na hexenie na mikrodawkach można jechać cały dzień
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!