HEX-EN w igłach/kryształach

General discussions about research chemicals. Descriptions of trips using RC and suggestions for their mixes.
Status:
Tomsson420
Ssak
Użytkownik
Topic author

Unread post by Tomsson420 » 5 years ago

siemka mam pytanie czy jakiś z obecnie działających sklepów posiada HEX-EN w igłach lub kryształach i jest godny uwagi dobrze żeby nadawał się też do wapo

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Newbie

Unread post by DragonJe DMT » 5 years ago

Tomsson420
U atoma jest chwalony hex w mikro igiełkach.
Pogadaj z Boss .
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Unread post by Boss » 5 years ago

Tomsson420, hexa oryginału tego co byl kiedys nie a ale aktualnie u atoma kupisz moim zdaniem najlepszy hexen na rynku sort kosa . Atomchemicals, :thumbup:
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Jajac
Ssak
Użytkownik

Unread post by Jajac » 5 years ago

Hex Kryształ wjechał do Atomka. Boss zachwala , ja tez niebawem go zrecenzuje . Igiełek raczej narazie nigdzie nie dostaniesz

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Użytkownik

Unread post by Legend » 5 years ago

Nooo ten jeden jest produkcji Eu. Jest to oryginalny i mocny skubaniec. Pamiętajcie że to nie zabawka. Dawkowanie max 50mg na start zeby określić działanie! Nie dorzucac przez 2 godziny.
Jeżeli to oryginał a na to wychodzi, to wreszcie wraca microdosing! Na hexenie na mikrodawkach można jechać cały dzień
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!