Hexen podobne do Hexen
Hexen podobne do Hexen
Witam szybkie proste pytanie co jest podobne do Hexen? Najlepiej co byście poleciali od Mefisto Ale Działanie Jak Hexen? Niestety na razie brak Hexen u Mefisto.
Za szybką odpowiedź Dziękuję i Z Fartem
Za szybką odpowiedź Dziękuję i Z Fartem
Hexen podobne do Hexen
Dziękuję wam za info
Może ktoś się jeszcze wypowie?
Zamówiłem Mdphp bo Hexena będę miał za 2 tyg a jeden sklep jak na razie nie ma Hexena.
Zobaczę co to md robi. Może porobi. A czekać 2 tyg to za długo
Może ktoś się jeszcze wypowie?
Zamówiłem Mdphp bo Hexena będę miał za 2 tyg a jeden sklep jak na razie nie ma Hexena.
Zobaczę co to md robi. Może porobi. A czekać 2 tyg to za długo
Hexen podobne do Hexen
annarej11,
Jeśli chodzi o MDPHP to podchodź ostrożnie z badaniem tej substancji. Jest to naprawdę bardzo silny stymulant, więc nie szalej z dawkowaniem.
Poczytaj tu na forum o tej substancji, o dawkowaniu etc.
Hexen podobne do Hexen
annarej11, Oj byku, porywasz sie z motyka na slonce. No ale jak juz zdecydowales, to postepuj bardzo ostroznie z mdphp, startuj od mikro dawek - mimo doswiadczenia w heksie. To dziala na Twoja niekorzysc. Zapomnij, ze kiedykolwiek brales stimy. Podejdz do testu jakby byl to Twoj pierwszy raz. ROA Tylko oral - niech Ci do glowy nie przyjdzie vapo. Poznaj sie z substancja i nie oczekuj takiego samego uczucia jakie masz przy heksie. Bo bedziesz grubo zalowal. Naprawde grubo
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Hexen podobne do Hexen
beeniepatu,
Piękne to napisałeś. Na temat hexu to napisałeś jak by mnie znał. Ale trafiłeś. O taką odpowiedź mi chodziło. Jak kopie md to będzie git. Dziękuję bardzo i z Fartem
Piękne to napisałeś. Na temat hexu to napisałeś jak by mnie znał. Ale trafiłeś. O taką odpowiedź mi chodziło. Jak kopie md to będzie git. Dziękuję bardzo i z Fartem
Hexen podobne do Hexen
Siema. Chciałbym spróbować Hexen. Czy Hexen działa podobnie do 3mmc i 4cmc? Czy ktoś może doradzić gdzie można się w to zaopatrzyć?
Hexen podobne do Hexen
Mdphp jest to dla mnie pusty stymulant nadający się tylko i wyłącznie do mikro dawek w robocie.
Ja spróbowałem tego raz i więcej niechce się na to patrzeć.
Poszukaj nepa
Ja spróbowałem tego raz i więcej niechce się na to patrzeć.
Poszukaj nepa
Będzie dobre
Hexen podobne do Hexen
HarryPottet,
Czyli więcej speeda ma. Ok mi to pasuje. Już za późno. Zamówiłem md. Bo zanim mi hex przyjdzie to będę bawił się z md
Czyli więcej speeda ma. Ok mi to pasuje. Już za późno. Zamówiłem md. Bo zanim mi hex przyjdzie to będę bawił się z md
Hexen podobne do Hexen
Bardziej speedująco i empatycznie - nie można tego porównać do 3cmc, czy tym bardziej 4cmc.
Bardzo silny speed.
W Naszych sklepach - z najszybszych wysyłek aktualnie mogę detalicznie polecić sandheavens, oraz SCAM,
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Hexen podobne do Hexen
bergen,
Nie zauważyłem że napisałeś. Hexen bardziej speed działa tak że chcesz coś robić. Inny słyszą głosy. Ja tak nie mam. Oglnie mi pasuje hex a kiedyś i nep. 3cmc 4cmc na mnie nie działa
Dodano po 6 minutach 57 sekundach:
beeniepatu,
Jeszcze jedna sprawa
Pisałeś o oral ale nie jestem za tą metodą. Zawsze sniffem i czy md działa sniffem? Chcę się upewnić tylko bo napisałeś żebym uważał na md bo chyba oral lepiej działa ale trzeba więcej zjeść. To nie do mnie przyzwyczaiłem się sniffem i tak zostało
Nie zauważyłem że napisałeś. Hexen bardziej speed działa tak że chcesz coś robić. Inny słyszą głosy. Ja tak nie mam. Oglnie mi pasuje hex a kiedyś i nep. 3cmc 4cmc na mnie nie działa
Dodano po 6 minutach 57 sekundach:
beeniepatu,
Jeszcze jedna sprawa
Pisałeś o oral ale nie jestem za tą metodą. Zawsze sniffem i czy md działa sniffem? Chcę się upewnić tylko bo napisałeś żebym uważał na md bo chyba oral lepiej działa ale trzeba więcej zjeść. To nie do mnie przyzwyczaiłem się sniffem i tak zostało