Latest post of the previous page:
annarej11, chodzilo mi o sniff a nie oralHexen podobne do Hexen
Hexen podobne do Hexen
Ja polecam sandheavens
Jeśli chodzi o jakość i szybkość realizacji 48h !
Jeśli chodzi o jakość i szybkość realizacji 48h !
Będzie dobre
Hexen podobne do Hexen
HarryPottet, akceptują płatność przelewem bo na tym mi zalerzy. Lub jaki sklep ta metodę akceptuje?
Hexen podobne do Hexen
Swojego czasu również próbowałem md php, nie polecam.... zostało mi po tym szybsze bicie serca oraz reszta dragow zaczęła schizujaco na mnie działać
Hexen podobne do Hexen
Zgadza się. Dlatego, że to bydle ryje banie jakiś czas temu dałem sobie z hexem spokój i to już mija ponad pół roku.
Jeszcze jakbym alfę sobie odpuścił, to byłoby super.
Nie wiem,co jest,ale już nie mam takiego parcia jak kiedyś na te stimy. Ostatnio więcej zamawiam euforyków,czasem jakiś mefedron z ulicy no i ta feta...ech.
Wiosna
Hexen podobne do Hexen
Słuszne podejście, chociaż wiem jak ciężko się wyrwać z tej obsesji zażywania...suma sumarow to jest takie gowno że człowiek dopiero jak przestanie to scierwo brać i głowa dojdzie do siebie, zmroku dopiero zauważa co to za syf....ale potwierdzam jakbopeta ciężko wyjść z tego🥸
Pozdrawiam serdecznie Byczku
Hexen podobne do Hexen
Co do hexa to jest to quffa młot: małe ilości i strzał mega. Ciężkie zejścia są tez jak przesadzisz. Ja nie cierpię 2 i 4cmc tylko Hex ...Uważaj z dawkami i staraj się unikać ciągnie chociaż to mega trudne....No właśnie co polecacie jako zamiennik Henia? Nep?
Pozdrowienia i z farcikiem
Pozdrowienia i z farcikiem
Hexen podobne do Hexen
A ja tam lubię stumulantychemiczny wrote: ↑3 years agoZgadza się. Dlatego, że to bydle ryje banie jakiś czas temu dałem sobie z hexem spokój i to już mija ponad pół roku.
Jeszcze jakbym alfę sobie odpuścił, to byłoby super.
Nie wiem,co jest,ale już nie mam takiego parcia jak kiedyś na te stimy. Ostatnio więcej zamawiam euforyków,czasem jakiś mefedron z ulicy no i ta feta...ech.
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Hexen podobne do Hexen
Wiesz co, ja akurat nie miałem jakiegoś tam problemu,aby skończyć z hexenem.janekb wrote: ↑3 years agoSłuszne podejście, chociaż wiem jak ciężko się wyrwać z tej obsesji zażywania...suma sumarow to jest takie gowno że człowiek dopiero jak przestanie to scierwo brać i głowa dojdzie do siebie, zmroku dopiero zauważa co to za syf....ale potwierdzam jakbopeta ciężko wyjść z tego🥸
Jednak rozumiem ludzi ,którzy próbują i nie dają rady.
Przyszedł taki moment,że po prostu nie czułem już żadnej satysfakcji, żadnych pozytywów,a dzień po ,bywałem czasem wrakiem człowieka.
No i też w czasie to się zgrało,bo to był moment jak znalazłem źródełko dobrego mefedronu
Wiosna
Hexen podobne do Hexen
Ciemna strefa, pozdro
Jak chodzi o mdphp to uważajcie. Zróbcie sobie przerwę nie ciągnijcie melanzu tydzień czy więcej bo się rozczarujecie. Przede wszystkim dużo pijcie soku itp.
Jak chodzi o mdphp to uważajcie. Zróbcie sobie przerwę nie ciągnijcie melanzu tydzień czy więcej bo się rozczarujecie. Przede wszystkim dużo pijcie soku itp.
Hexen podobne do Hexen
Widzę,że koledze na żarty się zebrało
Najlepsze hexy, to już historia
To še ňe wrăti
Wiosna
Hexen podobne do Hexen
Dobre. On nigdy nie miał dobrego Heńka.