Latest post of the previous page:
okw nawiazaniu do rozmowy w innym temacie , podaje link dla zainteresowanych o banie 3cmc
https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2023-289.html
udalo mi sie znalezc ;p
Latest post of the previous page:
okA kto ma w ofercie
To chyba kazdy wie ale to nie o to chodzi w tym sporcie aby jesc po pół gram tylko żeby załatwić dobre.KryzysWieku wrote: ↑1 year ago2mmc trzeba więcej wziąć bo jest słabszy niż te co wymieniłeś ewentualnie oral sobie zapodaj
Dokladnie tak... Ja rozumiem ze ktos nie wiem idzie na wesele albo gdzies gdzie chce tylko cos wciagnac i pozostac w miare ogarnietym ale żeby lekko to poczuyc to 2mmc dla takiej osoby jak znalazl ale zeby to wciagac kreski po 400mg jak sie ma obok oryginalki co poklepia dobrze juz przy 100mg to bezsensuBroussard wrote: ↑1 year agoTo chyba kazdy wie ale to nie o to chodzi w tym sporcie aby jesc po pół gram tylko żeby załatwić dobre.KryzysWieku wrote: ↑1 year ago2mmc trzeba więcej wziąć bo jest słabszy niż te co wymieniłeś ewentualnie oral sobie zapodaj
Ty i każdy inny chłopak to powie wiec moim zdaniem te nowośći nie będą miały wiekszego prawa bytu póki są orginałki a raczej ich juz nie zabraknie nigdyszczurekcmc wrote: ↑1 year agoszczurek musi być z cmc nie z jakiegos 2mmc poZDRo dla wszystkich wyjadaczy chloru laczmy sie bracia