Latest post of the previous page:
chyba juz wrocilo wszystko w miare do normy ale to fakt jeszcze niedawno trzeba bylo placic kosmiczne fee zeby kasa szybko dolecialaHow long max can lasts bitcoin transaction?
How long max can lasts bitcoin transaction?
ja tam dalej nie ogarniam tych kryptowalut po prostu wysylam i tyle a ile isc bedzie to nawet nigdy nie patrze
illuminati to nie jest takie trudne, są też stronki na których masz pokazane jakie aktualnie powienieneś ustawić fee i w jakim czasie dojdzie kasa
illuminati Warto się zainteresować bo taka transakcja może iść nawet parę dni czy tygodni i będziesz czekał tyle na paczkę?
Ja nie ukrywam Panowie, że trochę się zdziwiłem jak płaciłem za zamówienie u Chemcentrum i czekałem około 4 godziny łącznie aż dojdzie chociaż JEDNO potwierdzenie z sieci Bitcoin przy ustawionym normalnym fee (ani za niskim, ani wysokim) w portfelu Exodus Zawsze to było maksymalnie pół godziny, ale to najwyraźniej pokazuje jak bardzo sieć BTC jest aktualnie obciążona
Ja mam na lewe dane założone konto w 4coins. Wszystkie transakcje lecą w 5 min
kiedyś rekordowo było około 4-6 godzin, ale zazwyczaj leci w godzinke
Mi teraz płatności dochodzą w max godzinę więc się ustabilizowało
Taa już od dłuższego czasu wróciło do normy, potwierdzenia są już do pół godzinki normlanie o ile ustawimy normalne fee
No ale jeszcze z poltora miesiaca temu byl czas ze ponad jeden dzien lataly ;p
To i tak mały rekord ja raz wysłałem to ponad 20h szło ;pmovelylovely wrote: ↑1 year agokiedyś rekordowo było około 4-6 godzin, ale zazwyczaj leci w godzinke
ja w bitomatach glownie wplacam to zanim wroce do domu to juz jest oplacone