Latest post of the previous page:
ChemCentrum, I made an order but it has the wrong province/state which I tried editing before order but it would not give me the option to change it.How to improve shipping of the ordered package in the Chemcentrum.nl
Shop Profile: ChemCentrum
How to improve shipping of the ordered package in the Chemcentrum.nl
Good morning
beavis87, We have already settled the matter with you on e-mail and in the future please write about such matters there. This is a topic about how to make your shipping faster.
We remain at disposal,
Chemcentrum.nl brigade
beavis87, We have already settled the matter with you on e-mail and in the future please write about such matters there. This is a topic about how to make your shipping faster.
We remain at disposal,
Chemcentrum.nl brigade
#Chemcentrum, nowy standard w branży RC.
Która metoda wysyłki będzie najmniej przypałowa i najbezpieczniejsza?? Szykuje się na pierwszą paczke od Chemcentrum

Napisz do v. i ustal to indywidualnie
Napisz do V, na pewno napiszą i jak. Mi pomogli jakiś czas temu bo też nie mam doświadczenia w zamawianiu.
Moje ostatnie zamówienie poszło do punktu odbioru. Trochę się cykalem bo da danych adresowych użyłem kilka liter z początku mojego nazwiska żebym w przypadku potrzeby okazania dowodu tożsamości mógł wytlumaczyć że to do mnie ale też żebym w razie czego mógł się wyprzeć

do vendora wejdz na strone sklepu i wejdz w kontaktyeverest bolnd wrote: ↑1 year agodo V czyli do kogo bo mam też pytanie o płatność a nie wiem czy tutaj mogę zapytać?
Dodano po 36 sekundach:
kontakt* sory skulem sie

czaje, a możesz mi powiedzieć czy z bitomatu nie mając swojego portfela na bitcoiny mogę bezpośrednio opłącić zamówienie ? czy przy zamówieniu dostanę np. mailem kod QR będący portfelem na bitcoiny sklepu albo ciąg cyfr które będą portfelem sklepu ?KajKoO wrote: ↑1 year agodo vendora wejdz na strone sklepu i wejdz w kontaktyeverest bolnd wrote: ↑1 year agodo V czyli do kogo bo mam też pytanie o płatność a nie wiem czy tutaj mogę zapytać?
Dodano po 36 sekundach:
kontakt* sory skulem sie![]()
Jak często odpisują? Wczoraj złożyłem zamówienie nr1 i tak nakombinowałem, że muszę teraz poprawić wysyłkę, bo... nigdzie nie dojdzie

Podpowiedz ktoś jak po złożeniu zamówienia wybrać skrzynie na tej mapie bo to tragedia dla mnie 
Dodano po 13 minutach 22 sekundach:
Ok znalazłam ale lekko nie było tam coś szwankuje z wyszukiwaniem po numerze czy coś cóż

Dodano po 13 minutach 22 sekundach:
Ok znalazłam ale lekko nie było tam coś szwankuje z wyszukiwaniem po numerze czy coś cóż
Część, czy dostanę tracking od przewoźnika czy sam kod od vendora?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Czy v wysyla kod do odbioru u żółtych?
witam bede niedlugo znowu robic zakupiki ale do zoltej skrzynki , czy musze podawac swoj numer telefonu czy zmyslony do odbioru jest potrzebny kod oraz numer telefonu .