Latest post of the previous page:
aceton kosmetyczny o ładnym ziołowym zapachu to protip, nie śmierdzi i ma właściwości tak jak techniczny.How to make your own herbal blend - a guide
How to make your own herbal blend - a guide
Mam w zamyśle zrobić własną maczanke ziołowa,chodzi mi o coś spidujacego.
Nie mam kompletnie doświadczenia w tym temacie,jedynie wiedzę ogólnikowa,kilkuletnie doświadczenia w samym paleniu.
I kilka pomysłów...np;
Marchmallow+damiana+mullein.
Taka przykładowa kombinacje nasączyć acetonem Alfą lub heniem???
Czy dało by to jakieś zadowalające efekty??? W sensie palenia,odczuć,stanów...
Jakie proporcji powinienem urzyć???
Czy może jakieś inne propozycyje mieszanki???
Zalezy mi przedwszystkim na uzyskaniu czegoś podobnego do bylych mieszanek stacjonarnych,pobudzajacych,spidujacych,nie na schizach,paranoich,czy zamuleniach.
Nie mam kompletnie doświadczenia w tym temacie,jedynie wiedzę ogólnikowa,kilkuletnie doświadczenia w samym paleniu.
I kilka pomysłów...np;
Marchmallow+damiana+mullein.
Taka przykładowa kombinacje nasączyć acetonem Alfą lub heniem???
Czy dało by to jakieś zadowalające efekty??? W sensie palenia,odczuć,stanów...
Jakie proporcji powinienem urzyć???
Czy może jakieś inne propozycyje mieszanki???
Zalezy mi przedwszystkim na uzyskaniu czegoś podobnego do bylych mieszanek stacjonarnych,pobudzajacych,spidujacych,nie na schizach,paranoich,czy zamuleniach.
Stary wyga.
"Życie,to sztuka wyboru".
"Tylko spokój nas uratuje."
"Życie to nie bajka"
"Życie to nie bajka"
moje maczanki zawsze kończyły się na zmieszaniu prochu z podkładem Nie polecam
To raczej nie jest zadawalajaca odp bo moje ostatnio na pustkach w portfelu
A poważnie.....???
A poważnie.....???
Stary wyga.
"Życie to nie bajka"
"Życie to nie bajka"
Nie polecam ogólnie robić maczan na tytoniu. Ja korzystam z Pana podP.
Dobrze smakującym podkładem jest damiana.
Proporcje, to obliczona dawka, jaką musisz wprowadzić do płuc, by odczuwać efekt głównego skladnika, który ma być podstawą twojego końcowego produktu.
Proporcje, to obliczona dawka, jaką musisz wprowadzić do płuc, by odczuwać efekt głównego skladnika, który ma być podstawą twojego końcowego produktu.
Witam.
Od lat palę kupowane maczanki ale też się dowiedziałem że znajomi sprzedają jako maczankę tytoniową, czyli w nabitym papierosie.
Jedno co mi było wiadomo że ten tytoń był pryskany.
Czytając wasze wypowiedzi mam do was pytanie.
Czy spryskując Acetonem Technicznym tytoń też będzie to działało?
Bo czytałem też o podkładzie syntetyczny kannabinoid a można jak pisałem zastąpić nim tytoń?
Od lat palę kupowane maczanki ale też się dowiedziałem że znajomi sprzedają jako maczankę tytoniową, czyli w nabitym papierosie.
Jedno co mi było wiadomo że ten tytoń był pryskany.
Czytając wasze wypowiedzi mam do was pytanie.
Czy spryskując Acetonem Technicznym tytoń też będzie to działało?
Bo czytałem też o podkładzie syntetyczny kannabinoid a można jak pisałem zastąpić nim tytoń?
- Status:
FAMIX,
Jak rozpuscisz kana w np acetonie i spryskasz tym tyte, zostawiajac do wyschniecia, napewno bd miał tyton z pierdolnieciem. To tylko podklad...
Jak rozpuscisz kana w np acetonie i spryskasz tym tyte, zostawiajac do wyschniecia, napewno bd miał tyton z pierdolnieciem. To tylko podklad...
Super.
Tylko problemem jest gdzie kupić tego kana jestem początkujący a chciałbym dla siebie takie mieszanki robić.
Tylko problemem jest gdzie kupić tego kana jestem początkujący a chciałbym dla siebie takie mieszanki robić.
Rchem powinien mieć
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
FAMIX, kupujesz wybrany kannabinoid, kupujesz podkład czyli np. damianę albo nawet tytoń, następnie wybierasz stężenie czyli to jak mocna ma byc. W acetonie rozpuszczasz np. 1g kanna na 30g podkładu uzyskując proporcje 1:30. Zalewasz roztworem podkład i czekasz aż rozpuszczalnik odparuje i voila! Masz maczankę tańszą WIELOKROTNIE razy niż gotowce. Poszukaj na forum informacji na temat kanna oraz ich dostępności u zaufanych vendorów. Jeśli już chcesz niszczyć sobie życie maczankami to chociaż rób to po taniości
OCZYWIŚCIE NIE RÓB TEGO W POLSCE BO TO NIELEGALNE! I PRZEDE WSZYSTKIM NIE PAL TEGO!
OCZYWIŚCIE NIE RÓB TEGO W POLSCE BO TO NIELEGALNE! I PRZEDE WSZYSTKIM NIE PAL TEGO!
Czy aceton jest aż tak potrzebny ? Ja zawsze podgrzewałem do temp . proszek w liqiudzie i jakoś zawsze się rozpuszczał czasami gorzej czasami lepiej ale działało . Moim zdaniem lepiej do e- przez na początku się porobi liquidy potem elegancko sobie vapujesz .
Aceton jest potrzebny do maczanki, bo szybko paruje i kanna jest równo nasączone. Eliquidy są lepsze, bo vapowanie związkow chemicznych nie zmienia ich jak palenie, mniej siadają na organizm i są mniej przypałowe. Stężenie warto zakładać mniejsze niż zrobiłeś, bo niecierpliwi mogą się otruć
Witam, panowie doradzcie jakie proporcje na maczane z 4f-adb od kosmity? Wgl podpisane jest 4f-adb na stronie a analizujac sklad to wskazuje na 5f-adb... Maczana dla poczatkujacego
P.S wczesniej testofalem Fub-Amb, comozecie poweidziec o 4f-adb?
Pozdrawiam
P.S wczesniej testofalem Fub-Amb, comozecie poweidziec o 4f-adb?
Pozdrawiam
Panowie nie trujcie się... Szkoda życia... Nie lepiej zapalić mj?