Latest post of the previous page:
KotPerski, pomyliłeś temat chybaHow to make your own herbal blend - a guide
How to make your own herbal blend - a guide
Haha racja też bym nie porównał stanu po canna do potwora, prędzej do zdechlaka. A to co mówisz brzmi jak niezły standup a na pewno lepszy niż to co się niearaz słucha na yt.
mbside, nie jaram tego gówna nagminnie, tłok na sen wystarczy, rano budzę się wypoczęty i ogarnięty. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę jak kapitalne były kanna poprzedniej generacji jej, thj, Ur 144, ab-pinaca
Dodano po 1 minucie 49 sekundach:
Dodano po 9 minutach :
Aceton kosmetyczny śmiech na sali ...
Dodano po 1 minucie 49 sekundach:
puder szary bardzo słabo, pomarańcza bardzo dobrze.
Dodano po 9 minutach :
Aceton kosmetyczny śmiech na sali ...
Mam pytanie ile ml dac acetonu technicznego ? Myslalem nad
1.5g 100ml na 100g podkladu wystarczy ?
1.5g 100ml na 100g podkladu wystarczy ?
slyszalem o roznych talizmanach i inntch takich robionych na alfach i takich tam stimach to chyba sie da
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Jaké jsou nejlepší proporce? Mám nějaké CBD pupeny a byla by škoda je nechat ležet ladem
Co sądzicie o mixie szałwia lecznicza + podbiał jako podkład pod maczanke kanna?
Pamiętam jakieś 10lat temu może ciut więcej za czasów popularności ur144/am220 znałem pewnego szamana, któremu nie obce było przyrządzanie maczan, najpierw z wyżej wymienionych, potem z aktualnych wtedy kanna.
Dobrze ten podkład siedał, nie krztusił, smakował jako tako jak na maczane.
Spotkał się ktoś z takimi praktykami? Zbieram się do zrobienia własnej maczanki stąd pomysł na taki podkład.
Co myślicie?
Pamiętam jakieś 10lat temu może ciut więcej za czasów popularności ur144/am220 znałem pewnego szamana, któremu nie obce było przyrządzanie maczan, najpierw z wyżej wymienionych, potem z aktualnych wtedy kanna.
Dobrze ten podkład siedał, nie krztusił, smakował jako tako jak na maczane.
Spotkał się ktoś z takimi praktykami? Zbieram się do zrobienia własnej maczanki stąd pomysł na taki podkład.
Co myślicie?