Latest post of the previous page:
omenao, Zaczyna się... zaraz będzie latać MJ z CBD jebnięta jakiś gównem jako legitny temat.How to make your own herbal blend - a guide
How to make your own herbal blend - a guide
omenao, Jednak się zaczyna. Ja przygodę z kanna zaczynałem z początkami Praedatora, było W11, był Pacman i wiele innych. Jakiś Bakuś się przewinął od ŚP. Vipa i kilka innych sklepów w międzyczasie. Teraz jeśli palę to własne maczanki i to rekreacyjnie, jeśli już robię to 1:35 / 1:45 a nawet 1:50. Nie wiem dlaczego ale z tych gotowych wyjątkowo odpowiada mi Magic Spejson od Atomchemicals, oraz FakeSQN od Synthetics,
Maczanki najslabsze ktore sa gotowe plus susz cbd, neibawem bede robil taki produkt iwec mozliwe ze podam proporcje i nazwy co kupic itp wszystko w wersji 1.0 będzie też 2.0 ktora nie bedzie publik
Będzie testowane jak coś przez osoby trzecie wiec nei wcisne nikomu zadnego kitu ani lipy.
Dzialanie będzie bardzo rekreacyjne slabe, jak mj i wlasnie o to ma chodzi zmylic kogos kto nie jest obeznany.
Będzie testowane jak coś przez osoby trzecie wiec nei wcisne nikomu zadnego kitu ani lipy.
Dzialanie będzie bardzo rekreacyjne slabe, jak mj i wlasnie o to ma chodzi zmylic kogos kto nie jest obeznany.
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.
Kontakt ze mną dla chętnych
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666
SIemanko maczanka 4c l pvp
Na proporcji 1:9 będzie dobrze ?
Chodzi o to zeby z tasmy nie zjechac a wiemy ze tetaz slabszy sort
Na proporcji 1:9 będzie dobrze ?
Chodzi o to zeby z tasmy nie zjechac a wiemy ze tetaz slabszy sort
KURWA pierdole to na amen nie kupujcie maczan ani nie robcie, nawet skuna lepiej nie palic.
Juz biale wyrzadzily mi mniejsze szkody.
Juz biale wyrzadzily mi mniejsze szkody.
Jakie proporcje na maczane na 5f mdmb 2201 dla średnio zaawansowanego palacza kiedyś weteran teraz już mniej pale 1/20 na 100ml spirytu będzie dobrze?
Blaaanlaa44, w kieliszku przeważnie jest przecież przewaznie 25ml -
30ml to wydaje mi się że to zamalo będzię na 20 g podkladu celowalbym z 70-100ml
30ml to wydaje mi się że to zamalo będzię na 20 g podkladu celowalbym z 70-100ml
To małe kieliszki pijesz większość jest 50 ml zresztą co to ma za różnice ile skoro to wymieszasz i reszta odparuje kieliszek wystarczy w zupełności na 20 podkładu jak dasz wiexej będzie tylko jebac źle
Mam pytanie...
Nasączony susz np prawoślaz,odczynkami hex/nep.ma gorzki smak...gdzie przy innych maczanach na podobnej bazie,można oddczuć charakterystyczny słodkawy smak.
Czy odpowiada za to,sama substancja...i jej pochodne...czy efekt "Słodkości" uzyskuje się w
inny sposób...???
Nasączony susz np prawoślaz,odczynkami hex/nep.ma gorzki smak...gdzie przy innych maczanach na podobnej bazie,można oddczuć charakterystyczny słodkawy smak.
Czy odpowiada za to,sama substancja...i jej pochodne...czy efekt "Słodkości" uzyskuje się w
inny sposób...???
Stary wyga.
"Życie,to sztuka wyboru".
"Tylko spokój nas uratuje."
"Życie to nie bajka"
"Życie,to sztuka wyboru".
"Tylko spokój nas uratuje."
"Życie to nie bajka"
Moje propozycje to
1g np. Prawoslazu
3g spirytusu ( wagowo wszystko)
0.030mg kanna
I wychodzi extra każdy chwali
1g np. Prawoslazu
3g spirytusu ( wagowo wszystko)
0.030mg kanna
I wychodzi extra każdy chwali
Każdy chyba wie, że kanna a szczególnie mixowanie prędzej czy później zakończy się na oddziale czy w kostnicy, ale jakoś i tak ludzie (w tym ja) to robią/palą. Ale w sumie możesz powiedzieć, co takiego się niby stało? Widziałem, że pisałeś o tym, że robisz maczanę i będzie testowana przez ,,osoby trzecie".
A co do samego wątku to tylko dodam, że zdecydowanie za niedługo spróbuję samemu coś zrobić, bo u wszystkich vendorów lipa.. ale raczej ze spirytusem niż z acetonem, może ktoś podać tak na oko czas który będzie spiryt potrzebował żeby odparować? Ktoś pisał, że aceton 12h. No a spiryt?
tylko maczanka od syntetycznych jest na tyle słaba że sie da ją palić.pawoleh wrote: ↑5 years agoKażdy chyba wie, że kanna a szczególnie mixowanie prędzej czy później zakończy się na oddziale czy w kostnicy, ale jakoś i tak ludzie (w tym ja) to robią/palą. Ale w sumie możesz powiedzieć, co takiego się niby stało? Widziałem, że pisałeś o tym, że robisz maczanę i będzie testowana przez ,,osoby trzecie".
A co do samego wątku to tylko dodam, że zdecydowanie za niedługo spróbuję samemu coś zrobić, bo u wszystkich vendorów lipa.. ale raczej ze spirytusem niż z acetonem, może ktoś podać tak na oko czas który będzie spiryt potrzebował żeby odparować? Ktoś pisał, że aceton 12h. No a spiryt?
co się stało? mrkolekcja wyslala mi tak lipny sort ale to spory czas temu ze myslalem ze umre gdyby nie benzo pewnie tu bym juz nie pisal trzesly mi sie dlonie i robilo mi sie slabo nawet benzo nie moglem chwycic do reki woreczek mi wylatywal musialem wepchnac to benzo do gardla w zacisnietej dloni i odbezpieczyc puscilo po jakims 30min gdybym nie mial wolnej chaty ani nic bylbym na sorze.