Herbal blends, fake weed and fake hash - opinions, reviews, recipes, information.
-
Status:
- WeedTV
-
Psychonauta
-
Unread post
by WeedTV » 5 years ago
Latest post of the previous page:
pawoleh wrote: ↑5 years ago
WeedTV wrote: ↑5 years ago
KURWA pierdole to na amen nie kupujcie maczan ani nie robcie, nawet skuna lepiej nie palic.
Juz biale wyrzadzily mi mniejsze szkody.
Każdy chyba wie, że kanna a szczególnie mixowanie prędzej czy później zakończy się na oddziale czy w kostnicy, ale jakoś i tak ludzie (w tym ja) to robią/palą. Ale w sumie możesz powiedzieć, co takiego się niby stało? Widziałem, że pisałeś o tym, że robisz maczanę i będzie testowana przez ,,osoby trzecie".
A co do samego wątku to tylko dodam, że zdecydowanie za niedługo spróbuję samemu coś zrobić, bo u wszystkich vendorów lipa.. ale raczej ze spirytusem niż z acetonem, może ktoś podać tak na oko czas który będzie spiryt potrzebował żeby odparować? Ktoś pisał, że aceton 12h. No a spiryt?
tylko maczanka od syntetycznych jest na tyle słaba że sie da ją palić.
co się stało? mrkolekcja wyslala mi tak lipny sort ale to spory czas temu ze myslalem ze umre gdyby nie benzo pewnie tu bym juz nie pisal trzesly mi sie dlonie i robilo mi sie slabo nawet benzo nie moglem chwycic do reki woreczek mi wylatywal musialem wepchnac to benzo do gardla w zacisnietej dloni i odbezpieczyc puscilo po jakims 30min gdybym nie mial wolnej chaty ani nic bylbym na sorze.
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.
Kontakt ze mną dla chętnych
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666
WeedTV
-
Status:
- pawoleh
-
Sniffiarz
-
Unread post
by pawoleh » 5 years ago
pawoleh wrote: ↑5 years ago
KURWA pierdole to na amen nie kupujcie maczan ani nie robcie, nawet skuna lepiej nie palic.
Juz biale wyrzadzily mi mniejsze szkody.
Każdy chyba wie, że kanna a szczególnie mixowanie prędzej czy później zakończy się na oddziale czy w kostnicy, ale jakoś i tak ludzie (w tym ja) to robią/palą. Ale w sumie możesz powiedzieć, co takiego się niby stało? Widziałem, że pisałeś o tym, że robisz maczanę i będzie testowana przez ,,osoby trzecie".
A co do samego wątku to tylko dodam, że zdecydowanie za niedługo spróbuję samemu coś zrobić, bo u wszystkich vendorów lipa.. ale raczej ze spirytusem niż z acetonem, może ktoś podać tak na oko czas który będzie spiryt potrzebował żeby odparować? Ktoś pisał, że aceton 12h. No a spiryt?
tylko maczanka od syntetycznych jest na tyle słaba że sie da ją palić.
co się stało? mrkolekcja wyslala mi tak lipny sort ale to spory czas temu ze myslalem ze umre gdyby nie benzo pewnie tu bym juz nie pisal trzesly mi sie dlonie i robilo mi sie slabo nawet benzo nie moglem chwycic do reki woreczek mi wylatywal musialem wepchnac to benzo do gardla w zacisnietej dloni i odbezpieczyc puscilo po jakims 30min gdybym nie mial wolnej chaty ani nic bylbym na sorze.
niestety, kolekcji czasami zdarzają się takie zjebane sorty.. ale i tak, wpierdalanie się w kanna to jak proszenie się o takie sytuacje, tym bardziej jeśli nawet nie wiesz co palisz..
pawoleh
-
Status:
- Montana
-
Psychonauta
-
Unread post
by Montana » 4 years ago
kaparowiec2020, no to raczej sie nie doczekasz
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
Montana
-
Status:
- PzdxD
-
Ssak
-
Unread post
by PzdxD » 4 years ago
Szczerze zawiodłem się canna 5f mdmb słabe jak dla mnie trzeba dać 1g na 10 podkładu albo i mniej jeszcze 4f adb polecam bardziej albo jak ktoś już wie ocb to mieszać odczynniki ze sobą w małych stężeniach
PzdxD
-
Status:
- Montana
-
Psychonauta
-
Unread post
by Montana » 4 years ago
PzdxD, a od kogo miales 5f?
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
Montana
-
Status:
- PzdxD
-
Ssak
-
Unread post
by PzdxD » 4 years ago
Montana, od preda ale nie patrz na mnie może bo przepalony jestem za bardzo jak już 4f z tyxem czysty paliłem rok temu od maga jak był tak samo jak i PY też testowałem ostatnio z tyxem bez rozmieszania i szału nie ma tylko poczułem że dostałem czymś w głowę i obudziłem się w łóżku. Brakuje mi takiej fazy ze po zapaleniu świat był z plasteliny i ludzie w plastusiow się zamieniali może ktoś podpowie co to za odczynnik był???
PzdxD
-
Status:
- Montana
-
Psychonauta
-
Unread post
by Montana » 4 years ago
PzdxD, ja pale 4f-adb od preda w proporcji 1:10 i jest slabe myslalem ze 5f bedzie mocniejsze
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
Montana
-
Status:
- PzdxD
-
Ssak
-
Unread post
by PzdxD » 4 years ago
Montana, No to może inny sort 4f tamten od maga rok temu co był to robiłem w proporcjach 1:20 i fajnie odcinało. Z tego co wiem to trzeba mixowac odczynniki po prostu od najmniejszych dawek ale wiadomo do czego to może prowadzić ja chwilowo mj tylko degustuje
PzdxD
-
Status:
- PzdxD
-
Ssak
-
Unread post
by PzdxD » 4 years ago
pawoleh, czemu sam sobie nie przygotujesz maczanki do takiej proporcji jaka by Cie dobrze robiła i podpasowywala? A i ja jak dostałem maczane od MR i była słaba to im pisalem po prostu ze jak zrobią jeszcze raz taka słaba to nie zamówię więcej i przy nst zamówieniu po buchu wgniatalo nieziemsko w ziemię(może ten sposób pomoże u innych V) wtf nie wiem czemu tu wracam mam jakiś sentyment do tych maczanek ehhh
PzdxD
-
Status:
- Adi1945
-
Blister
-
Unread post
by Adi1945 » 4 years ago
Mnie to zastanawia sytuacja jak lepiej maczane zrobić czy rozmieszać w spirolu i spryskać atomizerem czy zalać? Pozdro mordy
Adi1945
-
Status:
- Mocarz5253
-
Dyletant
-
Unread post
by Mocarz5253 » 4 years ago
Mordy bo robiłem maczankę z MDMB-CHMICA bo koleżka mi ogarnął i była całkiem spoko.
ale to było jakoś rok temu.
Mocarz5253