How to use LSD?
How to use LSD?
Siemka, pierwszy raz mam styczność z rc i kolega zaproponował mi lsd na spróbe, nie wiem jak to zażyć - czy powinienem to nałozyc pod jezyk (na miesien jezyka od gory, dołu czy dno jamy ustnej?), czy połknąć? Widziałem tez ze niektórzy nakładają tab na oczy. Jaki jest najlepszy sposob?
How to use LSD?
"Prędkość działania LSD jest zależna od sposobu przyjęcia środka. I tak, brany doustnie (droga pokarmowa) przynosi efekty dopiero po ponad czterdziestu minutach, u osób szczególnie wrażliwych - wcześniej, nawet po piętnastu. Często jest przyjmowany poprzez włożenie pod język, a wiec wchłaniany przez dziąsła. LSD może być również, co jest szczególnie niebezpieczne, włożone pod powiekę oka."
Jesli bierzesz cos pierwszy raz zadbaj o to zeby byl ktos zaufany przy tobie i badz w zaciszu domowym, unikaj miejsc publicznych, nigdy nie wiesz jak zareaguje twoj organizm, milej podrozy.
Jesli bierzesz cos pierwszy raz zadbaj o to zeby byl ktos zaufany przy tobie i badz w zaciszu domowym, unikaj miejsc publicznych, nigdy nie wiesz jak zareaguje twoj organizm, milej podrozy.
How to use LSD?
pod jęzor a po kilku minutach połknąć. oczywiście uważać z dawką. każdy kwas ma inną "gramaturę" i tu powinniśmy nie szarżować na maxa. szczególnie za pierwszym razem. jesli jest to pierwszy raz to polecam pół na zaznajomienie się z tematem. no i jak wyżej - miły setup i ktoś obok.
How to use LSD?
Podpinam się do kolegi. Bo właśnie chce wziąć na większej imprezie masowej disco , do tej pory styczność z RC to chyba ładnych parę lat ale kartoniki to chyba całkiem inny vibe. Myślicie ze mógłbym tego nie ogarnąć nawet po pół kartonu?
How to use LSD?
Garsijator, hotline, generalnie kwas jak każda substancja zaczyna działać, gdy dostaje się do krwiobiegu. Jako, że kwas jest najczęściej płynem, to daje się go w postaci blottera pod lub na język itd, dlatego ze jest on silnie ukrwiony. Najlepiej do zauważenia pierwszych efektow, ale te 20min starczy. Nie trzeba go połykac, chyba że ktoś lubi zjadać papier, tego nie oceniam. Prawdziwy kwas jest neutralny smakiem, jeśli poczujecie smak chemiczny czy jakikolwiek inny to zapewne nie kwas, a jakiś jego analog lub gorzej.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
How to use LSD?
Smith, Dobrze wiedzieć jak to poznać organoleptycznie. A konkretniej mi chodzi o to, czy jest wogole sens, żeby się pobawić na disco. Bo wszędzie jest ogólnikowo napisane. A ja bym chciał potańczyć i bawić się feeest w skrócie czy ogarnę sen czy on mnie
How to use LSD?
Garsijator, nie co Ty. Bierzesz kwasa to siedz w znanym Ci otoczeniu bo se fazę zjebiesz. Na pierwszy raz nawet nie idz na żadne wycieczki do lasu itd.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone