I jeszcze jedno..plz.

General discussions about research chemicals. Descriptions of trips using RC and suggestions for their mixes.
Status:
Mtx
Sniffiarz
Użytkownik
Topic author

I jeszcze jedno..plz.

Unread post by Mtx » 3 years ago

Jakby ktoś mogl ogarnąć, cały sqad z RC do palenie i wypowiedział się na ten temat, dziękować z góry

Pozdro all

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

I jeszcze jedno..plz.

Unread post by Smith » 3 years ago

Image
Through sin and self destruction I stumble home, never alone

Status:
beeniepatu
Odkurzacz
Newbie

I jeszcze jedno..plz.

Unread post by beeniepatu » 3 years ago

Mtx, ale chodzi Ci o strukture chemiczna? Czy liste z nazwami?
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Status:
Mtx
Sniffiarz
Użytkownik
Topic author

I jeszcze jedno..plz.

beeniepatu, jeżeli byś potrafiła tak zrobić, ale bez nazwy chemicznej a może zbliżone działanie, opis.
Przyznając się kolega chce coś właśnie wybrać i pomagam mu się rozeznać.

Pozdro
Smith, no też właśnie się chcemy pośmiać, tylko ? , przy czym?

Wiadomość moderatora

Scalone

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

I jeszcze jedno..plz.

Unread post by Gandalf » 3 years ago

Mtx, Wpuszczając ten post miałem zagwozdkę, jednak teraz mam większą. XD

Chcesz skład np. 3cmc, 4cmc, hexen, nep itd. itp. żeby pochwalić się, przy kolegach, że znasz się z jakich półproduktów się składa to co ćpamy hmmmm.. wyczuwam woń i delikatny posmak chloru, oraz liści khat? xD :E

Wiesz, wystarczy w większości wpisać w google i spojrzeć na wzór.
Tutaj będę opierał się na moim ulubionym 3cmc:

3-Chlorometkatynon

Możemy zauważyć, że jest to chlor, oraz katynon - szukamy dalej:

Katynon – organiczny związek chemiczny, alkaloid wytwarzany przez czuwaliczkę jadalną. Wykazuje strukturalne podobieństwo do efedryny, katyny i innych pochodnych amfetaminy. Ma działanie stymulujące, prawdopodobnie jest główną substancją odpowiedzialną za psychoaktywne działanie czuwaliczki jadalnej.
Źródło - Wikipedia

Czyli już widzimy, że kolejny półprodukt to czuwaliczka jadalna - czyli mamy chlor, czuwaliczke jadalną i szukamy dalej.

Na angielskiej wikipedii możemy zauważyć, że 3cmc jest silnie związane z "bupropion"

Bupropion – organiczny związek chemiczny z grupy katynonów[5]. Lek powszechnie stosowany jako atypowy lek przeciwdepresyjny zarówno osobno, jak i w kombinacji do wspomagania leków z grup inhibitorów zwrotnego wychwytu serotoniny, jako jedyny lek przeciw depresji sezonowej, a także do redukcji głodu nikotynowego i objawów ADHD, przy czym, jako nieliczny, nie powoduje przyrostu masy ciała ani dysfunkcji seksualnych. Bywa substancją nadużywaną.

Źródło - Wikipedia

Czyli mamy silne powiązania z chlorem, czuwaliczkę jadalną, oraz bupropion.

Jakby tak głębiej szukać, dałoby się dokopać do syntezy, czy faktycznych półproduktów, ale po co tak przekopywać?

Moim zdaniem wystarczy wiedzieć, na czym stoi substancja - chlorze, fluorze itp. które są najbardziej szkodliwe.

Np. 3MMC wytwarza się właśnie z liści khatu, tak jak 4mmc, ale teraz jest również multum innych syntez tego odczynnika - skład się na bieżąco zmienia, wraz z kolejnymi banicjami półproduktów, więc nadal nie widzę większego sensu.

Daj znać, czy rozwiałem wątpliwości Twojego pytania. ;)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

I jeszcze jedno..plz.

Mtx, masz na forum mnóstwo informacji. Palic mozesz stymulanty czy raczej vapowac ze względu na niskie dawkowanie, bo 150mg nie zvapujesz.

Odczynniki do vapo obecnie to hexen, nep, apihp i dla odważnych MDPHP. Wszystkie te odczynniki są dobrej jakosci w sklepie SCAM, i tam też dalem recki tych substancji wraz z działaniem i zdjęciem.

Palic można też kanna ale to inna bajka. Ja sam niejednokrotnie pisalem duzo info o tym. Zawsze pomagam jak mogę, ale nie lubię lenistwa. Miłej lektury.

Status:
Mtx
Sniffiarz
Użytkownik
Topic author

I jeszcze jedno..plz.

Gandalf, Zadałem generalnie pytanie jaki fake-hasz czy fake-ganja, czy coś innego.. bedzie najlepiej kopac... a rozwinelo sie do wszystkich innych srodkow to tez zapytam dodatkowo o a jak dodam do wszystkigo, ze jakie środki o podobnym działaniu do hex' a który jest mi wiadomo chlorem i jak w organizmie więcej , to duzo tego samego produktu to wkuncu tolerancja rośnie a my musimy więcej zamawiac i wkładać w siebie
więcej, albo robić przerwy na regenerację.. a właśnie chodzi o tym wszystkim by znaleźć sposób na siebie.. nieskazitelny "złoty środek"!. "A temat, który zadałem jest mi potrzebny do życia, normalnego i kazdego;-  funkcjonowania"

Nie chodzi mi o pochwalenie się tym że znam sqad chemiczny i nazwę, tylko odmienność zamiennika który chce wprowadzić, kierunkujac  się zupełnie innym sqadem,  więc organizm dostanie  coś innego i logicznie myślac przestanie brać energie z produktu będącym też na tym samym odczynniki tylko zamiennkiem o tym samym sqadzie "No ze zmiennym , oczywiscie" bo to będzie to samo praktycznie rzecz, biorąc a właśnie jak ta logika myśli to powinien być jakiś inny od chloru, zamiennik logiczny a działający tak samo i będę chodził z ryjem usmiechnietym.... o zastepczosci  z innej bazy chemicznej ale podobnym działaniu,.
.
Jeżeli chodzi, żeby w Google wpisać nazwę i wydobyc wzór chemiczny nic mi to nie daje, bo nie wiem, jakie jest to w zastosowaniu, co do 3cmc zrobiłem z 200mg+100analogu 4mmc Gold + 200 czy 300mg hex'a i ta słodycz już poprawiła mi humor i wystrzelia, tak że byłem zaskoczony..ale musiałem zaryzykować z dawkami, bo wcześniej zrobiłem podobnie i nic nie poczułem...no mniejsza z tym, ale..

A jesteśmy na forum gdzie generalnie jest mnóstwo jak już wspomniałem specyfikow i aby to wszystko przetestować zajęło by mi... Więc dlatego kieruje pytanie do wszystkich, którzy posiadają ową,  wiedzę i będą wiedzieć jak mi pomóc...doradzić..

Dodatkowo jestem w takim okresie wieku obecnie, że cały czas działam i muszę mieć na to energie, i zmotywować się tak by tego czegoś dokonac.. i w ogole nie sypiam i przestałem na własną rękę brać tabletki psychtropowe , które brałem i wierzylem przez bite 10lat,a  przypisywał mi lekarz psychiatra i kończe się leczyć, bo metody jakimi się posługiwali nie działały, a leki o jakie prosiłem by miały wpływ no skutki chorobowe były nieosiągalne,przynajmniej w takim problemie jakim się znalazłem po tym całym okresie czasu , więc, etap jest taki, że muszę sobie zastąpić dobre samopoczucie tym co jest dostępne na rynku.. tabletki, których nie chcieli mi przepisać to przestepstwo, bo ja naprawdę się męczyłem żyjąc.. a poznałem obecnie kolege, który jest mi wstanie ich  zapewnić na cały miesiąc w miesiąc... I co znalazłem sobie hexen, i nim się lecze... ale zaczyna czegoś brakować a jest taka gama tego wszystkiego że może zainteresuje się moja osoba jakiś "fanatyk" środków psychoaktywnych, który mi doradzi..

Obecnie jem hexen dozylnie, wszystko jest ok, ale powoli mi zaczyna brakować emocji, które na samym początku posiadałem..więc trzeba zamienić specyfik albo coś dolozyc , no nie wiem to już do Was pytanie...

Co do nazw, sorki i tu moja wina, nie jestem takim grzebaczem po necie, a produktów jest aż taka ilość różnych nazw i roli cenowych (pomijajac), że dodam działań odzialywanych na organizm że da się przy tym kark skręcić i wydać mnóstwo pieniędzy a i tak nie wiem czy bym doszedł do oryginału, np. mieszanki, która była by mają tarcza...na życie...

Gandalf, Wiem, że tych nazw środków jest tyle , że przydałby mi się specjalista od działania i ciągłego bycia w kondycji..kogoś kto poświęcił w chuj czasu by do tego dojść i znaleźć dla mnie rozwiązanie, i halo - musi się tu ktoś taki znaleźć, bo jak nie to będę zmuszony to zrobić na własną rękę.. xD

Gandalf, cytuję "Jakby tak głemębiej szukac..." I cytuję "Moim zdaniem wystarczy..." - i tu się z Tobą zgodzę bo ta wiedza jest ogólną wiedza która podstawą jest tylko potrzebna aby mieć rozeznanie a nie szczegółowe informacjie ,- nie tego nie oczekuje..

beeniepatu, chodzi mi o listę, dobrego ziółka czy haszu, jak i metody na zwalczanie negatywnych przeciwnosci losu , nie jednym środkiem chemicznym a cała baza, która dysponujemy - tak naprawdę...
Myślę że teraz mnie zrozumiecie : )

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

I jeszcze jedno..plz.

Mtx, Mili, czy to Ty? Tęskniliśmy...

Status:
Anonim67
Newbie

I jeszcze jedno..plz.

Unread post by Anonim67 » 3 years ago

Smith wrote:
3 years ago
Mtx, Mili, czy to Ty? Tęskniliśmy...
Zbyt dobrze złożone zdania, może sensu większego nie ma ale składnia jest si więc to nie Mili,

Status:
Mtx
Sniffiarz
Użytkownik
Topic author

I jeszcze jedno..plz.

Panowie, rozumiem, że Mili to gość, którego pamiętacie z takich tekstów. Sry nie róbcie że jaj, albo sorki nie ja to Mtx, skrót od Matex'a.

Dodam, ze

Smith,
Bulioni,
Dzięki chłopaki za te słowa, ale podszedłem do tegoż, nawet szpiegowczo czy przypadkiem "Mili" to nie skrót od jakiejś rzeczy w slangu, mowy potocznej i nie robicie sobie że mnie jaj, szkoda, ze nie wiem kto to był "Mili" ale domyślam się, że człowiek, który był, tak jakby dobrym i wartym do przeczytania gościem na forum, nie to nie ja, jeszcze raz pisząc, ale chłopaki co mi z tego jak, nic mi nie doradziliscie tylko oceniliscie : P nie no żarówa...

Pozdro

Wiadomość moderatora

scaliłam
Smith, Co do twojej wypowiedzi i podpowiedzi to już sprostosowywuje, może i jest na forum mnóstwo informacji ale postanowiłem założyć swój temat i przedstawić mój punkt widzenia, co to znaczy "vapować" bo nie jestem obyty ale domyslam sie ze substancjie do paenia czy "hmm"?, poza tym jeżeli Ty dajesz hexen i nep obok siebie i zaliczasz je do tych samych odczuwalnie stymulantow to akurat jak mi wiadomo to hex-jest mocnym, stymulantem nastroju, a nep kolega jest jednym z najmocniejszych euforykow, więc totalnie mi nie pomogłem, bo potrzebuje stymulantow - podobnych do hex'a, i na bazie innego sqadu chemicznego, albo co mnie kolega przekonał przynajmniej takiego RC, co daje podobne wrażenia przy braniu do hex'a a trochę zmieniony sqad bo gama szerokości kategori takiej jak "chemia" jest szeroka i zaskakująca.. A wspomniałeś o apihp co to za stymulant, jak działa?

Okej, natomiast będę zmuszony poszukać na forum odpowiedzi a nie pytać się członków, ale spoko lektury owe ciezko się czyta bo trzeba szczęścia o dobra i poprawna - potrzebną informacjie, no ale jak nie masz czasu, nie zatrzymuje i zabieram się do "lektury"..acha i nie jestem leniem tylko wyszedlem z inciciajtywa "pytania" a nie buszowania tekstow, które w większości mi się nie przydają, potrzebuje konkretów, o których napisałem.. ; )

Pozdro

Wiadomość moderatora

scaliłam v2

Status:
Anonka44
Blister
Newbie

I jeszcze jedno..plz.

Unread post by Anonka44 » 1 year ago

Japierdole....