IDRA-21 Nootropic Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: predatorRC

Status:
tryptodyso
Dopaminator
Użytkownik
Topic author

Unread post by tryptodyso » 7 years ago

W tym temacie piszemy opinie i recenzje o IDRA-21 Nootropic ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about IDRA-21 Nootropic from Predator-rc

Bardzo fajny nootrop, tym razem ten bardzo produktywny. Dawkowanie około 25mg, nie nalezy przesadzać bo nas przestymuluje, ale nie tak jak stimy tylko bardziej umysłowo. Klarowne myśli, poprawiona szybkość ruchów także tych bezwarunkowych, pamięć także na plus. Bardzo wydajny, lepszy od Noopeptu czy Aniracetamu :D
Waga; 1g
Wygląd; Podobna struktura do hex-en igły, ale znacznie bardziej lśniące pod światło.
Proch ciężko rozpuszcza się w wodzie. Przyjmowałem pod język a potem popijałem. Brak bólu głowy jak przy Noopepcie, nie musiałem brać dodatkowej choliny. Efekt był mega zauważalny na początku, po miesiącu ten speed zniknął, mózg przyzywczaja się na receptory AMPA.

Dodano 23 lut 2018, o 13:10

Aktualny sort od preda wygląda tak;
IMG_20180223_122416.jpg
IMG_20180223_122416.jpg (63.36 KiB)
Zamierzam wypróbować roztwór własej roboty, około 10-20mg dziennie :)

Dodano 26 lut 2018, o 17:42

Dzisiaj 20mg donosowo, nigdy tak nie próbowałem :P Neutralny dla nosa, nie czuć sniffu.
Dakwi oralnie ponad 20mg powodowały strasznie dużego speeda, aż za dużego(psychicznego, innego niz stimu) :P Świetny odczynnik jako zamiennik nopeptu/piracetamu :) Poprawia koncentrację, zmniejsza chaos myśli, uspokaja a jednocześnie pobudza psychicznie do pracy, motywacja zwiększona :)

Zalecane dawki do 20mg, przez około miesiąc taka kuracja naprawcza :D
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
OomAmee

Unread post by OomAmee » 7 years ago

No, no - zaciekawiło mnie to.
Nie wiem, czy nie zrobię podejścia, jak skończę obecny preparat.
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój

Status:
tryptodyso
Dopaminator
Użytkownik
Topic author

Unread post by tryptodyso » 7 years ago

jesli ktoś próbował mikrodawek lizergamidów to IDRA-21 działa podobnie speedem, że latam jak szalony i wszystko musze zrobić :D Dodatkowo myśli się normalnie, więc nie ma mowy o jakimś "przypale" :P U mnie zadziałał znacznie lepiej niż większość nootropów, tylko trzeba znaleźć swoją dawkę i brać raczej w potrzebie jeśli chce się ten efekt God Mode czuć stale :P
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Unread post by Boss » 6 years ago

pobieral ktos ostatnio moze jakies opinie ?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
powdermaster
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by powdermaster » 6 years ago

Sort taki sam, niezmienny choc czasem trafi sie troche bardsiej zabarwiony niz bialy. Co do dzialania nie zmienilo sie, dalej aktualne opisy tryptodyso

Status:
NapalonyMurzyn
Szczur
Newbie

Unread post by NapalonyMurzyn » 5 years ago

Leci 10g na stan, stosowane będzie na czysto, zdam relacje jak długotrwale pomaga z pamięcią i jak podwyższa przy stosowaniu długoterminowym osiągi w nauce, nadxhodząca matura to chyba dobry przykład na test :)

Status:
NapalonyMurzyn
Szczur
Newbie

Wstępna relacja, zażyto z rana około 10mg pod językowo, pierwsze odczucie to fala goraca która jest zauważalna przez kolejne 3 godziny. Znacznie podwyższone skupienie przez cały okres działania, najbardziej zauważalne przez te wcześniej wspomniane 3h. Czynności zaczynaja zajmowac więcej czasu niż normalnie ze względu na ilość poświęconego czasu na rozwiązanie danego problemu, biorąc pod uwagę wyniki egzaminów poprawa ogólnych funkcji kognitywnych to ponad 20%. Zauważyłem poprawę samopoczucia jednakże jednocześnie czułem się bardziej odcięty od sfer emocjonalnych. Brak wpływu na apetyt, lepsza motywacja na siłowni. Na dziś to tyle, za jakiś tydzień dalej się odezwę.

Status:
NapalonyMurzyn
Szczur
Newbie

Delikatnie większe dawki zamulają, że cierpie na bezsenność to zamiast brać rano zacząłem brać wieczorem, rano dobra energia do działania, utrzymuje się reszte dnia. Organizm się przyzwyczaja i czasami ciężko wykryć kiedy przesadziliśmy z dawką dlatego też ta metoda według mnie jest lepsza. Zdażało mi się obudzić o 2 w nocy i zacząć się uczyć do egzaminów przez kilka godzin, odpowiednio dobrana dawka powoduje że zmęczenie znika lecz nie nazwał bym tego pobudzeniem, raczej idra nie pobudza w ogólę.

Status:
kwasnypapier
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by kwasnypapier » 5 years ago

NapalonyMurzyn, Nikt ci nie odpisuje, więc tylko powiem, że fajnie, że relacjonujesz.
Wpadaj z nowymi przemyśleniami. Masz odniesienie do Noopeptu, bo posiadam a nigdy nie bralem takich brainboosterów?

Status:
NapalonyMurzyn
Szczur
Newbie

To mój pierwszy taki specyfik, trochę drobnych wpadnie to planuje noopept zbadać, narazie ciężko bo przez matury nie mam czasu tyle pracować co zwyczajnie.