Is alpra good to sleep after party?
Siemka. Alpra po nocy z 3 mmc w ilości 2 g bo tyle chce zjeść nada się? Pójdę spać po alpre czy może coś odjebać?
Nada się i pójdziesz normalnie spać. Skończ wciąganie, przygotuj coś do jedzenia witaminy i alpre i po jakiejś przerwie od wcaigania zażyj i zjedz i sie połóż będzie ok po 1 a jak nie to dorzucić jeszcze pół.
Ja po tym chodzę spać jak dziecko, nawet mam większą motywację do spania. Z jednej imprezy idziesz na drugą, tyle, że w niej celem jest jak najmilej i najszybciej zasnąć.
Nada się do spania po imprezie ale z benzo bym nie przesadzała najlepiej suplementacja zjeść dobrze a potem apre i spanko
skąd masz 3MMC?snowpirsen wrote: ↑1 year agoSiemka. Alpra po nocy z 3 mmc w ilości 2 g bo tyle chce zjeść nada się? Pójdę spać po alpre czy może coś odjebać?
jeśli nie popijesz alkoholem to nie powinno zerwać filmu ale lepiej zachować wszelkie środki ostrożności i zaczynać od niewielkich daweksnowpirsen wrote: ↑1 year agololek20, a może dojść do takiej sytuacji że urwie mi film i będę coś odpierdalał?
Do spania jak najbardziej się nada, u mnie benzo zbijało hexen, A-PHP i inne stimy, zasypiałem jak bobas z tym, że serio nie ma co benzo popijać piwem bo wtedy faktycznie można odjebać maniane, np. zasypiając w dziwnych miejscach czy sytuacjach, np. W łazience na podłodze - zdecydowanie nie polecam
"Uwielbiam zapach płonących czarownic o poranku."
Alpra mnie potrafiła uśpić nawet po całej nocy walenia fety gdzie zdarzało sie jeść szczura co godzine przez 8h, upocony cały roztrzęsiony, źrenice wystrzelone, tak że tęczówek w ogóle nie widać, a 2mg popite piwkiem usypiało w ciągu 30minut. Tylko radzę uważać, szybko się popada w ciągi.
Trzeba też uważać aby nie wpadać w ciągi ponieważ alpra po lotach tak fajnie usypia, że ten stan potrafi sie spodobać i finalnie doprowadzić do dość poważnych konsekwencji związanych z ich nadużywaniem.
Radze też uważać z alprą po mocno zakrapianych alkoholem imprezach, nie raz sie wydaje, że alkohol kontrujemy jakimiś innymi specyfikami i na koniec mamy wrażenie, że jesteśmy bardziej porobieni specyfikami niż alkoholem.
Kilka razy tak sie złapałem, że po mocno poćpanej i pochlanej imprezie alpra nasennie tak mnie zbijała, że nie byłem w stanie sie podnieść z łóżka przez następne kilkanaście godzin.
Jak dużo pijemy to lepiej sobie benzo odpuścić.
Kilka razy tak sie złapałem, że po mocno poćpanej i pochlanej imprezie alpra nasennie tak mnie zbijała, że nie byłem w stanie sie podnieść z łóżka przez następne kilkanaście godzin.
Jak dużo pijemy to lepiej sobie benzo odpuścić.