Jak zagłosujecie? Duda czy Trzaskowski?
Zakładam ten temat, bo ciekawi mnie wybór naszych forumowiczów. Ja osobiście udam się na druga turę i oddam głos nieważny zaznaczając obu kandydatów, chociaż przez te 2 tygodnie raz skłaniałem ku Trzaskowskiemu a potem ku Dudzie. Natomiast po kabarecie z debatami i praktycznie bez żadnej konkretnej i realnej propozycji ustawodawcze. Zawsze głosowałem na Korwina bo jest świetnym filozofem politycznym(politykiem marnym ) i pobudza do myślenia. Z resztą temu kto zna jego plusy dodatnie i plus ujemne nie trzeba tego tłumaczyć. Na Bosaka zagłosowałem bo po prostu kibicuję Konfie chociaż denerwowały mnie urojenia narodowców w necie, którzy zapominają, że na 7% Konfy składa się 5% Korwina 1% Ruch N. i 1-2% Brauna. Na początku myślałem żeby głosować na Trzaskowskiego bo To co wyprawia PiS z tą sraczką legislacyjną i ilością nowych podatków i opłat to przechodzi ludzkie pojęcie. No ale Trzask się u mnie skreślij bo jest przeciw CPK a kto na prawdę zna ten temat wie, że to jest skok dla Polski a nie jakieś tam nowe lotnisko(80% to nowe połączenia kolejowe na całą Polskę). Za to Duda to jest totalny ściemniacz i jednak długopis Jarka. Ostatnio na AMA na Wykopie totalnie się zbłaźnił a na pytania o rozwiązania dla młodych i przedsiębiorców sztab wklejał jakieś formułki o socjalnych zapomogach....
Także, sumienie mi nie pozwala oddać głosu na żadnego. A jak to jest u was?
Smith, Boss, yalasek, Przybysz, Gandalf, NieZwyczajnie, OomAmee, Wizzair, Gargameli, Sergiusz,
Potem podliczymy nasze głosy.
Także, sumienie mi nie pozwala oddać głosu na żadnego. A jak to jest u was?
Smith, Boss, yalasek, Przybysz, Gandalf, NieZwyczajnie, OomAmee, Wizzair, Gargameli, Sergiusz,
Potem podliczymy nasze głosy.
- Attachments
-
- andrzej-duda-rafal-trzaskowski.jpg (68.02 KiB)
Last edited by GrzybeQ 4 years ago, edited 5 times in total.
Głosuje na trzaskowskiego bo jebac PiS i ogólnie to wiem ze duda wygra i 100wke na STS postawiłem na niego xD
Jebać pis i mochery oraz jebany elektorat,ślepy ,żyjący w średniowieczu. 500+ ich zaślepiło,no cóż, cebulandia łaknie grosza,nawet który sam ze swojej kieszeni wykłada i cieszy się jeden z drugim że pisuary takie szczodre.
Paranoja,jebać pis!
Robert Trzaskowski niech wygra!!!!
Zapomniałem dodać o dojnej zmianie przeklętej i rydzyku spierdolonym,do piekła szmaciarze!!!!
Bieda w kraju,a oni rozdawnictwo kościołowi,drogie artykuły i komuna,tfu,kaczko ci w morde....
Paranoja,jebać pis!
Robert Trzaskowski niech wygra!!!!
Zapomniałem dodać o dojnej zmianie przeklętej i rydzyku spierdolonym,do piekła szmaciarze!!!!
Bieda w kraju,a oni rozdawnictwo kościołowi,drogie artykuły i komuna,tfu,kaczko ci w morde....
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Chyba Andrzej Trzaskowski !
Taki wybór jaki tu jest przedstawiony, to żaden wybór... Obaj kandydaci to krypto-komuchy Jedni próbują zgrywać twardych prawicowców, a drudzy progresywnych wolnościowców. Wybory skończyły się w pierwszej turze.
Andrzej Duda
„Mądry człowiek uczy się każdego dnia. Głupi wie już wszystko.”
Duda !!!
Za pO to wszystko chcieli przymykać i posprzedawać.
Ten cały trzaskowski czy jak mu tam przy wyborach na prezydenta Warszawy miał darmowe przedszkola zrobić i tego nie zrobił.
Pokazuje mi to jak taki człowiek cos obiecuje i w huja leci .
Pedał jebany jest dla mnie
Za pO to wszystko chcieli przymykać i posprzedawać.
Ten cały trzaskowski czy jak mu tam przy wyborach na prezydenta Warszawy miał darmowe przedszkola zrobić i tego nie zrobił.
Pokazuje mi to jak taki człowiek cos obiecuje i w huja leci .
Pedał jebany jest dla mnie
Oddaje głos nieważny, oboje są nijacy ale już bardziej mnie przekonuje Trzaskowski
Jeśli można wiedzieć czym ?
Mnie przekonał jak przedszkola obiecał i jeszcze tego nie zrobił.
Jak będziecie mieli dzieci bedziecie inaczej myśleć.
Mnie przekonał jak przedszkola obiecał i jeszcze tego nie zrobił.
Jak będziecie mieli dzieci bedziecie inaczej myśleć.
Jebac pis i trzaska, ale trzask. To jest wybór miedzy wrogiem, a fałszywym przyjacielem.
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Syntetyk12, ty wiesz ze głosujesz na prezydenta a nie na partie? na zwyklego długopisa.
edit: prosze o scalenie.
edit: prosze o scalenie.
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Na razie mamy: Duda 2 głosy, Trzaskowski 3 głosy, nieważne 2 głosy, niezdecydowany/nie idzie jeden głos 1.