Jaką maczane lub liquid na start
yo! chce sie was zapytac jakie kanna bedzie dobre dla poczatkujacego nigdy nie jaralem syntetykow chcialbym cos co przypomina dzialaniem mj i zeby nie bylo za mocne a i jak ze smakiem obecnych maczanek bo widzialem kiedys jak koledzy jarali to ziomek zajebal bucha z butli i sie zrzygal

Tomsson420, jak dla mni3 jeśli nie musisz nie zaczynaj z tym bo potem same problemy pal sobi3 lepiej ziolko no ale jak już musisz to spróbuj sobie mad doga z smartszopu lub mrkolekcja naczanka mrs queen ale smakiem i działaniem to Ci nie będzie przypominało mj bo już takich kanna nie ma są Tera mozgojeby A smak to ryba oczywiście czyli nie zasmqczne
Tomsson420, najlepiej nie zaczynaj, ale jak sie uparles to najlepsze beda kanna z serii JWH, ale ciezko je znalezc.
Wiekszosc dostepnych moze byc za mocna takze uwazaj i dokladnie poczytaj zanim zamowisz.
Wiekszosc dostepnych moze byc za mocna takze uwazaj i dokladnie poczytaj zanim zamowisz.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Ja czekam na gołębia od MrKolekcja jak doleci wstawię recenzje poszczególnych maczan z zdjęciami, będziesz wiedział co zamówić też ostatnio miałem taki problem
Najlepiej żadną!
Ale ogólnie dużo ludzi mówi że maczanka "mrkolekcja" jest lajtowa i dobra na 1szy raz... w porównianiu do innych produktów. Teraz kanna to same szatany.
Pamiętaj ostrożnie z dawkowaniem, nie pal całej lufy na pierwszy raz.
Ale ogólnie dużo ludzi mówi że maczanka "mrkolekcja" jest lajtowa i dobra na 1szy raz... w porównianiu do innych produktów. Teraz kanna to same szatany.
Pamiętaj ostrożnie z dawkowaniem, nie pal całej lufy na pierwszy raz.
**** odnotowany przelew, czekam na gołębia. Trip raport też będzie
Wiadomość moderatora
nie pisz dokładnych dat kiedy robisz przelewy, lub kiedy paki są wysyłane 

Pal jointy i nie mieszaj maczanki z niczym innym nawet tyotniem nie żadne z butli itp bo sie zabijesz po drugie synthtetics ma najslabsza maczane, druga z kolei jest kolekcja i ich firmowka ale raz dostalem tak isort ze omal nie umarlem, jak zamierzasz palic maczanki wez pod reka jakies benzo na wszelki wypadek i ostroznie z dawkowaniem nie pal wiecej niz 0.5g na raz nawet na 2 osoby.
Po trzecie polecam palić maczanki w normalnym papiersoie nabij zamiast tytoniu, filter z jointa przepuszcza czesto duzo zanieczyszczen i moze byc z toba zle.
Kolejną poradą jest nie palenie maczanek ani ziola, nawet kupujac mj od dilera czesto dostajesz w chuj dopow, nie ryzykuj.
W sumie ja bym z chęcią oddał nawet moją maczanke za grosze albo nawet gratis szkoda że nikt nie chce palić tego syfu.
Dodano po 5 minutach 7 sekundach:
Pal jointy i nie mieszaj maczanki z niczym innym nawet tyotniem nie żadne z butli itp bo sie zabijesz po drugie synthtetics ma najslabsza maczane, druga z kolei jest kolekcja i ich firmowka ale raz dostalem tak isort ze omal nie umarlem, jak zamierzasz palic maczanki wez pod reka jakies benzo na wszelki wypadek i ostroznie z dawkowaniem nie pal wiecej niz 0.5g na raz nawet na 2 osoby.
Po trzecie polecam palić maczanki w normalnym papiersoie nabij zamiast tytoniu, filter z jointa przepuszcza czesto duzo zanieczyszczen i moze byc z toba zle.
Kolejną poradą jest nie palenie maczanek ani ziola, nawet kupujac mj od dilera czesto dostajesz w chuj dopow, nie ryzykuj.
W sumie ja bym z chęcią oddał nawet moją maczanke za grosze albo nawet gratis szkoda że nikt nie chce palić tego syfu.
Dodano po 5 minutach 7 sekundach:
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.
Kontakt ze mną dla chętnych
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.
Kontakt ze mną dla chętnych

gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666
Były nigdy więcej tego nie dotkne prawie zdechłem, zajebalem trasę do Niemiec jak dojdę do siebie napisze wszystko
"A nie mowili"
Czekamy na newsy, dobrze ze jestes z nami.

Psychodela, psychodeliczny styl!
Uwierz jak zaczniesz raz to będzie ciągle smaczek na to bo każde substancje inaczej wchodzą i będziesz ciekawy tych innych a nie będziesz sie bać bo już próbowałeś
Ja bym Ci polecił 4f bo teraz słabe jakieś są to na początki będą w sam raz