Jaki speed?
Jaki speed?
Siemanko!
Szukam jakiegoś zamiennika za kryształ, który bardzo mocno podrażnia nos, a szczególnie już przy dziurkach w nosie. Kryształ jakkolwiek zwał, a w szczególności ostatnio co próbowałem jest baaardzo piekący. Ostatnio dostałem od ziomka kawałek kamykaz który dosłownie rozkruszył się jak zbrylony cukier-puder, był bardzo miękki, fajnie kopał i nie siał takiego zniszczenia w nosie. On sam nie zna nazwy, więc postanowiłem zgłosić się z tym zapytaniem do ekspertów. Dajcie znać jeśli znacie coś takiego no i najlepiej szepnąć jakieś źródło.
Pozdrawiam!
Szukam jakiegoś zamiennika za kryształ, który bardzo mocno podrażnia nos, a szczególnie już przy dziurkach w nosie. Kryształ jakkolwiek zwał, a w szczególności ostatnio co próbowałem jest baaardzo piekący. Ostatnio dostałem od ziomka kawałek kamykaz który dosłownie rozkruszył się jak zbrylony cukier-puder, był bardzo miękki, fajnie kopał i nie siał takiego zniszczenia w nosie. On sam nie zna nazwy, więc postanowiłem zgłosić się z tym zapytaniem do ekspertów. Dajcie znać jeśli znacie coś takiego no i najlepiej szepnąć jakieś źródło.
Pozdrawiam!
Jaki speed?
Dobrze zrozumiałem, szukasz czegoś co bardzo mocno podrażnia nos? 4CMC mocno go ora ale to euforyk a nie stymulant.
Można więcej info apropo tego co sie tak fajnie kruszył? Jak smak, zapach?
W takiej pudrowej konsystencji widziałem NEPa na przykład, jesteś pewny, że to z kategorii RC?
Ewentualnie może jakieś MDP-, też dość mocne stymulanty.
W takiej pudrowej konsystencji widziałem NEPa na przykład, jesteś pewny, że to z kategorii RC?
Jaki speed?
Źle zrozumiałeś. Ale nie martw się, bo tak samo zrozumiałem za pierwszym raze.enricho95 wrote: ↑10 months agoDobrze zrozumiałem, szukasz czegoś co bardzo mocno podrażnia nos? 4CMC mocno go ora ale to euforyk a nie stymulant.
3CMC. Dostępny wszędzie bez kombinowania. Dużo zależy od sortu. Wszelaki syf z niego możesz usunąć acetonem. Lekko cię popiecze w nochal i tyle.Pangrzywa wrote: ↑10 months agoSiemanko!
Pozdrawiam!
Jaki speed?
Tak, chodzi mi o coś bardziej delikatniejszego dla nosa to co próbowałem wygląda i kruszy się dosłownie jak cukier-puder. W smaku po aplikacji czasami mam wrażenie, że jest jak puder pomarańczowy (jak w słodyczach nie raz jest), czasami jest poprostu gorycz, dosyć mocno pobudza i fajnie się utrzymuje. Przy rozbijaniu bryłek nie strzela jak w przypadku kryształu. Nos nie jest aż tak przytkany i wydaje mi się, że nie wysusza go aż tak.
Jaki speed?
Najlepiej by było użyć testów do wykrywania substancji, konsystencją oraz tym, że nie strzela przypomina mi troche wynalazki nazywane fake coco albo cherry, jeszcze ten posmak pomarańczowy troche na to wskazuje.
Jaki speed?
Alfa rzadko bywa aż tak śnieżno biała, jeszcze ten chemiczny jej posmak.
Ciężko do czegokolwiek mi to porównać. Wygląda dość specyficznie.
Ciężko do czegokolwiek mi to porównać. Wygląda dość specyficznie.
Jaki speed?
Wziąłem od Katys jej trójce stymulantów, zobaczymy czy któreś z tych jest rozwiązaniem. Czekam na paczkę i będę informował
Jaki speed?
Pangrzywa, Bardzo mozlwe, ze jest to jakas sól ( czytaj produkt własny jakiegos kucharza RC )
Równie dobrze moze byc to mix kilku substancji.
Bywaja nepy, alfy ktore nie wyżeraja nosa, musicz potestowć.
3cmc, 4cmc mocno daje po sluzówce.
A tak z przymóżeniem oka to najlepsze jest koko, zapewniam całkiem znośny spływ, co ja mówię, nawet znieczula.
Równie dobrze moze byc to mix kilku substancji.
Bywaja nepy, alfy ktore nie wyżeraja nosa, musicz potestowć.
3cmc, 4cmc mocno daje po sluzówce.
A tak z przymóżeniem oka to najlepsze jest koko, zapewniam całkiem znośny spływ, co ja mówię, nawet znieczula.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.