Jakie RC na libido?
Jakie RC na libido?
Był brany diabeu pod uwage w mixiorze 2/3 HCl reszta tran. Nie lepsze od ketona?
Jakie RC na libido?
Pytanie pomocnicze, od jakiego vnedora teraz polecacie dobre 3cmc które daje dobre libido i euforię? Takie zbliżone do takiego po emce.
Jakie RC na libido?
zapierdol sobie koleżko bombke z 0.5g jakiegoś quality klefa i jak zacznie wjeżdżać piźnij w klamke hexeniku

Jakie RC na libido?
To może i ja dorzucę swoje pytanie odnośnie 3 cmc, jest jakiś sens walenia tego p.o. czy tylko sniff? Działanie całkiem spoko ale pizganie w klamkę to jakaś tragedia, nie wiem czy to z wiekiem śluzówka się już taka delikatna robi,no ale doznania ze sniffu można przyrównać do drzazgi we fiucie

"Uwielbiam zapach płonących czarownic o poranku."
Jakie RC na libido?
To musisz mieć kijowe 3-cmc. I to nie chodzi o palenie tylko o euforie. Po 3 min od 1 węgorza już nic nie czujesz przecież bo się wkręca euforia i możesz wciągać gwoździe do nosa. Oralnie 3-cmc albo nie działa praktycznie(w moim przypadku), albo bardziej spiduje i za długo działa. Jak chcesz oszczędzać nos to musisz się przerzucić na 4-cmc(Transparent, Moonrock) i wrzucaj oralnie.Yurgenos wrote: ↑4 years agoTo może i ja dorzucę swoje pytanie odnośnie 3 cmc, jest jakiś sens walenia tego p.o. czy tylko sniff? Działanie całkiem spoko ale pizganie w klamkę to jakaś tragedia, nie wiem czy to z wiekiem śluzówka się już taka delikatna robi,no ale doznania ze sniffu można przyrównać do drzazgi we fiucie![]()
Jakie RC na libido?
jest sens do dwoch dorzutek moim zdaniem potem tylko budyn w nosie conajwyzej xdYurgenos wrote: ↑4 years agoTo może i ja dorzucę swoje pytanie odnośnie 3 cmc, jest jakiś sens walenia tego p.o. czy tylko sniff? Działanie całkiem spoko ale pizganie w klamkę to jakaś tragedia, nie wiem czy to z wiekiem śluzówka się już taka delikatna robi,no ale doznania ze sniffu można przyrównać do drzazgi we fiucie![]()
najlepiej bombke i jak wjezdza dojebac sniffem

Jakie RC na libido?
sugar mam to nie wiem czy dobre czy nie xD po czasie legalnego mefa hibernowalem w świecie RC i dopiero jakiś czas temu na nowo się odmroziłem dlatego niektórych substancji nie jestem w stanie ocenić bo nie mam ich do czego porównać, pierwszych hexenow nie znam więc obecnych nie porównam, a pvp nie znam , tak i tych 3 cmc :p kurde chyba zagmatwałem trochę odpowiedź

"Uwielbiam zapach płonących czarownic o poranku."
Jakie RC na libido?
Yurgenos, Sugar praktycznie nie klepie, a do tego zanieczyszczony i śmierdzi syfem, moc 2/10
Ostatni batch BIG'a był świetny ale się kończy, tylko dawki po 300mg bo nie wypala i wtedy dopiero fajnie robi, a nie wchodzi w ogóle na serducho.