Kanna na maczanke

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
Never lucky
Blister
Newbie
Topic author

Kanna na maczanke

Unread post by Never lucky » 5 years ago

Witam chciałbym się dopytać jakie kanna bd najlepsze do detalu. Na ostatnie 50g podkładu zrobiłem ok 0.7g 5cladba od chitajców, no i szczerze było za mocne do pchania na miasto, przez co musiałem sam to wyjarać z ziomkami :smoke: XD. Obecnie mam ok 90g słabego podkładu i chciałbym to troszeczke ulepszyć, szukam canna który po prostu bd fajnie wpływał na szczurków na mieście a nie łamał ich po jednej lufce. Miałem zamiar zamówić coś z predzia ale niestety nie zdążyłem. Panowie podpowiedzcie czego mi potrzeba. :wave:

Status:
viciaGT1
Szczur
Newbie

Kanna na maczanke

Unread post by viciaGT1 » 5 years ago

Pytanie jakie ma mieć działanie, ja tez poszukuje cos typu co są u nas na miescie wrooc... maczanke, kiedyś były takie o nazwie Turbo, speed lub talizman kierowcy

Status:
PanKetonWITAM
Sniffiarz
Użytkownik

Kanna na maczanke

Unread post by PanKetonWITAM » 5 years ago

Maczanki speedującej raczej nie zrobisz bo nic z szeroko dostępnych RC do tego się nie nadaje na tyle by warto było się męczyć po tak mierny efekt. Jeśli jednak maczanka ma być lightowa i bazować jedynie na kanna to polecam NM-2201 chociaż osobiście w celu takim jak ty chcesz wolałbym użyć 5F-ADB w bardzo małym stężeniu. Ogólnie nie do końca rozumiem po co chcesz się w to bawić i pchać to ludziom którzy nie są w temacie... Jak już się bawić w polskiego Pabla chcesz to chociaż miej dojście do odpowiednich ludzi a nie gonisz maczane 0,7/50 i zgina amatorów :E

Zrobisz komuś kuku i będzie przejebane :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Status:
Nikoolka123
Dyletant
Newbie

Kanna na maczanke

Unread post by Nikoolka123 » 4 years ago

Gdzie mogę zamówić kanny sprawdzone sklepy internetowe???

Status:
UFO
Ssak
Newbie

Kanna na maczanke

Unread post by UFO » 4 years ago

Gdzie za pobraniem??

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

Kanna na maczanke

Unread post by Gargameli » 4 years ago

UFO wrote:
4 years ago
Gdzie za pobraniem??
od dawien dawna nigdzie :roll:
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
CzarnyMurzyn
Psychonauta
Czarnymurzyn

Kanna na maczanke

Unread post by CzarnyMurzyn » 4 years ago

Nikoolka123 wrote:
4 years ago
Gdzie mogę zamówić kanny sprawdzone sklepy internetowe???
Gorąco polecam Synthetics, AKB48H / FUB-EMB / 5F-MDMB-2201 / 5CL-ADB