Kleferein - 3,4-CFP
Kleferein - 3,4-CFP
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o Kleferein - 3,4-CFP - działanie i opis. | In this topic, we write opinions and reviews about Kleferein - 3,4-CFP - effects, description.
Witam, skoro Kleferein można już kupić np. u Grandkg czekam na opisy i recenzje.
Nazewnictwo
3-chloro-4-fluoro-piperein;
3Cl-4F-P;
3,4-CFP;
Kleferein (czytać kleferajn)
Dawkowanie:
25-60 mg – ta ilość wprawia w stan bardzo dobrego samopoczucia i zrelaksowania
60-100 mg – wywołuje mocną euforię, delikatną stymulacje i relaksuje
100-150 mg + wywołuje bardzo silną euforię, prawdziwy wylew serotoniny, możliwe delikatne halucynacje
Witam, skoro Kleferein można już kupić np. u Grandkg czekam na opisy i recenzje.
Nazewnictwo
3-chloro-4-fluoro-piperein;
3Cl-4F-P;
3,4-CFP;
Kleferein (czytać kleferajn)
Dawkowanie:
25-60 mg – ta ilość wprawia w stan bardzo dobrego samopoczucia i zrelaksowania
60-100 mg – wywołuje mocną euforię, delikatną stymulacje i relaksuje
100-150 mg + wywołuje bardzo silną euforię, prawdziwy wylew serotoniny, możliwe delikatne halucynacje
W badaniach nie biorą udziału zwierzęta!
Not tested on animals!
Not tested on animals!
Kleferein - 3,4-CFP
This post has high reputation.
Po pierwsze zadna nowosc! Spidujace trojki,schizujace czworki i na pewno zaawansowani badacze skojarza jak beda mieli to w rekach. Od ponad roku chinczyczy przekopuja to pod roznymi nazwami.
Po drugie wszelkie promujace posty pomijaja jeden znaczacy aspekt!
Odczynnik nadaje sie tylko do jednorazowej aplikacji.Efekty zblizone do mdma utrzymuja sie krotko i blizej temu odczynnikiwi do 2c-b. Choc ja uwazam ze przypomina strucie po 3c-e - kto zna ten wie! Porobieni bedziecie strasznie ale na serotoninowa pluszowosc nie liczcie.
Sa rozne oczekiwania co do euforii - jeden chce pluszowego empatycznego szczescia a drugi wykrecac sie w ujebany fotelu. Lekka przesada w trakcie "badan" zapewni gigantycznego bad tripa z paranojami jak po alfie. Nawet jednorazowa aplikacja po zejsciu efektu euforycznego skazuje na paskudny i nieprzyjemny speed z schizami i paranojami. Pomija sie kwestie strasznej toksycznosci - wolne wiazania gdy mamy fluor i chlor masakra. Oj.zjeba bedzie dluga i dlugo bedzie siedzialo w organizmie. Za krotki trip i za duzo ubokow - jak po ebdp. Czesto wlasnie wszelkie klony bk-e*d* pchaja jako rzekome nowosci - troche metyloaminy i leci jako njus
Po drugie wszelkie promujace posty pomijaja jeden znaczacy aspekt!
Odczynnik nadaje sie tylko do jednorazowej aplikacji.Efekty zblizone do mdma utrzymuja sie krotko i blizej temu odczynnikiwi do 2c-b. Choc ja uwazam ze przypomina strucie po 3c-e - kto zna ten wie! Porobieni bedziecie strasznie ale na serotoninowa pluszowosc nie liczcie.
Sa rozne oczekiwania co do euforii - jeden chce pluszowego empatycznego szczescia a drugi wykrecac sie w ujebany fotelu. Lekka przesada w trakcie "badan" zapewni gigantycznego bad tripa z paranojami jak po alfie. Nawet jednorazowa aplikacja po zejsciu efektu euforycznego skazuje na paskudny i nieprzyjemny speed z schizami i paranojami. Pomija sie kwestie strasznej toksycznosci - wolne wiazania gdy mamy fluor i chlor masakra. Oj.zjeba bedzie dluga i dlugo bedzie siedzialo w organizmie. Za krotki trip i za duzo ubokow - jak po ebdp. Czesto wlasnie wszelkie klony bk-e*d* pchaja jako rzekome nowosci - troche metyloaminy i leci jako njus
FrEEq on TOUR ... " dont stop me now "...
... UUFFFF ... nie moge juz ... nieeee ... nieee ... niee ... nie ... albo daj
Kleferein - 3,4-CFP
Jakaś pewność co do tych przekonań bo tak to mozna pisać i pisać Nie mając tego w ręce szczególnie
Kleferein - 3,4-CFP
Dobrze prawisz! FrEEqpowdermaster wrote: ↑5 years agoJakaś pewność co do tych przekonań bo tak to mozna pisać i pisać Nie mając tego w ręce szczególnie
Przyjacielu jakiś odnośnik potwierdzający Twą obszerną opinie???
Kleferein - 3,4-CFP
Nawet jesli beda pozytywne odzcekzlbym z pol roku.
Moze byx jak przy efylonie.
Masz jakis wzor tego?
Wszelakie piper(azyny adyny) to z reguly kosy i rzeznixy.
Jednak nie mowie tu o pozytywnym aspekcie.
Ech kiedys pytalem o np dimetyloetkacie bo taka zmiana tez daje pole manewru no ale..
Kleferein - 3,4-CFP
Moi drodzy,moze troche wlasnej incjatywy Z dobroci serca wskaze droge ...na reddit`ie i na forum "dream`a" a takze kilku innych popularnych serwisach sporo info.
Fora w clearnecie dosc szybko reaguja na nowinki - ironia ... poszukajcie glebiej a znajdziecie posty sprzed roku
Uzupelnie tu troche info pozniej ... wekend ma swoje prawa
powdermaster zdziwil bys sie z jakim wyprzedzeniem zdarza mi sie dotykac rzeczy o ktorych w PL nawet jeszcze nikt nie wie! Czerwona ziemia ma swoj urok hehehe
Fora w clearnecie dosc szybko reaguja na nowinki - ironia ... poszukajcie glebiej a znajdziecie posty sprzed roku
Uzupelnie tu troche info pozniej ... wekend ma swoje prawa
powdermaster zdziwil bys sie z jakim wyprzedzeniem zdarza mi sie dotykac rzeczy o ktorych w PL nawet jeszcze nikt nie wie! Czerwona ziemia ma swoj urok hehehe
FrEEq on TOUR ... " dont stop me now "...
Kleferein - 3,4-CFP
za dwa tygodnie bede miec probki tego odczynnika, dam znac jak testy przeszly i czy na oiomie nie byłem
JUNKIE TO SEKTA
Kleferein - 3,4-CFP
Wiesz, ze ja grzebie ale to trza dosiasc.
Inna kwestia, ze klucz to odpowiednie zapytanie np 4cmc znajduje najlepsze wyniki na zapytanie 4cl-methcathinone, nie cmc, nie 4chloro-methcathinone...
Kleferein - 3,4-CFP
Jak znam życie "A znam dość dobrze" Się napalimy i rozczarujemy :/
http://kleferein.com/
jak złamałem regulamin to niechcący sorry.
http://kleferein.com/
jak złamałem regulamin to niechcący sorry.
Kleferein - 3,4-CFP
Phoenix
ja tam jestem co raz bardziej przekonany o aktywności tej nowości, zresztą zobacz sam https://wolnamolekula.info/kleferein-umarl-krol-niech-zyje-krol/
hm?
ja tam jestem co raz bardziej przekonany o aktywności tej nowości, zresztą zobacz sam https://wolnamolekula.info/kleferein-umarl-krol-niech-zyje-krol/
hm?
JUNKIE TO SEKTA
Kleferein - 3,4-CFP
Czy ktoś z naszych forumowych Vendorów to ma? Skuszę się na test i małe badanie
Kleferein - 3,4-CFP
Atomic_Kernel
Na razie Grand
Na razie Grand
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Kleferein - 3,4-CFP
No nie wierzę. Czyżby jakiś nowy hit? Już straciłem wszelkie nadzieję na coś nowego i dobrego na rynku, a tu niespodzianka.
Swoją drogą 4-5 x mocniejsze od 3 i 4cmc? No to trzeba będzie uważać, nie będzie to zabawka że będziemy walić bombki po 0,5g choć może trochę przesadzili że aż 5 x mocniejsze od cmc..
Swoją drogą 4-5 x mocniejsze od 3 i 4cmc? No to trzeba będzie uważać, nie będzie to zabawka że będziemy walić bombki po 0,5g choć może trochę przesadzili że aż 5 x mocniejsze od cmc..