Ktoś się spotkał ?
Ktoś się spotkał ?
Jak w temacie.
Ktoś się spotkał ? Skład ? Czego się spodziewać ?
To będzie mój pierwszy pill i się trochę cykam
Wrzucam zdjęcie
Ktoś się spotkał ? Skład ? Czego się spodziewać ?
To będzie mój pierwszy pill i się trochę cykam
Wrzucam zdjęcie
- Attachments
-
- IMG_20211008_114900.jpg (4.31 MiB)
Ktoś się spotkał ?
Był gdzieś już wątek, odnośnie podobnych piguł.
Niestety z pigułami to jest tak, ze każdy sobie może kupić maszynkę, wzorek i opierdalać „piguły” z zawartością zupełnie inna niż Molly. Najbezpieczniej byłoby się wyposażyć w testy, ale znając życie nie będzie Ci się chciało Jeśli to twoja pierwsza tabsa, wrzuć sobie połówkę, zawsze można dorzucić.
Z tego co widze, to tak jak pisałem wyżej niebieski tulipan. Pare miechow temu latały w dolnej części kraju podobne, tylko białe, ale nie mialem okazji próbować. Daj znać jak było, wysokich lotów
Niestety z pigułami to jest tak, ze każdy sobie może kupić maszynkę, wzorek i opierdalać „piguły” z zawartością zupełnie inna niż Molly. Najbezpieczniej byłoby się wyposażyć w testy, ale znając życie nie będzie Ci się chciało Jeśli to twoja pierwsza tabsa, wrzuć sobie połówkę, zawsze można dorzucić.
Z tego co widze, to tak jak pisałem wyżej niebieski tulipan. Pare miechow temu latały w dolnej części kraju podobne, tylko białe, ale nie mialem okazji próbować. Daj znać jak było, wysokich lotów
Ktoś się spotkał ?
Kup sobie maszynkę i wzorek zrób dla mnie jedna pigułkę , chociaż po spróbuje jak będzie na legit moly:€
A co jeśli po śmierci bóg zapyta nas jak było w niebie ?
Ktoś się spotkał ?
a ja dostałem takie Happy Bear w NL. próbował ktoś? zostawiam na specjalną okazję - łykniemy z ojcem jeśli Eskimos zostanie papieżem.
Ktoś się spotkał ?
Ale fajnie wyglądają I co wiesz co było w środku?