legalność w polsce
legalność w polsce
witam czy 3-cmc jest legalne w polsce i czy nie będę miał żadnych kłopotów prawnych zamawiając je ze sklepów internetowych?
legalność w polsce
Jeszcze jest Będziesz miał jak weźmiesz 10-100g i zatrzymają Ci pakę
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
legalność w polsce
Nawet od 10 do 100g jak sie przypierdzielą to jak bedziesz miał dobrego prawnika to cię w siuraczka mogą pocałować
legalność w polsce
Aktualnie - z 3CMC jest tak. Jak kupujesz dla siebie - na własne potrzeby, nawet 20 g - nic nikt ci nie zrobi!
Żyjemy w kraju wolnym i możesz sobie zamawiać co chcesz, dopuki jest to legalne.
Więc jak kupujesz - to 3CMC JEST LEGALNE
Dopóki nie wjadą ci niebiescy na dom, nie znajdą 100 samarek, wagi i zeszytu komu i za ile.
Aktualnie 3-cmc, ze względu na wpisanie na listę przez ministra - JEST ROZPOZNAWALNĄ substancją psychoaktywną (czy tam h*j wie co)przez polskie prawo.
Tzn jak istnieją przesłanki że to sprzedajesz, albo niebiescy chcą ci dopierdolić - to labolatoria już wykrywają 3cmc.
Sytuacja 2: Spowodowałeś wypadek po 3cmc - sąd już może to inaczej wziąć pod uwagę, ponieważ wie że jest to "zła" substancja / dopalacz, jeżeli jeszcze wyjdzie że wiesz co to jest - no to do widzenia.
Żyjemy w kraju wolnym i możesz sobie zamawiać co chcesz, dopuki jest to legalne.
Więc jak kupujesz - to 3CMC JEST LEGALNE
Dopóki nie wjadą ci niebiescy na dom, nie znajdą 100 samarek, wagi i zeszytu komu i za ile.
Aktualnie 3-cmc, ze względu na wpisanie na listę przez ministra - JEST ROZPOZNAWALNĄ substancją psychoaktywną (czy tam h*j wie co)przez polskie prawo.
Tzn jak istnieją przesłanki że to sprzedajesz, albo niebiescy chcą ci dopierdolić - to labolatoria już wykrywają 3cmc.
Sytuacja 2: Spowodowałeś wypadek po 3cmc - sąd już może to inaczej wziąć pod uwagę, ponieważ wie że jest to "zła" substancja / dopalacz, jeżeli jeszcze wyjdzie że wiesz co to jest - no to do widzenia.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
legalność w polsce
ja mam takie pytanko , skoro cos jest legalne dlaczego macie miec problem jezeli macie tego wiecej ? nie ogarniam tej zjebanej polszy . Masz przyklad gowno-mmmmc legalne bierzesz sobie na chate 50g bo lubisz i wolisz miec zapas i masz miec problem ? dlaczego ze ktos z Was wezmie wiecej na zapas ma byc inaczej odbieranie niż 0,5 g 1g? nie widze tu sensu nie dajcie sie jebac , prosta logika normalnego czlowieka , jezeli jakas substancja jest legalna w PL to niech dopisza ze jest legalna ale do powiedzmy 3g a nie jakies chlopaczki beda mieli problemy bo zamowili wiecej LEGALNEJ substancji , taka moja opinia ktos sie wypowie ?
miały być torty, a są zakalce
miała przyjść w samej halce
a przyszedł z kijem i w kominiarce
legalność w polsce
sterydian96, to jest pojebane, ale jest różnica między mam 20g na wlasny użytek, a mam 200g samary, zeszyt z osobami i ilościami. W tym drugim wypadku istnieje UZASADNIONE podejrzenie popełnienia przestępstwa.
Sleep to dream tonight
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
legalność w polsce
krysztalowy, to czaje samary itp itp , ale kurwa idziesz sobie przez miasto masz 30 g czegos legalnego wpadaja ci na chate nic nie masz to jakiego chuja jakis seba , ty czy vendor ma dostac kare skoro teoretycznie zero dowodow ze rzucasz tylko masz o to mi chodzi , ja chce zyc w wolnej polsce powiedzmy jak pisze ze to jest legalne to moge miec przy sobie nawet kurwa 10 kilo , takie moje zdanie wiem ze jest inaczej i tego nie rozumiem , najwidoczniej komuna wraca
miały być torty, a są zakalce
legalność w polsce
Ejże Panowie, przecież wiecie, że to wszystko rozbija się o interpretację i dobrego papugę. Na logikę, gdy wezmą na spytki to mimo, że na chacie znaleźli tylko wielki wór ze 100g jakiegoś legalnego ścierwa i nic więcej, to wystarczy jedno pytanie - po co ci to, aby twoje słowa użyć przeciwko tobie. Dlatego jak zaczyna się zabawa z machiną prawa to podstawa znać się na tym albo mieć dobrego papugę, bo wchodząc jako świadek można wyjść jako podejrzany. I najlepsze, że jako świadek nie możesz kłamać, a jako podejrzany tak