Leki nasenne/uspokajające
Tak jak w nazwie dużo jest postów jakie benzo jakie to... a co jeżeli niema ktoś pod ręka clona/eti a nie może zasnac? Nie raz miałem taka sytuacje gdzie musiałem zasnac bo jutro ważny dzień...?
Ktoś poleci jakieś leki nasenne które dostane o tak w aptece? Albo coś co faktycznie zadziała ?
Ktoś poleci jakieś leki nasenne które dostane o tak w aptece? Albo coś co faktycznie zadziała ?
Siemka ! Pomogłem ? Napisałem coś sensownie ;D? Daj Rep(Reputacje)! Odwzajemnie Z gory dzięki !
Knock-out sen. Całkiem dobry suplement. Brałem i dobrze się po tym wysypiałem. Jedna kapsułka ma bogaty skład. Można kupić na Allegro
Najpredzej to mlotek, ale to w żelaznym a nie w aptece.
Ew wez szalik Polonii Warszawa i przejdz sie po Wa-wie.
Moment Cie uspia.
Ew wez szalik Polonii Warszawa i przejdz sie po Wa-wie.
Moment Cie uspia.
Nie raczej. Wyślę Ci na priva.
Z aptecznych to Forsen Extra czy tam Plus albo Forte na mnie działał przy normalnych problemach ze spaniem.
Po RC nie miał szans
Z aptecznych to Forsen Extra czy tam Plus albo Forte na mnie działał przy normalnych problemach ze spaniem.
Po RC nie miał szans
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
OomAmee
Przy codziennym zyciu (nie rc) istotna jest ilosc GABA i sero.
Gaba to glutamina i szereg witamin b.
Sero to ok 10%tryptofanu ktory do nas trafia, troszke weglowodanow i wit b, c i cynk.
Choc z tej dwojki najbardziej uspokajacy jest przekaznik GABA.
Sero tez odpowiada za stres a glownie rec 5ht1a ktory uruchamia uwalnianie hormonow.
Warto jeszcze poczytac o np inozytolu.
Przy codziennym zyciu (nie rc) istotna jest ilosc GABA i sero.
Gaba to glutamina i szereg witamin b.
Sero to ok 10%tryptofanu ktory do nas trafia, troszke weglowodanow i wit b, c i cynk.
Choc z tej dwojki najbardziej uspokajacy jest przekaznik GABA.
Sero tez odpowiada za stres a glownie rec 5ht1a ktory uruchamia uwalnianie hormonow.
Warto jeszcze poczytac o np inozytolu.
Od biedy, jak nie masz nic - 2-3 tabletki Apap Noc i do tego NAC/ACC (żeby osłonić wątrobe). Przy czym koniecznie Apap Noc bo zawiera difenhydraminę (25mg per tabs) więc 2 tabsy (50mg) powinny styknąć jak nie jechałeś jak idiota.
Ale swoją drogą (jak pisałem kiedyś) awaryjne benzo mieć należy.
Ale swoją drogą (jak pisałem kiedyś) awaryjne benzo mieć należy.
I'm going slightly mad
Ciężko o coś dobrego bez recepty. Przeważnie w aptece też jakieś suplementy. Na mnie też dobrze działa bacopa monieri. Można to kupić w tabletkach standaryzowanych. Dobrze się po tym zasypia. Poczytaj sobie o tym knock-out sen. Nie tylko uspokaja i pozwala dobrze zasnąć , ale reguluje też poziomy neuroprzekazników. Zmniejsza drżenie mięśni i działa miorelaksacyjnie.
Jeżeli masz możliwość na receptę to estazolan nie ma chuja że nie zaśniesz
TriZassysoChlorozaurus rex gad jak się uda zasypia w dzień ale czai się nocą
Jak nie chcesz isc do psychiatry to rodzinny Ci wypisać może zolpidem (Onirex, Nasen, Polsen), ciekawa substancja, a i zasnąć pomoże
A ja szukam jakiegos rekreacyjnego benzo dostepnego w aptece. Duzo razy wiele osob polecalo mi rozne apteczne benzo ale na ten moment nie pamietam zadnego. Aprox 2mg wydaje mi sie spoko, co wy na to ? Moze byc na recepte, pani w aptece jest otwarta na moje potrzeby
Rekreacyjnie?
Ze swojego doświadczenia zaproponuję Trazodon (Trittico CR), łapiesz po nim niezłe schizy i omamy, no i mój ulubieniec Alprazolam (Xanax) -multum relaksu... ale to wciąga, jak chuj...
Ze swojego doświadczenia zaproponuję Trazodon (Trittico CR), łapiesz po nim niezłe schizy i omamy, no i mój ulubieniec Alprazolam (Xanax) -multum relaksu... ale to wciąga, jak chuj...
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.