Latest post of the previous page:
Damian94, i co lepiej sie czujesz jak przestales brac leki ? Z doswiadczenia wiem ze czesto leki powoduja ze zmieniasz sie w manekina bez iskry ktory lezy albo spi cale dnie, nic ciekawego...Leki Przeciwpsychotyczne i psychotropy
Leki Przeciwpsychotyczne i psychotropy
fiodor,
Leki nie biorę już około ponad miesiąc i widzę poprawę o dużo mniej spie wstaje się z rana o wiele lepiej czuje się wypoczęty no i tak nie jestem zamulony. Masz rację leki strasznie zmieniają osobowość.
Leki nie biorę już około ponad miesiąc i widzę poprawę o dużo mniej spie wstaje się z rana o wiele lepiej czuje się wypoczęty no i tak nie jestem zamulony. Masz rację leki strasznie zmieniają osobowość.
Damian94, polecam Ci nie bawić się w RC, ale zrobisz jak uważasz.
Skoro jesteś obciążony schizogennie to odradzam mocne dopaminergetyki takie jak Alfa, NEP, Hexen.
Skoro nie powinieneś często niczego brać, oraz lubisz empatogenny, to eMka w krysztale brzmi najmniej źle. Raz 1.6x[twoja waga]mg, nie częściej niż raz w miesiącu. Lecz eMka to już substancja narkotyczna i nie dostaniesz jej u Vendorow na tym forum.
Poczułeś się lepiej przez ostatni miesiąc wstawiając chętniej rano, ponieważ "odblokowało" Ci receptory dopaminergiczne, "przyblokowane" przez neuroleptyki, których reakcja "przyblokowała" produkcję prolaktyny, która z kolei powodowała że czułeś się jak gówno. Też miałem z nią problem.
Jeśli miałbym Ci coś radzić to zamień benzo na melisę z dobrego sklepu zielarskiego.
Skoro jesteś obciążony schizogennie to odradzam mocne dopaminergetyki takie jak Alfa, NEP, Hexen.
Skoro nie powinieneś często niczego brać, oraz lubisz empatogenny, to eMka w krysztale brzmi najmniej źle. Raz 1.6x[twoja waga]mg, nie częściej niż raz w miesiącu. Lecz eMka to już substancja narkotyczna i nie dostaniesz jej u Vendorow na tym forum.
Poczułeś się lepiej przez ostatni miesiąc wstawiając chętniej rano, ponieważ "odblokowało" Ci receptory dopaminergiczne, "przyblokowane" przez neuroleptyki, których reakcja "przyblokowała" produkcję prolaktyny, która z kolei powodowała że czułeś się jak gówno. Też miałem z nią problem.
Jeśli miałbym Ci coś radzić to zamień benzo na melisę z dobrego sklepu zielarskiego.
Popapeo, popapeo, popapeo atamej
Fohto pa chlep, a toka patare
Anaketo matelka ketetopa rakato łaske
Fohto pa chlep, a toka patare
Anaketo matelka ketetopa rakato łaske
Ten kto twierdzi, że leki antydepresyjne/przeciwpsychotyczne i inne zmieniają OSOBOWOŚĆ i ZAMULAJĄ jest idiotą. TO JEST STYGMATYZACJA I UPRZEDZENIA. Na początku występują efekty uboczne związane z rozpoczęciem leczenia.
Mijają po maksymalnie dwóch tygodniach - jeśli nie mijają i czujecie się faktycznie zamuleni - są źle dobrane i należy je zmienić. Są przypadki w których początkowe zamulenie bywa pożądane bo szybko 'pacyfikuje' osoby agresywne czy paranoiczne, zazwyczaj przez pierwszy miesiąc korzysta się z benzodiazepin. Tymczasowo.
Zdrowie psychiczne jest niezwykle ważne i każdy kto je lekceważy - jest idiotą.
Mijają po maksymalnie dwóch tygodniach - jeśli nie mijają i czujecie się faktycznie zamuleni - są źle dobrane i należy je zmienić. Są przypadki w których początkowe zamulenie bywa pożądane bo szybko 'pacyfikuje' osoby agresywne czy paranoiczne, zazwyczaj przez pierwszy miesiąc korzysta się z benzodiazepin. Tymczasowo.
Zdrowie psychiczne jest niezwykle ważne i każdy kto je lekceważy - jest idiotą.
lubię świat nierzeczywisty
to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy
Rathy, zgadzam się z tobą, znam to z autopsji
po około 2 tygodniach lek zaczyna działać, ale na pełny efekt trzeba czekać z reguły miesiąc nie 2 tygodnie, także jeśli po miesiąca występują skutki uboczne to wtedy zaleca się zmianę leku nie po 2 tygodniach

Szukajcie aż znajdziecie, Chada nie zmienia zdania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania
Tak blokują dzialanie rc a jezeli masz zdiagnozowana schizofremie paranoidalna to wogole nie powinnies cpac bo mieszanie mocnych psychotropow z rc nie konczy sie dobrze
Pisanie, żeby nie ćpać podczas leczenia zostało tu już tyle razy poruszone, że odpuszcze nawet wspomnienie tego
Ważna zasada w bezpiecznym uogólnieniu:
Nigdy nie mieszaj 2(lub więcej) substancji, które w jakiś sposób oddziaływują na serotoninę. Może się to skończyc zespołem serotoninowym lub złośliwym zespołem neuroleptycznym, a nawet zgonem.
Dotyczy się to oczywiście leków jak i dragotyków. 3 i 4 cmc oddziaływują na serotoninę, 4 wręcz potężnie.
Lorafen jako benzodiazepina, silna beznodiazepina, spłyca działanie większości narkotyków, w szczególności tych oddziływujących na serotoninę. A tych, których nie spłyca, wzmacnia w sposób niebezpieczny.

Ważna zasada w bezpiecznym uogólnieniu:
Nigdy nie mieszaj 2(lub więcej) substancji, które w jakiś sposób oddziaływują na serotoninę. Może się to skończyc zespołem serotoninowym lub złośliwym zespołem neuroleptycznym, a nawet zgonem.
Dotyczy się to oczywiście leków jak i dragotyków. 3 i 4 cmc oddziaływują na serotoninę, 4 wręcz potężnie.
Lorafen jako benzodiazepina, silna beznodiazepina, spłyca działanie większości narkotyków, w szczególności tych oddziływujących na serotoninę. A tych, których nie spłyca, wzmacnia w sposób niebezpieczny.