Libido i seks a 3mmc

Free discussions not related directly to the topic of the forum.
Status:
maver
Blister
Newbie

Libido i seks a 3mmc

Unread post by maver » 5 years ago

Latest post of the previous page:

Pytanie do panów, co w tej chwili najbardziej polecacie w temacie euforia+libido? 3mmc? 3cmc? 4cmc? Dawniej po 4cmc była miazga, ale ostatnimi czasy na mnie nie działa, chyba że na kiepskie sorty trafiam (głównie kosmita do tej pory, teraz planuję u 3c się zaopatrzyć, chyba że coś innego polecacie).

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
chlorczak

Libido i seks a 3mmc

Unread post by GrzybeQ » 5 years ago

maver
Pod libido to wygrywa 3-cmc, spróbuj Mikro u 3C, u kosmity coś ostatni w kratkę jest z jakością tego odczynnika. Spróbuj też 4-cmc u 3C lub u kosmity BC Limited(tutaj tylko oral), to to samo powinno być. Jak zrobiłeś detoks to 3-mmc sniffem(nie oral bo wtedy konar nie zapłonie).

Status:
Bezsennn
Narkotykacz
Newbie

Libido i seks a 3mmc

Unread post by Bezsennn » 5 years ago

Po predatorowym jest mega mega wystrzelone w kosmos tylko że mały niechce współpracować:) i dwa razy koleżanki z Roksy zarobiły za darmo prawie:)

Status:
maver
Blister
Newbie

Libido i seks a 3mmc

Unread post by maver » 5 years ago

A czy dobrze kojarzę, że mieszanie 3cmc i 3mmc to kiepski pomysł? Tzn. nie chodzi mi o to, by łoić jedno z drugim na zmianę przez cały wieczór, ale jeśli np. po pierwszym szczurku 3cmc okaże się, że nic z tego (zazwyczaj od razu co się kroi), to można jeszcze spróbować z 3mmc czy koniec imprezy?

Status:
DyroX
Psychonauta
Newbie

Libido i seks a 3mmc

Unread post by DyroX » 5 years ago

Bezsennn wrote:
5 years ago
Po predatorowym jest mega mega wystrzelone w kosmos tylko że mały niechce współpracować:) i dwa razy koleżanki z Roksy zarobiły za darmo prawie:)
Nigdy nie mów kurwie że piłeś albo coś robiłeś,bo wtedy przeciąga Cię na czas albo ma wymówkę że " nie mogę go postawić bo się naćpałeś " no chyba że już jakieś zaprzyjaźnione kurwy ,to co innego :mrgreen: