Liquid based on stimulants?

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
Hefalump
Ssak
Newbie
Topic author

Unread post by Hefalump » 3 years ago

Wiecie może czy da się zrobić liquid na bazie jakichś stymulantów ?
Chodzi o vapo w postaci liquidu do e-papierosa.
Czy takie odczynniki jak np.
HEX-EN
MD-PHP
"Alfy"
Rozpuszczają się w np: glicerynie i normalnie działają metodą vaporyzacji ale w e-papierosie ?

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

Unread post by Gargameli » 3 years ago

Hefalump, Pisząc gliceryna miałeś na myśli glikol propylenowy. Co do rozpuszczalności to zależy od sortu. Jeśli się rozpuści to jak najbardziej będzie działać. Kwestia dawkowania, bo to dość ciężki temat (na klasycznym e-pecie trudno, ale na modach, gdzie ustawiasz temperaturę i moc grzałki jest to osiągalne) HEX-EN badałam jako liquid, natomiast tych kolejnych wspomnianych przez Ciebie nie. Jednak preferuję klasyczne wapowanie, gdyż sposób o który pytasz nie jest bezpieczny.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

Unread post by Smith » 3 years ago

Hefalump, ja znam pana, który zrobił taka sztuczkę z apihp, więc wychodzi na to, ze alfa, hexen okej. Co do MDPHP chyba moze byc problem jeśli nie jest w postaci wolnej zasady, domowymi sposobami ciezko do feebase mdphp sprowadzić.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone

Status:
CzarnyMurzyn
Psychonauta
Czarnymurzyn

Unread post by CzarnyMurzyn » 3 years ago

Masz rację Smith, Najlepsze to MD-PHP Freebase do wykonania liquidu. Ale ktoś kiedyś na reddi*** pisał, że dało się to wykonać z brązowymi, beżowymi sortami. A takie ma lub miał w zasadzie tylko jeden sklep. Z rozpuszczalnością też różnie co do HEXa, najlepsze były igły.
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=

Status:
prostak_z_lasu
Ssak
Newbie

Unread post by prostak_z_lasu » 3 years ago

CzarnyMurzyn wrote:
3 years ago
A takie ma lub miał w zasadzie tylko jeden sklep.
Mówisz o MDPHP od SCAM, ? Nada się do takiego celu liquid beznikotynowy 0% ?

Status:
Szoll
Opiowrak
Szoll

Unread post by Szoll » 3 years ago

prostak_z_lasu wrote:
3 years ago
Mówisz o MDPHP od SCAM, ?
To był kosior. Ciekawe kiedy wróci.

Status:
Hefalump
Ssak
Newbie
Topic author

Unread post by Hefalump » 3 years ago

W takim razie dzisiaj może przeprowadzę testy na alfach php i pihp i zobaczę co z tego wyjdzie.
Nie mam pojęcia co do dawkowania ale będe zaczynał od malutkich i zwiększał w razie co.

Status:
sushirdm
Psychonauta
Newbie

Unread post by sushirdm » 3 years ago

Polecam Alfy parę lat temu robiłem takie liquidy rozpuszczahac alfe w gotowca h podgrzanych na łaźniach parowych . Niestety co do dawek musisz sam ocenić i dobrać proporcje. Ja robiłem bardzo mocne liquidy ale jednak wolałem normalne vapo i odechciało mi się bawić.

Status:
driveros
Sniffiarz
Newbie

Unread post by driveros » 3 years ago

w glikolu prawie wszystko się rozpuści na zimno, w glicerynie też ale albo trzeba dodać kilka kropel wody albo lekko ją podgrzać (w 30 stopniach traci ponad połowę lepkości).
zostaje tylko kwestia dawkowania - przeliczyć ile buchów wychodzi ze zbiorniczka 2ml, ale nowsze mody mają nawet liczniki😃