Lorazepam
Lorazepam
Należy do bdz-zamulaczy i jest silnie amnestyczny (coś jak klonazolam). Po kilku tabletkach 2,5mg popitych piwem pamiętam że miałem przez 3 godziny pusty wzrok (a właściwie nie pamiętam tylko kolega mi później powiedział xD) i nie wiedziałem co się ze mną dzieje. Paliliśmy wtedy mj, więc znacznie wzmocniło fazę i zniosło lęki. Kiedy trawa się skończyła podobno jakiś chwast zacząłem nabijać do lufki i go palić. Totalnie straciłem kontakt ze światem. Znalazłem gdzieś widelec i zacząłem gonić nim gołębie...
mocne benzo, należy do świętej trójcy (alprazolam, klonazepam, lorazepam)
mocne benzo, należy do świętej trójcy (alprazolam, klonazepam, lorazepam)
Lorazepam
To przez to że zapileś piwem, czesto przepisywany przy silnych lękach, albo nerwicy. Jedno z moich najbardziej przetestowanych benzodiazepin.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
Lorazepam
Co do mixów.. benzo można czasem mieszać, mi nic nie było po bromazepamie i alprazolamie z alkoholem - ale co do lorafenu to naprawdę nie radze. On jest jednak troche inny i z alkoholem działa naprawde paskudnie na wątrobę, pomijając ze czasem też palma odbija
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Lorazepam
Pamiętam jak miałem 16 lat i mój brat schizofrenik to dostał jak ze szpitala wrócił to zacząłem od 1 tabsy 2,5mg, a już 3 dnia zarzucałem 5 i żadnego działania nie było. Fajne wspomnirnie tylko brat płakał, że mu zeżarłem wszystko hihi. Gdybym wtedy miał świadomość z czym mam do czynienia...Moje ulubione benzo.
Lorazepam
Lorazepam owszem u mnie również ma miano takiego Klonazolamu wśród aptecznych benzo, w sensie, że urywa film jak pojebany. Jego działanie przeciwlękowe jest tak silne, że potrafi totalnie zmienić osobowość, to jest mocny skurwiel wbrew wszelkim pozorom. Lecę na Klonazepamie nie regularnie w dawkach 4-6mg więc chyba cały czas krąży mi we krwi i jak Klonazepam dobrze działa na jakieś nagłe ataki paniki czy lęk wolnopłynący tak gdy na szczyt tego tortu dorzucimy wisienkę w postaci Lorafenu stajesz się królem świata. Żaden dyrektor czy kierownik ci nie straszny, nie raz tak brygdzistę w pracy zripostowałem, że się wkurwił okrutnie ale do końca zmiany milczał. Lorek na podkładzie Klona moim zdaniem to mix na odwagę Herkulesa może nie siłę ale nie boisz się niczego co nie musi oznaczać, że jesteś agresywny czy coś w tym rodzaju.
Lorazepam
Panie i Panowie, albo byłem ślepy albo całkiem niedawno wyszedł nowy lek generyczny zawierający Lorazepam.
Jego producentem jest Polpharma i jest ok. 2-3 zł tańszy od Lorafenu. Nie posiada również tego słodkiego smaku co Lorafen i nie są to tabletki drażowane. Nareszcie jednak doczekaliśmy się możliwości lepszego dostosowania dawki do indywidualnych potrzeb ze względu na podziałkę. Pamiętam jak byłem zmuszony przeskoczyć z 2,5 mg na 5 mg i było ciut za grubo. Tak się to prezentuje:
Jego producentem jest Polpharma i jest ok. 2-3 zł tańszy od Lorafenu. Nie posiada również tego słodkiego smaku co Lorafen i nie są to tabletki drażowane. Nareszcie jednak doczekaliśmy się możliwości lepszego dostosowania dawki do indywidualnych potrzeb ze względu na podziałkę. Pamiętam jak byłem zmuszony przeskoczyć z 2,5 mg na 5 mg i było ciut za grubo. Tak się to prezentuje: