Lorazepam

A group of drugs with anxiolytic, sedative, hypnotic, anticonvulsant, muscle-relaxing and amnestic effects.
Status:
Bubu88
Opiowrak
Użytkownik
Topic author

Lorazepam

Unread post by Bubu88 » 7 years ago

Lorzp wykzuj złn prz wszystk przcwlękow uspokjjąc. Lk oż w zlżnośc o sytucj pobuzć, jk złć nsnn. Byw stosowny jko lk nsnny. Dwk występując w ptkch to 1 g 2,5 g. Czs złn 1 g lorfnu to około 12 gozn. W przypku przyjęc wyższych wk, lorzp oż wykzywć lkk złn nstyczn.

Status:
necrokarol
Sniffiarz
Użytkownik

Lorazepam

Unread post by necrokarol » 7 years ago

U mnie świetnie na zjazd się sprawdził

Status:
Bubu88
Opiowrak
Użytkownik
Topic author

Lorazepam

Unread post by Bubu88 » 7 years ago

Należy do bdz-zamulaczy i jest silnie amnestyczny (coś jak klonazolam). Po kilku tabletkach 2,5mg popitych piwem pamiętam że miałem przez 3 godziny pusty wzrok (a właściwie nie pamiętam tylko kolega mi później powiedział xD) i nie wiedziałem co się ze mną dzieje. Paliliśmy wtedy mj, więc znacznie wzmocniło fazę i zniosło lęki. Kiedy trawa się skończyła podobno jakiś chwast zacząłem nabijać do lufki i go palić. Totalnie straciłem kontakt ze światem. Znalazłem gdzieś widelec i zacząłem gonić nim gołębie...
mocne benzo, należy do świętej trójcy (alprazolam, klonazepam, lorazepam)

Status:
Snow Queen
Narkotykacz
Użytkownik

Lorazepam

Unread post by Snow Queen » 7 years ago

To przez to że zapileś piwem, czesto przepisywany przy silnych lękach, albo nerwicy. Jedno z moich najbardziej przetestowanych benzodiazepin.

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.

Status:
4mmc
Psychonauta
Użytkownik

Lorazepam

Unread post by 4mmc » 7 years ago

Co do mixów.. benzo można czasem mieszać, mi nic nie było po bromazepamie i alprazolamie z alkoholem - ale co do lorafenu to naprawdę nie radze. On jest jednak troche inny i z alkoholem działa naprawde paskudnie na wątrobę, pomijając ze czasem też palma odbija
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
thermogrip
Szczur
Użytkownik

Lorazepam

Unread post by thermogrip » 7 years ago

najlepsza mieszanka do klonów i helupy. Klon, lorafen, po 40 minutach helupa i trzaskamy mordą o glebe.

Status:
Cielak
Ssak
Użytkownik

Lorazepam

Unread post by Cielak » 5 years ago

Pamiętam jak miałem 16 lat i mój brat schizofrenik to dostał jak ze szpitala wrócił to zacząłem od 1 tabsy 2,5mg, a już 3 dnia zarzucałem 5 i żadnego działania nie było. Fajne wspomnirnie tylko brat płakał, że mu zeżarłem wszystko hihi. Gdybym wtedy miał świadomość z czym mam do czynienia...Moje ulubione benzo.

Status:
pawoleh
Sniffiarz
Użytkownik

Lorazepam

Unread post by pawoleh » 4 years ago

Lorek jest super, tylko kiedy nie miałem żadnej tolerki to wywoływał u mnie straszną niepamięć wsteczną.. wszystko jak przez mgłę.. ale działa super na stany lękowe, ataki paniki czy zjazdy. tylko dosyć łatwo się uzależnić :E

Status:
Damian94
Sniffiarz
Użytkownik

Lorazepam

Unread post by Damian94 » 4 years ago

Lorafen dobrze działa na mnie przeciwlekowo i ogólnie fajnie uspokaja.

Status:
99999
Blister
Newbie

Lorazepam

Unread post by 99999 » 4 years ago

Lorazepam moim zdaniem najlepsza benzodiazepina a probowalem juz prawie wszystkich (glownie te mocniejsze) co do dzialania sie nie wypowiem bo mam bardzo wysoka tolerancje, ale uspokaja bardzo fajnie, do ludzi chce sie wychodzic.

Status:
Daniel2237
Ssak
Newbie

Lorazepam

Unread post by Daniel2237 » 4 years ago

Pany a dobre to na niemoznosc zasniecia po udanej rc-kwej imprezie, da rade na paskudne zjazdy ?????? Jest jeszcze olanzapina pod reka tylko nie wiem co bedzie lepsze na wymieniona sytuacje.

Status:
Mozir
Blister
Newbie

Lorazepam

Unread post by Mozir » 4 years ago

Olanzapiny nie radzę brać pod żadne RC a wiem co mówię. :smoke:

Status:
AMAChill
Sniffiarz
Newbie

Lorazepam

Unread post by AMAChill » 3 years ago

Lorazepam owszem u mnie również ma miano takiego Klonazolamu wśród aptecznych benzo, w sensie, że urywa film jak pojebany. Jego działanie przeciwlękowe jest tak silne, że potrafi totalnie zmienić osobowość, to jest mocny skurwiel wbrew wszelkim pozorom. Lecę na Klonazepamie nie regularnie w dawkach 4-6mg więc chyba cały czas krąży mi we krwi i jak Klonazepam dobrze działa na jakieś nagłe ataki paniki czy lęk wolnopłynący tak gdy na szczyt tego tortu dorzucimy wisienkę w postaci Lorafenu stajesz się królem świata. Żaden dyrektor czy kierownik ci nie straszny, nie raz tak brygdzistę w pracy zripostowałem, że się wkurwił okrutnie ale do końca zmiany milczał. Lorek na podkładzie Klona moim zdaniem to mix na odwagę Herkulesa może nie siłę :D ale nie boisz się niczego co nie musi oznaczać, że jesteś agresywny czy coś w tym rodzaju.

Status:
AMAChill
Sniffiarz
Newbie

Lorazepam

Unread post by AMAChill » 2 years ago

Panie i Panowie, albo byłem ślepy albo całkiem niedawno wyszedł nowy lek generyczny zawierający Lorazepam.
Jego producentem jest Polpharma i jest ok. 2-3 zł tańszy od Lorafenu. Nie posiada również tego słodkiego smaku co Lorafen i nie są to tabletki drażowane. Nareszcie jednak doczekaliśmy się możliwości lepszego dostosowania dawki do indywidualnych potrzeb ze względu na podziałkę. Pamiętam jak byłem zmuszony przeskoczyć z 2,5 mg na 5 mg i było ciut za grubo. Tak się to prezentuje:

Image

Status:
Krisss
Sniffiarz
Użytkownik

Lorazepam

Unread post by Krisss » 2 years ago

Podziałka to dobra rzecz. W Lorafenie przejebana sprawa, że tableteczka 2,5mg jest taka malutka, a nie każdy potrzebuje takiej dawki. Niby można przegryźć na pół, ale podziałka to jednak dokładniejsza opcja i wygodniejsza.